Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Bujo, bine zis!!!

Citat:
citat din mesajul lui bujo

May E ca si cum te-ai face manga la un chef si ai pierde toata distractia Doar ca e mult mai emotionant.

bujo mami de Filip si 37+ cu

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria26

neatza
fetelor, eu ieri am avut contractii dureroase la 2 minute.. m-am speriat foarte tare.. am lua un nospa si am asteptat.. dupa o ora au inceput sa se rareasca..

36+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mai bine sa suni medicul, nu?
Mie asa mi-a spus daca ma doare ceva il sun, dak e noapte merg la urgente.
Dureroase in genul durere de menstruatie si spate? Eu nu am avut inca dureroase, si sper sa ma mai pazeasca DD vreo cateva saptamani.

PS: Uitasem azi schimbam si noi semnatura

Lena - 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui maria26

neatza
fetelor, eu ieri am avut contractii dureroase la 2 minute.. m-am speriat foarte tare.. am lua un nospa si am asteptat.. dupa o ora au inceput sa se rareasca..

Mai bine sa suni medicul, nu?
Mie asa mi-a spus daca ma doare ceva il sun, dak e noapte merg la urgente.
Dureroase in genul durere de menstruatie si spate? Eu nu am avut inca dureroase, si sper sa ma mai pazeasca DD vreo cateva saptamani.

PS: Uitasem azi schimbam si noi semnatura

Lena - 32+

eu am o nastere la activ si stiu exact cum decurge... daca nu s-ar fi rarit, m-as fi dus la spital si as fi sunat medicul.... durerile nasterii sunt asemanatoare cu cele de la menstra, doar ca mult mai intense... au fost durerose, dar nu cat sa-mi opreasca respiratia..
mie dr mi-a zis sa o sun cand ma apropii de spital indiferent de ora... doamne ajuta ca a trecut.. o sa stau si eu mai linistita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

neata,

kora: toata m-am cacat pe mine cand ai mentionat de legatul mainilor, a fost momentul in care m-am hotarat, anestezie generala clar. Doamne, deci numa gandul ca me leaga cineva sa nu ma pot misca si simt ca mi se face rau, este clar, eu m-as panica clar, simt o fobie groaznica numai la gandul ala.
bujo: tin minte ca pe mine m-a intrebat anestezistul ce tip de anestezie doresc (era prieten cu socru-meu, ca amandoi socrii sunt medici), am povestit putin cu el, m-a intrebat daca sunt fricoasa sau ma panichez si i-am zis ca da si atunci a zis: bun atunci o sa dormi. Parerea mea este ca este foarte important sa ramai cu o amintire ok despre cum a decurs nasterea, raportandu-ma la firea mea pentru mine asta inseamna cat mai putina durere.
mikka: l-am tinut in brate pe bb de cum mi l-au dat, desi era cel mai mare din salon.
seidana: alex s-a nascut cu ochii albastri, un albastru nici inchis nici deschis, f tarziu i s-au schimbat, la 10 luni i-am facut pasaportul si stiu ca d-na a scris la culoare ochi: albastrui. Desi eu am niste ochi albastri f frumosi iar sotul caprui. Asa cum zice si bujo, daca ochii vor fi albastru mai inchis au toate sansele sa se faca caprui cam dupa 6 luni sau chiar mai tarziu.

32+

Mami de Alex ( 3 ani si 1 luna) si asteptandu-l pe Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Uite, Sei, eu cand eram acasa pe baza la asa ceva crosetam... nu filmulete.
https://picasaweb.google.com/110575721423550551497/TUNIKI#5343213946519721234

O sa incerc sa fac si eu o schema din asta, sa vad ce imi iese

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Neata si de la mine fete dragi
Eu nu prea m.am odihnit aseara am o durere in partea stanga sub burtica si piticeii lovesc chiar acolo, simt si o apasare pe col cateodata, ma trec toate caldurile
Lena sunt foarte frumosi botoseii- m.as baga sa fc si eu pt prichindei dar nu are cine sa se duca sa imi cump ustensilele k de plecat singura nu mai plec k nu ma simt in stare...
Si eu optez tot pentru rahianestezie, cu toate k eu am la activ 2 anestezii totale dupa care m.am ridicat din pat la cateva ore dupa ce a incetat anestezia fara supliment de alte calmante. sper sa imi revin l fel de repede si dupa cezariana

30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lena,

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idanuca spune:

Neata fetelor,

Scriu si eu pe forum .... dar mai rar insa sunt la curent cu tot ce se discuta. Eu am inceput sa am arsuri pe piept de vreo cateva zile. Pana acum nu am experimentat asa ceva. Nasa mea insa (care printr-o "maaare coincidenta" e in aceeasi saptamana ca si mine si are acelasi DPN :) ) a avut de mai demult. Ea a luat ceva medicament pentru asta. Voi ati avut asa ceva, ce ati folosit sa mai treaca?

Picioarele mele sunt ca butucii de cand am reinceput lucrul (de la statul pe scaun 8 ore) Doctorul de familie mi-a recomandat sa port ciorapi ( ciorapi profilactici pentru gravide) cel putin 3-4 saptamani , pana trec caldurile . M-am speriat ieri destul de rau pentru ca erau foarte umflate. Dupa putina odihna pe partea stanga si-au revenit putin.

Sa aveti grija de voi si de bebici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza fetele

Va pup pe toate si am intrat doar sa va anunt k suntem ink pe baricade!!!

38+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Schimbare de semnatura!!!!

AMR max.7 zile ... sper

Dar teoretic (dupa spusele medicului) cezariana va avea loc marti 23.08.2011

39+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput