Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
aerlilian spune:
Georgia, scumpa mea...o alta coincidenta intre noi?Amandoua avem fetite!!!Sa ni se nasca sanatoase!Ma bucur ca ai trecut cu bine de amni.Ma mai incurajeaza putin ce spui...Nu stiam ca exista si un rezultat rapid.E nevoie sa il ceri sau intra in "pachet"???
catiushor spune:
Sofia si mie mi-e dor de febra musculara, dar cand fac mai multa miscare ma iau crampele la picioare. Ce exercitii faci?
Alina cameruta e superba !!! Am fost si noi in trecere la ikea sapt trecuta si am vazut ce moblier de bebe au. Nu ne mai venea sa plecam de acolo.
Lady pana maine...mult o fost putin o ramas
Pe mine m-au napadit poftele, rau de tot si nesanatoase. De trei zile vreau crenvusti . Am zis ca-mi trece dar nooo...asa ca ma duc sa imi iau pan la urma. Legat de miere am mancat ieri un borcan de 200, mi-am dat seama cand nu mai era . Parca sunt bine.
Ce de-a lume azi pe forum
V-am
gravidutza 17+ de bebitza tzopaila
Matzaila_81 spune:
Lady, sunt in concediu si azi pentru prima oara am reusit sa arunc un ochi si m-am logat doua minute sa te trag de urechi.
Nu te panica, starile de deprimare sunt perfect normale, or sa-ti treaca.
Bebe e si el ok. Nu inseamna ca trebuie sa-l simti in mod constant de cand l-ai simtit prima oara si mai ales nu mai compara sarcinile intre ele. Dintre toate prietenele mele cu doi copii si sunt cateva, una nu a avut sarcina asemanatoare cu cealalta.
Stiu pe cineva care la prima sarcina a luat 22 de kilograme si a nascut natural in doua ore si la a doua sarcina a luat 9 kg si a nascut cu chiu cu vai in 12 ore.
Fetele, va pup pe toate, ma gandesc la voi si de luni o sa fiu iar prezenta in mod constant.
sophia_m spune:
in fuga asa ca ma uit la Alien al 3-lea la numar
asta fac eu la capitolul sport deocamdata..o sa alternez o saptamana cu dansa
http://www.youtube.com/watch?v=ItUoNEuZHBM
si o saptamana cu dansa
http://www.youtube.com/watch?v=5LWipPouIXY&feature=related
si tot asa pana o sa ma plictisesc si o sa schimb cu pilates, yoga.
vedem, diversificam
si nume..haaaaa, am de fata Sophia-Maria
de baietel inca nu stim exact, David-Constantin ar fi o optiune, dar mai vedem
gata, inapoi la extraterestrii mei
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
13+
Matzaila_81 spune:
Sa nu uit sa va intreb , eu am uneori crampe, dureri de burtica cumplite.
Dureaza cateva secunde dar in momentele alea nu ma pot indrepta. Voi ati patit asta?
Poate ati scris deja despre asta si atunci imi cer scuze. An am apucat sa citesc multe.
Va pupa Mantza
PS. Lady, am citit acum doua minute la un membru DC in lacrimi.... ajunge sa nu ma mai mire nimic. O sa intru luni sa iau totul de la capat si sper sa nu mi se urce si mie sangele la cap ca ai vazut ca nu fac frumos
georgia_c spune:
multumesc micutele pt gandurile bune ..sa dea DD sa fie bine pana la capat , sa nastem toate bebei sanatosi
lili , stiam de fetita de ceva vreme , sincer nu mai am de mult preferinte..doar sanatos sa fie bb ;
testul rapid intra in pret (ai spus ca e undeva la 2200ron ..clar intra ) insa se face doar daca in lichidul amnio nu este sange matern
si pe mine ma tenteaza mobilierul alb pt a mica , dar ne mai gandim ,...mai avem vreme ;
kg in plus ..am pus si io vreo 5 pana acum , asta e ,vedem pana la capat cate pun in total , sper ca nu prea multe;despre sport stiam ca e chiar indicat in sarcina (normal daca nu existe probleme aparte) ; m-as duce si eu mai ales ca atunci cand am ramas gravi aveam un an de sport la sala , aproape in fiecare zi ... mi-e teama insa sa nu am vreo surpriza cu colul, iar piscina care ma tenteaza cel mai tare in perioada asta ... hmmm..mi-e sa nu iau vreo balarie din apa , acum ca e organismul mai "tolerant"
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anangel_lexi spune:
Georgia, felicitari si tie pt caruciorul roz! Dar mai ales pentru rezultatele bune de la amnio!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 18+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Georgia, felicitari si tie pt caruciorul roz! Dar mai ales pentru rezultatele bune de la amnio! de Maria Cornelia (20.09.2006) si 18+ cu Din ce in ce mai mare Perlute de domnisoara Bobuletul |
Subscriu
*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |