Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu vreau s-o vad pe bibi imediat

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Oana si eu sunt fricoasa rau, fina mea mi-a descris toate senzatiile traite de ea in operatie si chiar mi-a spus ca daca ar fi sa aleaga din nou, ar opta pentru totala. Stiu insa ca e ceva mai sanatos ( daca se poate spune asa despre anestezie) sa fie locala...mai citeam pe undeva ca anestezia totala trece brusc si ai un soc cand simti durerea aceea, la trezire, rahia trece treptat si ai timp sa te acomodezi cu senzatiile..
Medicul nu prea are treaba cu astea, insa am inteles ca oricum inainte de operatie trebuie sa merg sa discut cu anestezistul ( si sa ii dau banii, desigur), cred ca o sa il intreb acolo ce e mai bine pentru mine.

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Mikka eu cand m-am trezit din anestezie ma tot miram ca nu ma durea asa tare.Iti dau si ei calmante cand te trezesti.Mie mi-e cam frica de anestezie partiala, ca cred ca as face atac de panica sa ii vad cum umbla in mine..Dar bineinteles ca astea sunt alegeri diferite de la persoana la persoana, in functie de caracter, de starea de sanatate, etc.

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

iar a plecat toata lumea cand am intrat eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Didi, nu te-a durut tare cand te-ai trezit? Dar tu de obicei suporti bine durerea fizica? Dupa cate ore te-ai ridicat din pat? Cate zile ti-au facut calmante? Fina mea, dupa locala s-a ridcat la 6 ore din pat si s-a dus singura la baie, dupa care a inceput sa se plimbe pe holurile maternitatii...
La totala cum se face taietura, pe orizontala sau pe verticala, pe toata burta?

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

haideti mai, un pic de curaj

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

hello burtici,

nici eu nu stiu pt ce anestezie sa optez, rahi sau totala. cu Alex am ales totala, a fost bine, in afara de faptul ca m-a durut putin gatul cateva zile de la intubare. In rest dureri de cap deloc, mi-am revenit ok. Am inteles totusi ca se pierd multi neuroni la fiecare anestezie generala facuta si ca nu e chiar sanatos. Habar nu am ce sa fac....parca de data asta as alege rahi sa vad cum e....daca tot nu ma pot sa vad cum e nasterea naturala atunci macar sa vad cum e si cu rahi...of nu stiu, chiar nu ma pot hotari.

32+

Mami de Alex ( 3 ani si 1 luna) si asteptandu-l pe Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

mikka, e aceeasi taietura minuscula la amandoua tipuri de anestezii. sa nu-ti faci griji in privinta taieturii, dupa 1 an de zile e ca un fir subtire de ata.
nici pe mine nu m-a durut deloc cand m-am trezit, abia la cateva ore am inceput sa simt, si nu brusc, ne faceau calmante. Doar cand tuseam, sau daca incercam sa ma misc ma durea. Referitor la ridicat si revenit eu cred ca depinde f mult de organismul fiecaruia, trebuie in acele momente sa iti aduni toata puterea si sa te misti cat poti de mult, cu cat te ridici mai repede cu atat te recuperezi mai repede.
te pup.

32+

Mami de Alex ( 3 ani si 1 luna) si asteptandu-l pe Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Mikka, tipul inciziei nu are legatura cu anestezia. taietura va fi orizontala, deasupra simfizei pubiene. nu prea se mai fac cezariene verticale decat in anumite conditii. La tine nu e cazul stai linistita.

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Mikka eu zic ca ma incadrez pe la mediu spre mic ca grad de suportare a durerii.Eu sincer ma asteptam sa ma doara mai tare.De ridicat m-am ridicat a doua zi seara si am mers sa vad copilul.Altele s-au ridicat mai repede.Vreo 3 zile e mai greu, apoi trece.Dupa 1 saptamana n-am mai avut dureri.Cele mai rele erau starile de lesin, pe care le aveam cand ma ridicam sa merg la baie la inceput.

Mergi la inceput