Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Darisa stranutul e mai rau dupa cezariana decat tusea, ca te ia prin surprindere si poti sa il controlezi..Si eu stranutam muuult si in sarcina si imediat dupa cezariana

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

mai fetelor pana acum n-am avut atatea emotii cand vorbeam de nastere..Off sper sa nasc natural..Incepe sa mi se faca frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Darisa, Oana, Didi va multumesc mult pentru informatii
Sunt tare nehotarata, la locala mi-e frica de atacul de panica ( eu am facut atac de panica si la RMN, nu mai vroiam sa ma bag cu capul in dispozitivul ala ca ma sufocam), la totala mi-e frica de socul trezirii sau de faptul ca nu ma mai trezesc deloc, numai nebunii am in cap...pana la urma va trebui sa aleg ceva, tare ar fi sa nu ma mai intrebe aia nimic si sa decida ei...
M-ati linistit macar in privinta faptului ca taietura nu e verticala, mama are si acum cicatrice uratica pe burta de la cezariana de acum 30 de ani.
Voi v-ati putut lua copilasii in brate a doua zi? Ati putut sa ii ridicati din patut, acasa, fara sa aveti dureri foarte mari? Ati luat ergomet ? eu urasc ergometul ala, sper sa nu mai fiu nevoita sa iau niciodata, am avut dureri ingrozitoare de la el, efectiv plangeam dupa ce il luam...

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

mie nu mi-au dat ergomet deloc.Nu cred ca se mai da asa des cum se dadea inainte..Nici eu nu ma pot hotara, daca va fi cazul de cezariana, la tipul de anestezie.As vrea sa vad BB imediat, dar mi-e frica de "realitate".Nu cred ca vreau sa fiu totusi treaza..Chiar nu stiu..Eu sper totusi sa nu nasc cu cezariana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Out of topic

Am auzit ca nu se mananca ciocolata neagra in ultimul trimestru.
E corect?
Am o ciocolata neagra delicioasa acum langa mine... please help

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Out of topic

E corect?

Lena - 32+

Hmm, nu stiu cine nu mananca ciocolata neagra, dar eu numai dinaceia mananc . Preferata mea.
Si beau si cate un ceai negru pe zi, si mai bag la lucru si un paharel de cappucino cu cioco, dinala de la aparat.

32+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Out of topic

E corect?

Lena - 32+

Hmm, nu stiu cine nu mananca ciocolata neagra, dar eu numai dinaceia mananc . Preferata mea.
Si beau si cate un ceai negru pe zi, si mai bag la lucru si un paharel de cappucino cu cioco, dinala de la aparat.

32+

Bijuteriile mele

Mersic Ancaroro, o devorez acum

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Lena, nu am auzit nicaieri sa nu fie voie. Chiar citeam un articol in Qbebe ca ciocolata neagra previne preeclampsia

Un studiu publicat in august 2010 de catre cercetatorii de la Universitatea Yale arata ca mamicile care consuma ciocolata neagra in fiecare zi sunt cu 69% mai protejate impotriva preeclampsiei. Inclusa in discutie este si ciocolata calda. Studiul a fost realizat prin monitorizarea a 2 500 de femei insarcinate si obiceiurile lor alimentare. Studiat a fost si sangele din cordonul ombilical al bebelusilor mamelor participante la studiu si s-a observat un nivel mai ridicat de teobromina. Aceasta substanta, prezenta in ciocolata, se pare ca este responsabila cu scaderea tensiunii arteriale si evitarea preeclampsiei. Indragostita de ciocolata? Acum ai un motiv in plus sa o iubesti si mai mult.

Nu stiu cat de relevant e, acum nu cred ca trebuie totusi sa ne indopam cu cioco

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Lena, nu am auzit nicaieri sa nu fie voie. Chiar citeam un articol in Qbebe ca ciocolata neagra previne preeclampsia

Un studiu publicat in august 2010 de catre cercetatorii de la Universitatea Yale arata ca mamicile care consuma ciocolata neagra in fiecare zi sunt cu 69% mai protejate impotriva preeclampsiei. Inclusa in discutie este si ciocolata calda. Studiul a fost realizat prin monitorizarea a 2 500 de femei insarcinate si obiceiurile lor alimentare. Studiat a fost si sangele din cordonul ombilical al bebelusilor mamelor participante la studiu si s-a observat un nivel mai ridicat de teobromina. Aceasta substanta, prezenta in ciocolata, se pare ca este responsabila cu scaderea tensiunii arteriale si evitarea preeclampsiei. Indragostita de ciocolata? Acum ai un motiv in plus sa o iubesti si mai mult.

Nu stiu cat de relevant e, acum nu cred ca trebuie totusi sa ne indopam cu cioco

34+ cu Maria-Alexandra

A, nu... nu pap chiar mult. Cam 2-3 patratele pe zi... maxim.
M-ai mai linistit

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Mikka - eu am facut cezariana cu anestezie totala, insa din motive medicale ( sunt operata la coloana si asa a hotarat anestezista), in principiu se face rahianestezie. Taietura si timpul in care te ridici nu au legatura cu anestezia - asta tine de fiecare, de organism, de determinare. Eu m-am ridicat prima oara a 2a zi dimineata, prima din cele 6 cate eram in salon, desi celelalte avusesera rahi anestezie.
Ideea este ca anestezia generala este toxica pt organism si pt creier mai ales - asta nu inseamna ca te damblagesti dupa , iar cea rahie poate fi periculoasa deoarece se face in coloana, la un mare ghinion pot sa iti atinga un nerv pe acolo, de obicei nu se nimereste locul din prima si te tot impunge cu acel ac de cateva ori in coloana....
Oricum, mai "confortabila" este anestezia generala, rahia este dureroasa si neaplacuta in mom in care este facuta ( la alte operatii pe care le-am facut am "beneficiat" de rahi anestezie, de aceea pot face comparatii)
referitor la momentul trezirii, nu este neplacut, nu ai dureri, etc, esti ca dupa un somn fffffff profund si odhinitor.

Sper sa fi fost cat de cat clara in descriere.

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

34+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput