Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
biancabia spune:
my ce ne spui? cum esti azi?
Ma uit pe langa mine si acum nu am burtica deloc. Seara am cat de cat, insa dimineata mai deloc, zici doar ca sunt putin balonata.
Week-end placut tuturor!
Eu mai am o saptamana de savurat alaturi de ai mei parinti si respectiv frate, dupa care se vor intoarce in Ro
Bianca ALEXIS-ARIAN si 14+
silvi23 spune:
AERLILIAN SI PUIUTZA,va tin pumnii si ma rog pentru voi, sa dea Domnul sa treceti cu bine peste amnio si sa va aduca numai vesti bune.abea astept sa ne scrieti detalii de la interventie, mai ales ca...poate va voi urma si eu ca altfel nu cred ca imi voi gasii linistea.ce nu inteleg eu, de ce doctorita mea a zis ca nu imi poate face amnio decat in saptamana 20...nu e prea tarziu????
nume de bebici, mie imi vin in minte numai pentru baietei si asta dinainte sa raman insarcinata parca a fost un presentiment ca vom avea baiat...si cred ca ne-am hotarat la Tudor Stefan...dar mai vedem.
Daca ar fi fost fetita cred ca ar fi fost Sofia Elena...dar poate dupa baietel va venii si fetita, cine stie.
un week end frumos va doresc in mijlocul frumoaselor voastre familii
+18
My_Lady0091 spune:
bebe e ok,creste!
dupa doc.pare a fi fetitza,dar vom sti sigur dupa 18 sapt.
Mi-a recomandat doi doctori din Iasi pentru morfofetala.Voi merge dupa 20 sept sa fac eco acolo.dupa intai ale lunii sun si fac programare!
sunt fericita!cred!voiam baietel.inca mai sper sa se intample o minune
durerile de oase a zis ca-s normale...si se pot agrava.
am slabit doua kg de luna trecuta..de la 74 la 72e rau?e bine?ce stiti?
*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anangel_lexi spune:
MyLady, felicitari pentru vestile bune! vezi, toate ti-am spus ca va fi bine! Cat despre slabit, am auzit ca e normal sa mai si slabesti, desi se intampla rar.
Silvi, succes indiferent de decizia pe care o iei.
Referitor la nume, mie imi plac numele simple si sa fie neaparat de sfant. Asa ca am stabilit ca primul prenume sa fie Ioana. Nu cred ca sotul se va razgandi, desi cu el nu se stie niciodata. La al doilea prenume nu ne-am hotarat inca.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 18+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
tebligia spune:
My Lady felicitari pentru vestile bune
Lanoi bebe creste si este BAIETEL asa k mai adaugam un carucior albastru la numaratoare va pop si weekend placut
de
catiushor spune:
Lady ma bucur ca ai primit vesti bune si bebitza e bine.
Silvi ar fi mai sigur daca ti-ai intreba doctorita. la cine esti? Eu cunosc pe cineva din Bv in 6 luni care a facut 2 amnio pentru ca prima iesise cu risc fff mare iar a doua a iesit cu risc minim ( prima a facuta cand era la Antonia Livia). Oricum e ciudat pt ca am inteles ca rezultatele vin din acelasi loc. Nu vreau sa panichez pe nimeni, e doar un caz real. Ai cumva o sora Cristina? am fost cu ea in clasa
Sofia f faine exercitiile, am incercat cateva astazi si chiar sunt comode. Imi era teama sa nu am dureri. Chiar m-au relaxat.
Am si eu o intrebare: ceaiuri de plante beti? Eu am baut multe inainte de sarcina: sunatoare, tei, urzica, papadie etc. Acuma stiu ca nu-s prea bune. Recomandat frunze de zmeur ultimele sapt si am inteles ca din luna IV e buna cretisoara ( intareste muschii de sustinere ai uterului). Mai am pana ajung la doctor, poate stie cineva din propia exp.
V-am
gravidutza 17+ de bebitza tzopaila
gianina1983 spune:
Buna seara tuturor mamici,burtici si bebei mai mari,ma inscriu si eu in lista voastra cu bulgarasi de ianuarie 2012,sunt o burtica de 18saptamani cumintei momentan cu miscari firave de incepatori si alaturi de voi sper sa trec frumos si usor drumul pana la marea intalnire.pupici multi si sa ne auzim mereu cu bine
alina_anto spune:
Buna fetele!
silvi Din cate stiam eu, in jur de 20 sapt se face amnio, dar se pare ca nu sunt in tema..
Lady ma bucur ca totul e bine! Si se mai poate schimba sexul bebelusului, poate ai surpriza si e baiat, asa cum iti doresti!! cat despre slabit si eu sunt in aceeasi situatie. Am slabit 4 kg in primele 2 luni, am pus 3 la loc, acum, de 2 zile, am dat iar 1 kg jos.. dar am scris eu ca nu prea am pofat de mancare si arsurile nu imi dau pace... Azi am dat o tura prin piata cu Sara si Doru si am cumparat o gramada de legume si fructe, am gatit de zor pana la pranz(m-am cam obosit, k ma dureau spatele si burta) si nu l-am simtit deloc pe bebe.. Pana cand m-am intins in pat cu Sara, m-am linistit si a inceput si bebenacul meu sa imi dea cu piciorusele.
Ligia Felicitari pt baietel!!
Alina 18+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
cati Eu, din pacate, nu sunt fan ceaiuri, dar citeste aici, poate te ajuta : http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1679
Eu am baut ceaiuri doar dupa ce am nascut, dar beam foarte mult 3 litri pe zi (anason, chimen, fenicul). La inceput imi venea rau de la el, dar in 2-3 zile m-am obisnuit si am baut luni de zile combinatia asta.
Alina 18+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)