Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

am cam intrat in 39 S

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza fete dragi!

Am dormit si eu f bine azi-noapte. Am tot visat ca scriu si citesc pe forum, m-am trezit nerabdatoare sa vad daca sunt ceva noutati azi.

Seidana - 39s . Felicitari!

Schimbare de semnatura si la mine! Yuuuuupiiiiiiiii! De acum incep sa ma mai relaxez, daca o sa se intample nu mai sunt riscuri mari sa nu fie bine bebe.

ZUBI - ce simpatica esti tu cand zici ca abia astepti sa nasti ca sa scapi de ganduri si griji! . Realitatea este ca abia dupa ce nastem incep grijile si gandurile de tot felul....

Sa aveti o zi minunata!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

35+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

nu, maine vine.

si eu am dormit bine.

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata!
felicitari sei pt cele 39 saptamani!

Eu nu am dormit bine, m-am foit pe stanga - dreapta pana am ametit.Cum am deschis ochii dimineata, direct la baie si . Scapasem de povestea asta de vreo 2-3 saptamani, acum vad ca a revenit, plus greturile de dimineata bonus. Acum ma doare ingrozitor stomacul.

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lena... e f fain crosetatul.. tot studiez primii pasi, insa si in filmuletele cu botosei ma pierd si nu inteleg nimik, desi primii pasi par simpli.. oricum maine o sa exersez pe viu
Multumesc

LEna crosetele sunt pe marimi? de care ar trebui sa imi cumpar?

PS am facut pasiune noua

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Neata, Sei si celelalte burtici

Sa stii ca si mie mi-a trebuit putin ca sa inteleg si prima data cand am crosetat am ajuns la jumatate si a trebuit sa il desfac si sa refac. Deci nu sunt chiar asa de simple.
O sa incerc sa fac o schema... dar nu stiu daca ma descurc; macar incerc.

Crosetele sunt pe marimi, cand iti cumpari ata in functie de ata alegi si croseta; la mine am ata din asta -> http://www.coats.ro/ro/crafts/schachenmayr_catania.php si croseta nr 2. Vanzatoarea m-a ajutat sa aleg croseta :)

[Edit] poti incerca a cumperi revista asta: http://www.lucru-de-mana.ro/

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

neatza
fetelor, eu ieri am avut contractii dureroase la 2 minute.. m-am speriat foarte tare.. am lua un nospa si am asteptat.. dupa o ora au inceput sa se rareasca..

36+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Si eu am invatat sa crosetez si sa tricotez de mica, dar eu la botosei nu ma bag.Nici nu am mai crosetat de mult timp, si sincer botoseii mi se par tare dificili..Dar arata extraordinar, Lena!!Tu i-ai facut?

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Da, eu .
Cei verzi sunt crosetati, iar cei roz sunt impletiti.
Aseara am reusit sa crosetez si dreptul la cei verzi, era filmulet doar pentru dreptul si la sfarsit e putin diferit, pentru ca tb sa faci bareta in cealalta parte. Dar pana la urma a iesit. O sa cumpar nasturei si dupa pun o poza cu amandoi :D

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Neatsa, fetelor!

Cine mai vrea, cine mai doreste frappe cu inghetata

Eu azi noapte am visat ca m-a apucat nascutul, la serviciu. Si m-am certat cu o tanti pe un taxi pe care eu il chemasem si ea se urcase in el
Bine ca a fost doar un vis ca e prea devreme la mine

Sei, Nati, Caty, Athosik, Lore, si nu mai stiu pe cine uitat , voi pe cand? Ca de fiecare data cand deschid forumul ma astept sa vad la titlu ca ati nascut una din voi Imi dati emotii

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Oana eu m-am uitat la burtica ta, e lasata, dar cam asa e si a mea, eu asa zic. Poate imi conving sotul deseara cand vine sa imi faca si mie o poza la burtadaca am fotografia in fata , pot compara mai usor

Fetelor, voi chiar v-ati pus serios pe crosetatStiam sa crosetez si eu, dar asta acum multa vreme, intre timp am uitat si sa tin croseta in mana.

Imi este tare rau si mi-e si foame si nu pot manca nimic, totul imi provoaca greata

34+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Lena, mie imi plac cei lila, impletiti. ii cumpar! Cum facem?!

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Oana, cei lila, demult sunt dati. I-am facut pentru o prietena anul trecut.

Lena - 32+

Mergi la inceput