Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
biancabia spune:
ce faceti dragutzelor?
My ce tot spui? 2 sarcini nu sunt la fel. Vecina mea a nascut sapt asta un baietel de 4 kg, al doilea copil fiind, vea o burtica f miica. Nu se astepta la asa un grasanel.
La mine se vede seara burtica, dar dimineata mai deloc
Adriana felicitari pentru vestile bune
Succes tuturor fetelor la urmatoarele teste
Ellenii eu la Alexis am avut rezultatul 1/1644 si nu mi s-au recomandat alte teste, mi s-a spus ca e un rezultat bun si asa a fost. Acum mi-a iesit 1/2000 si sper sa fie bine si acum
Si eu sunt extrem de nervoasa in ultima vreme
Bianca ALEXIS-ARIAN si 13+
My_Lady0091 spune:
Multumesc pentru incurajari.
Lexi, nup, nu am intrat in depresie..sunt doar in butoi...iar postarile NineiB aia nu m-au atins pentru ca am explicat clar pe subiect scopul ei!!!
Si eu am tensiunea la limita superioara si mi-a dat doc de familie azi si trimitere la cardiologie!pentru electrocardiograma si ecograf.
Undeori simt inima c-o ia razna,alteori bate neregulat...cu pauze mari intre batai..si cateodata ma trezesc noaptea din somn ca n-am aer,simt ca ma sufoc si stau in fereastra respiriand adanc.uneori si ziua mi se intampla!
Oare sa am burtica mai mica tura asta?Data trecuta am avut lichid amiotic pentru doi!
*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mady_19 spune:
buna fetelor...am fost si eu azi la medicu de familie, care mi-a zis ca o sa am starile astea de greturi si varsaturi cred ca pana la sfarsit..ca e sarcina toxica si etc...vreau sa va spun ca de 3 luni am tenul sensibil, si aceneic..arata urat...Eu care am avut intottdeauna tenul frumos, curat, fara cosuri nimic..acum sunt varzaaaaaa...voi aveti probleme de astea?si cica nu exista nici o crema care macar sa mai amelioreze putin situatia..
aerilian si puiutza...succes la amnio..o sa fie bine!
la mine deja se vede burticaa...ieri, s-a oferit deja prima persoana sa-mi ofere locul la metrou...dar mergeam o singura statie si nu era nevoie sa stau....
vafetelor si ne auzim cu vesti bune!
adrianaBuc spune:
AERILIAN si PUIUTZA, succes la amnio
MADY, ascunzi cumva o fetita in burtik?
MY_LADY, si eu am tensiunea mare de tata asta. Si la mine o ia pulsul razna. Medicul mi-a recomandat un supliment de calciu si magneziu, 10 zile pe luna. S-a vazut imediat diferenta.
ANANGEL_LEXI, faci bebelina microbista.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
15+
georgia_c spune:
ce fac zanele ?
daca tot sunteti interesate de amnio va povestesc io cum e;am facut miercuri interventia , cu anestezie locala ( nu toti medicii practica anestezia locala , am inteles ca oricum nu e dureros nici fara) , iar sub ghidaj ecografic,un medic face ecografia,un alt medic extrage lichidul amniotic (totul dureaza maxim 10 min)
mie inainte de interventie mi s-au pus perfuzii cu nospa si scobutil , iar dupa interventie mi s-a spus sa iau nospa si supozitor uscosin..cam asta a fost tot ..
suntem f fericit caci avem si rezultatul la testul rapid , iar fetita este bine sanatoasa
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
sophia_m spune:
mai Lady, mamicule, tu care erai energia intruchipata, ce e cu tine?? lasa butoaiele, la ce-ti trebuie, bebe e bine o sa te convingi
fac si eu ca madam Bamboi acuma "haida bre'ce dreaq, asta e treaba?"
cat despre alti useri si alte subiecte, nici nu mi-as bate capul..
eu in afara de subiectul asta nu am treaba cu altele, nu am nici timp si nici chef sa ma cert cu x,y,z
mai degraba prefer sa vad un film bun, sa citesc o carte, sa imi pun o muzica si sa dau din fund, sa ma plimb, sa fac sport, sa bibilesc flori, etc
lasa necunoscutii mamicule si ocupati timpul liber cu activitati frumoase si placute
ca tot veni vorba de bibilit flori, v-am pupat pe portofel, ma duc la floricele
georgia, felicitari
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
13+
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui sophia_m fac si eu ca madam Bamboi acuma "haida bre'ce dreaq, asta e treaba?" ******************************************** http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png 13+ |
*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alina_anto spune:
Buna fetele!
Georgia Felicitari! Super veste, v-ati linistit!!
Abia astept sa se linisteasca sufletelele si celorlalte 2 mamici, Aerlilian si Puiutza!
Sofia Ma bucur ca esti ceva mai bine, mi-ai facut o pofta de sport Dar m-am delasat in ultima vreme, asa ca ma bazez doar pe lungile plimbari cu Sara prin parcuri, urcatul neintrerupt al scarilor din casa (care ma omoara deja) si cam atat
Mady Nici eu nu am avut niciodata probleme cu tenul si in sarcina cu Sara aratam minunat, radiam. Acum mi-au mai aparut ceva cosuri pe barba, dar vad ca in 2-3 zile se usuca singure.
Nicole Sa dea Dumnezeu sa aveti o surioara pt David! Ce scump e! Pt raceala si eu am luat data trecuta Homeogene si 2 tubulete cu oscilococinum/si. Stiu ca poti lua si paracetamol, dar daca rezisti fara e si mai bine. Sanatate!
tebligia Si noi suntem fani ikea. Si da, camera Sarei a fost mobilata si partial decorta de la ikea si am fost incantati si de calitate si de preturi.
Aaa, apropo de lucruri necesare pt bebe, eu m-am aranjat cu caruciorul! Am o prietena buna, tocmai reintoarsa din Italia cu baietelul de 6 luni si mi-a promis ca imi da caruciorul lui. Ea mai are unul, acesta e bleumarin (nu ma deranjeaza nici la fata), are si landou si cos auto.Si mai imi da si cosuletul de rachita in care va putea dormi bebe. Cosuletul e destul de mare, baietelul ei dormind inca acolo. Plus ca am o gramada de hainute si accesorii (daca e baitel). De la Sara am cateva cutii cu hainute SUPERBE (de asta vreau tot fetitza, imi plac la nebunie sa le imbrac cu dantelute, volanase), dar pt inceput oricum trebuie sa iau boody-uri, salopetele, pantaloni, bluze, caciulite, botosei, etc. Mai ales ca pe Sara am nascut-o vara, acum nasc in toiul iernii..deci nu se prea potrivesc.
adriana Super ca nu doarme Rebeca cu voi. De cand ne-am remutat in Buc (din decembrie) am tot adormit cu Sara in pat si acum s-a obisnuit... Dar o scot eu la capat cumva
Merge cineva prin Herastrau in seara asta? As da o fuga cu Sara si Doru si mai ales sa pap gogosele fitzoase (am mancat o data si ii sta gandul doar la ele)
Noi ne-am gandit la nume: de fapt nu ma pot gandi decat la nume de fata, la capitolul nume de baiat sunt blocata.., Deci am ales ILINCA Si, asa cum i-am pus si Sarei doua nume scurte, vreau si de data asata la fel, sa gasim si un nume de sfant. Ma gandeam la Ana, ANA-ILINCA. Imi place si Elena, Sofia (nu e sfant), dar, in fine, poate avem surpriza si e baiat
Gata, fug. Va pup pe toate cu drag!
Alina 17+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Am schimbat semnatura si am vazut burtica de mamica sexy (Sophie). Sa stii ca eu cu Sara am luat in primul trim 4 kg, apoi, pana la sfarsit inca 6, inotal 10. Dar nu te speria, ca o sa vina si perioade in care nu vei mai putea manca foarte mult (cand va fi burtica mare). Eu poftesc de ceva vreme (si mananc aproape zilnic) la humus. Uite si acum cand scriu .
Alina 18+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
bubbles21 spune:
Georgia felicitari pentru rezultatul la amnio Ma bucur ca fetita este bine
Las si eu o poza cu burtica la 14 sapt http://img823.imageshack.us/img823/561/img4040d.jpg .Am pus pana acum 3 - 3.5 kg
14+