Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
bubbles21 spune:
Buna dimineata.Mie mi-a zis la control ca de acum trebuie sa il simt pe bebe si sa fiu foarte atenta pentru ca conteaza foarte mult cand il simt prima oara
Am intrebat si de scurgeri si s-a uitat si a zis ca sunt scurgeri norale in timpul sarcinii pentr ca se dezvolta uterul si organismul invata si alte functii sa preia pe langa cele pe care le stia.
Nici la mine nu se vede burta - asa zic colegii - desi mie mi se pare ca e imensa.poate si din cauza ca nu am avut niciodata burta.Chiar daca am fost maiplinuta burta era mereu lipita de spate.Colegii zic ca se vede ca si cum ar fi un colacel mic de grasime si ca daca nu ar stii ca sunt insarcinata ar putea crede doar ca m-am ingrasat putin.Eu am pus 3 kg pe mine si nu mi-e indemana deloc.In rest 8 ore cat sunt la servici fac sport intruna.Mama - care e medic si ea - a zis ca e foarte bine si ca se recomanda pentru o nastere mai usoara miscarea .Chiar ma gandeam ca daca tot nu va creste foarte tare burta poate voi reusi sa stau mai mult la servici
13+
kraluca spune:
Neatza tuturor!
Lady - ai sa vezi ca d iti va spune ca totul este bine! asa am patit si eu cand m-am dus mai devreme la ecograf deoarece nu aveam niciun simptom. dr a spus ca bebe sta bine mersi si ma-sa isi face griji degeaba.
si eu am in aceasta perioada niste stari cam aiurea... cand ma enervez prea repede, cand intru in depresie. ieri mi se parea ca e prea banala casnicia noastra... si chiar daca am pus pe seama hormonilor, tot am fost nervoasa toata ziua (m-am contrat cu sotul de la afirmatia lui lazaroiu cu bogatii... va imaginati in ce stare sunt)!
o zi buna!
14+
puiutza27 spune:
Neata!
Multumesc fetelor pentru sustinere. Totul o sa fie bine!!!
Kraluca, m-ai facut sa rad. Nu stiu cum ne mai suporta sotii nostri... bietii de ei. De multe ori imi dau seama si eu ca exagerez, aberez, trec de la o stare la alta intr-o clipa de il dezorientez complet. De fapt intr-un moment de luciditate i-am spus ca sper sa reziste.....
O zi frumoasa va doresc si fara greturi, arsuri si dureri!
12+
puiutza27 spune:
aerlilian iti tin pumni si imediat ce ajung acasa de la spital si ma simt ok, intru sa va povestesc
12+
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
MyLady, oare starea ta nu e cauzata si de afirmatiile facute de un anumit userul la subiectul despre micuta Eva? Daca e asa, te rog frumos sa nu te mai consumi, cainii latra, caravana trece, vei vedea ca se va face dreptate! Cat despre miscarile lui bebe, inca e mic si nu are forta sa-ti dea semne in mod regulat. Chiar acum 2 zile ma plangeam si eu ca nu a miscat bebe si eram speriata, dar mi-a trecut. Aseara, cand ne uitam lqa meciul cu Dinamo, am simtit-o si pe ea de 2-3 ori...spre bucuria sotului care spera ca macar cea mica sa fie dinamovista ca el. Eu si Maria suntem steliste. Mult succes si la eco, eu sunt convinsa ca vei veni numai cu vesti bune.
Puiutza, aerlilian succes la amnio.
Adriana, felicitari pentrucaruciorul roz!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 18+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Alice_Elena spune:
Adriana, felicitari inca o data! Ma bucur ca nu mai e nici hemTomul si ai capat si de medicamente. De acum numai vesti bune, da?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+
iaura21 spune:
lady imi pare rau ca te simti aiurea,dar nu ai de ce ,o sa vezi ca va fi bine bebele sambata...tu ar trebui sa stii mai bine ca miscarile le poti simti o zi si apoi cateva nu,asa a fost si la mine la inceput, hai curaj si asteptam vesti bune maine
si ca sa nu fie totul roz la mine,am si eu cateva mici problemute,care ar putea deveni grave (sper sa nu),am edeme la picioare ,nu f. mari dar sunt, si tensiunea e 12,5 sau 13 cu 8 ,e ok deocamdata dar sa nu creasca,iar examen de urina inca nu am facut trim. asta,doar la inceput,deci acum sunt in cautare de creme pt. edeme si capilare sparte
sunt programata la eco morfologica peste 2 saptamani, o sa ma 22 + atunci ,dar nu mai am rabdare deja,sper sa nu se agraveze edemele sau altele...intre timp ma delectez cu acrobatiile bebelinei ,azi noapte la toaleta s-a trezit si ea,am simtit-o la mana asa de bine
puiutza si aerlilian succes la amniocenteza
a ,si mi-a spus ieri cineva ca avea asa burta ca a mea la 8 luni,OMG!,ea fiind f. slaba totusi si copilul de 2800gr,deci ok...si totusi nu e asa mare burta mea "doar" 5 kile am pus pe ea ca in alta parte nik
minunea mea 20+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
sophia_m spune:
buna, mamici frumoase
ne-am auzit strigati si am percutat
nu am fost plecati in concediu, anul asta s-a dus..
partea buna este ca incep sa ma simt din ce in ce mai bine. inca vomit dimineata(dar asta e deja obisnuinta), insa mi-a revenit energia, m-a lasat starea aia de moleseala
de ieri ne-am apucat de sport prenatal..senzational ma simt, am si febra musculara la abdomen, brate si piept..mi-era dor de febra asta musculara
cred ca si bebe e in culmea fericirii
mi-am revenit si cu mancarea, ca o luasem razna rau cu eclere, savarine, mezeluri si cola..am redevenit eu de cateva zile, mananc in limita bunului simt si singurul dulce este mierea pe paine cu unt
doar ca prostia se plateste, am luat 4 kg in 13 sapt. sper doar ca de acum incolo cu sportul si mancatul cu limita sa iau kg mai lent si sanatos
am mai pus niste poze..burtica a inceput sa prinda un contur frumos
ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut..va
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
13+
anangel_lexi spune:
Eu ma pregatesc sa merg acasica, asa ca va doresc tuturor un weekend placut!
Eu sunt foarte bucuroasa, i-am pregatit sotului o surpriza la care nu se astepta (nici eu de altfel, dar stiti voi vorba aia "nu aduce anul ce-aduce ceasul): am luat bilete la meciul Luxemburg-Romania din 2 septembrie, asa ca mergem la meeeeci! Eu una n-am mai fost niciodata la un eveniment sportiv, e ceva inedit pentru mine.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 18+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
sophia_m spune:
bun, am citit din urma
am vazut poze frumoase de la mare cu Sara, o domnisorica tare frumoasa
ma bucur ca se simte mai bine
vise ciudate- hm, eu am numai vise erotice aproape in fiecare seara
dureri de burta si de mijloc- nu prea, adica mai simt cum se intinde una alta dar nu dau atentie ca stiu ca sunt normale
miscarile lui bebe- ce sa zic, momentan simt niste pulsatii si un fel de bule ca de gaze
astept si eu cu nerabdare sa simt mai puternic loviturile, ca de activ e activ nevoie mare asta micu'
cu constipatie, balonari nu am treaba deocamdata
doar capilare sparte pe picioare, dar am inteles ca isi revin dupa nastere
cred ca mai aveam de zis ceva, dar am uitat
ma pun sa mananc niste sardine in conserva pana una alta si mai revin
edit: puiutza si aerlilian multa bafta la amnio..va fi bine, o sa vedeti
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
13+