Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

oana, si mie mi-a spus dr sa beau ceaiuri, l-am intrebat daca e ok de tei si a spus ca da...dar oare nu dauneaza sa bem 2 l de ceai de tei pe zi?

34+ cu Maria-Alexandra

eu pun la 1 litru de apa cat apuc cu 2 degete floare. deci nu pliculete, floare de tei cu frunza uscate. sunt fix pix...dau aroma da nici macar de calmat nu ma calmeaza..

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:

Marina, te invidiez ca poti sa bei, daca as bea ceai negru ( ce are cofeina) si mai pun si cafea, cred ca se duce naibii tensiunea mea, si asa la limita...

34+ cu Maria-Alexandra

Eu am tensiunea 9 cu 5 de cd am ramas insarcinata mi.au sp k e ok, eu nu am problm cu tensiunea mom... cred k dupa ce vin piticeii k o nu o sa am timp de nimik si o sa fiu in priza tot timpul :P

30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Am inteles , oana, multumesc ma duc sa imi fac si eu un ceai dupa reteta ta, din fericire am flori de tei de la bunica...

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Mikka, tu ai probleme cu tensiunea? Eu am primit indicatii ca in caz de edeme si tensiune crescuta sa pun si cateva fire de matase de porumb in ceai. fac o usoara diureza. dar vad ca nu a fost cazul. m am desumflat asa frumos...parca nu mi vine a crede. Dar nu pun gura pe sare. singura sursa e painea ca o cumpar...nu o fac eu. daca as face o eu as face o si pe asta fara sare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Citat:

Marina, te invidiez ca poti sa bei, daca as bea ceai negru ( ce are cofeina) si mai pun si cafea, cred ca se duce naibii tensiunea mea, si asa la limita...

34+ cu Maria-Alexandra

Eu am tensiunea 9 cu 5 de cd am ramas insarcinata mi.au sp k e ok, eu nu am problm cu tensiunea mom... cred k dupa ce vin piticeii k o nu o sa am timp de nimik si o sa fiu in priza tot timpul :P

30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Marina, m-am gandit eu ca nu ai probleme cu tensiunea, altfel nu ti-ai fi permis sa bei ceai negru cu cafea Din pacate a mea oscileaza intre 12.7 si 13.8, prin urmare beau ceai de tei. Eu am mai calcat stramb, am mai baut cate un 3 in 1 facut din un sfert de plic si restul apa pentru ca eram fff obosita cu invatatul dar imediat dadeam in palpitatii si bebelina sarea de mama focului prin brtica...

Fetele care veti face cezariana, as dori sa va intreb pentru ce tip de anestezie optati: totala sau rahie ( parca asa se numeste aia locala)?

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Ikka, tu ai probleme cu tensiunea? Eu am primit indicatii ca in caz de edeme si tensiune crescuta sa pun si cateva fire de matase de porumb in ceai. fac o usoara diureza. dar vad ca nu a fost cazul. m am desumflat asa frumos...parca nu mi vine a crede. Dar nu pun gura pe sare. singura sursa e painea ca o cumpar...nu o fac eu. daca as face o eu as face o si pe asta fara sare.

Da, Oana, sunt la limita cu ea, am 13.8 de multe ori. Medicul spune ca este de la stres. Mie deja mi-a recomandat sa iau Dopegyt dar numai daca sare de 14.9 si nu reusesc sa ajung la spital, la el. eu nu am edeme, mananc partial fara sare, de ieri am scos-o de tot din alimentatie, mai beam insa apa plata, acum ca v-am auzit pe voi, o sa beau doar ceai de tei. exista si paine fara sare, am cumparat eu , am gasit insa numai la magazinele de desfacere ale brutariilor Boromir...

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

rahie

si eu azi iar am 12 cu 7
aseara era 10 cu 6...
umflata nu-s rau
bag pepene la greu

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu o sa continui cu apa plata, nu suport apa de la chiuveta, nici chiar fiarta...

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Mikka, fiecare are riscul ei. eu m am interesat care si cum si am ajuns la varianta de anestezie totala. asta pt ca sunt si un pic gasculita si mi e aiurea ca o sa aud instrumentarul pe acolo...plus ca la rahi simti ca se umbla prin burta dar nu simti deloc durerea.macar la totala sunt mucles.

oricum depinde mult si cum te apuca nascutul, daca ai mancat inainte, cu cate ore...etc. daca te duci mancata la ceza cel mai probabil ti se va face rahianestezie. eu as zice sa ii ceri parerea medicului. o sa te sfatuiasca el ce e mai bine de facut.

Mergi la inceput

multumesc may, pentru raspuns. imi doresc si eu rahie, insa ma tem sa nu fac vreun atac de panica pe acolo pentru ca sunt extrem de fricoasa si sa dau in altele. Am citit si am discutat si cu al meu cumnat care este medic si mi-a spus ca e mai bine sa fac rahie decat totala..

Apa de la chiveta nu imi place nici mie dar fiarta si facuta ceai parca mai merge. Pepene mananc zilnic, am provizii facute deja sa nu raman in pana pana vine sotul acasa

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput