Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

operatia mea e oribila la 2 ani de la op, e cat o sfoar groasa, proeminenta, inchisa la culoare... am facut cheloid... eu o urasc si ma simt urATA..
si eu m-am ridicat f greu, a 3-a zi.. lesinam si nu aveam cum sa lupt...
insa nu dureri de cap sau dureri mari ,decat da la stranut...nu am vrut calmante nici macar algocalmin...

Oricum cred ca stiam ca e bebe langa mine nu imi pasa de nuimik...

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

operatia mea e oribila la 2 ani de la op, e cat o sfoar groasa, proeminenta, inchisa la culoare... am facut cheloid... eu o urasc si ma simt urATA..
insa nu dureri de cap sau dureri mari ,decat da la stranut...nu am vrut calmante nici macar algocalmin...

Rahi e tot una cu epidurala???????????La noi la Timisoara se face epidurala!!!!!!!!!!Asa stiu eu!!!!

38+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Nana ai fost foarte clara si iti multumesc mult pentru aceste precizari, tote inf de la voi ma ajuta sa mai scap de panica

sei
imi pare rau ca ai suferit atat dupa acea operatie. Daca te supara cicatricea, nu se poate corecta cumva chirurgical? Si de ce ai refuzat calmantele??

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Later edit: mi-am retras intrebarea. era prea personala.

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Ato eu stiu ca rahi nu e aceeasi cu epidurala...parca epidurala asta se face la nasterea naturala, nu?

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Rahi e tot una cu epidurala???????????La noi la Timisoara se face epidurala!!!!!!!!!!Asa stiu eu!!!!

38+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

epidurala e la nastere naturala. rahie e la cezariana :)

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Sei - imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta si ca ai mai ramas si cu asa o cicatrice urata! Insa sunt convinsa ca nasterea minunii tale in curand va sterge din cele traite in trecut!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

34+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Mikka, eu tot rahie voi face.
La prima nastere am ales tot rahie, dupa ce l-au scos pe bebe am avut un acces de panica si m-au adormit Asa ca m-am trezit linistita la terapie intensiva dupa ce totul se terminase
Mie dr mi-a recomandat rahie ptr a nu iesi bebe adormit. Si mi-a zis ca in caz de nevoie sau daca cer eu, dupa aceea pot mari doza de anestezie si ma adoarme.
Discuta si cu dr tau sau cu dr anestezist acest lucru inainte de nastere.

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

multumesc may, pentru raspuns. imi doresc si eu rahie, insa ma tem sa nu fac vreun atac de panica pe acolo pentru ca sunt extrem de fricoasa si sa dau in altele. Am citit si am discutat si cu al meu cumnat care este medic si mi-a spus ca e mai bine sa fac rahie decat totala..

34+ cu Maria-Alexandra

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May ...nu am facut ceza.. bebe nu era .. am avut alta operatie

Mikka... se poate corecta insa nimeni nu garanteaza ca nu se reface.. depinde de materialul clientului cum reactioneaza organismul..
Calmante nu am vrut pt ca nu m-a durut nimik..., alte fete cereau morfina.. eu nu... nu simteam decat durerea de la taietura nu interna..

Mergi la inceput

sei, imi cer scuze. modificasem.

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput