Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)
Raspunsuri - Pagina 4
didianana spune:
lena si eu am tot o balanta programata, dar sper totusi sa vina doar un pic mai repede.Si George trebuia sa fie tot balanta si a iesit fecioara.E tare orgolios si incapatanat.Dar ai dreptate, nu e valabila caracterizarea zodiei pt toata lumea.Mie mi-a zis cineva ca varsatorii sunt independenti si ca nu le place sa faca parte dintr-o familie.Dar sotul chiar nu e asa, dimpotriva..
32+ si mamica fericita de 3+ anisori
oanaiasi spune:
Maama, ce am dormit acum la pranz..
may, mie imi amortesc si mainile si picioarele.
eu nu mai mananc sare deloc. nici apa plata...doamne ce frumos mi s au desumflat toate...nu mi vine a crede! Aveam niste carnaciori de degete...acum arata bine tare. nu mai vb de alea de la picioare.si cantarul a mai scazut un pic.
ma duc la bucatarie sa gatesc ceva.
azi mi a zis o vecina ca mi s a lasat burta.. b ce nervi mi a facut....
Oana 34+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
May3 spune:
si eu fara sare, dar beau apa plata,
ce apa bei acum?
ce m-am chinuit sa dau cu oja pe destele de la picioare
33+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 si eu fara sare, dar beau apa plata, ce apa bei acum? 33+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
ceai de tei. atat.
apele au saruri toate.
oanaiasi spune:
Eu am un lac dat pe unghii de acu 1 luna. e dat asa in mare, pe unghie ...deget
nu mai pot nici eu. in seara asta tre sa o rad pe dansa pe de rost...altfel stau stufoasa..
MARINAENACHE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Eu am un lac dat pe unghii de acu 1 luna. e dat asa in mare, pe unghie ...deget nu mai pot nici eu. in seara asta tre sa o rad pe dansa pe de rost...altfel stau stufoasa.. Oana 34+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
Ce adevar graiesti oana...
Si eu am fst cu dansa ieri la herspilat am stat in nijte pozitii de tot rasul,transpirasem toata
30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
mikka11 spune:
oana, si mie mi-a spus dr sa beau ceaiuri, l-am intrebat daca e ok de tei si a spus ca da...dar oare nu dauneaza sa bem 2 l de ceai de tei pe zi?
34+ cu Maria-Alexandra
MARINAENACHE spune:
Eu azi am baut ceai negru cu lapte aveam o pofta si parca si un miros mai intens. Eu de obicei beau ceai negru cu putina cafea si lapte
30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
mikka11 spune:
Marina, te invidiez ca poti sa bei, daca as bea ceai negru ( ce are cofeina) si mai pun si cafea, cred ca se duce naibii tensiunea mea, si asa la limita...
34+ cu Maria-Alexandra