Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Si legat de amintirile voastre de gradi, am realizat, abia acum , ca totusi, chiar sunt mare rau fata de voi. Daca revolutia a prins-o pe monn soim al patriei si pe mine studenta la Poli.. ce sa mai zic??? Stiu, o sa zic ca suntem 2 mame tinere, blonde, suave si cu ochi albastrii, ca nah, avem copii de-un leat/de-o odisee :)

Io eram pionier... tot nomenclaturista!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Mey, cine e Ana Tabeica pe feisbuc? Ca vaz ca are multe dintre mamicile de Ghiocei in lista, dar nu recunosc cine e... asa ca nu i-am dat "accept"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anca, io uite aici, poti sa duci picii la paada cu costume populare

https://www.facebook.com/notes/emilian-francu/c%C4%83lim%C4%83ne%C8%99ti-gazda-c%C3%A2ntecelor-oltului/246739698699806

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
denisamada, ce praji ai facut?

Nici una, ca-s la dieta (macar de mentinere, ca de dat jos vad ca nu mai merge )! Dar maine fac, ca sarbatorim o zi de we in Bucuresti. V-am zis eu ca suntem sarbatoricioshi tare! Motanul e azi de garda, asa ca maine cd iese nu are kef de plecat nicaieri... so, o sa fie we de shopping! Tre sa fac o prajitura la kestia asta, nu!? Plus ca am implinit 1 an in casa noua si nu am apucat sa sarbatorim!

Zici de praji pt we viitor? Pai de-acum? Joi or sa se incinga cuptoarele!!! (si o sa se dea contorul peste cap )

pai daca va sarbatoriti pe voi, atunci iesiti la o terasa, lasa cuptorul in pace

ce ai in gind sa faci pt week-endu aviator?

Mergi la inceput

Aaaaa... daca tot sunt singura pe-aici... sa povestesc si episodul de aseara cu RDSu'. Concluzia lui a fost ca tre sckimbat routerul. (desi routerul duce bine-merci intranetul, internet nu primea el, saracul) Dar de gura mea a refacut toate conexiunile. Sper ca era ceva de-acolo, ca vaz ca acum mere bine. Sa nu-l deoki!

M-a prins intr-o pasa agitata, asa ca atata l-am trancanit la cap de a facut ala toate verificarile, desi se jura cu mana pe fundita ca nu-i de la ei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
pai daca va sarbatoriti pe voi, atunci iesiti la o terasa, lasa cuptorul in pace

ce ai in gind sa faci pt week-endu aviator?

Aha! Deci nu eram singura! Te-am prins!

Iesim noi si-n oras! Dar om mai sta si-acasa!

Pai o sa incerc sa asortez cat mai multe tipuri de praji "traditionale" de la mine din bucatarie. Enfin, o sa aleg tipuri "deplasabile", ca nu as vrea sa ajung cu ele dezekipate, ca stric firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hielau.
Anca_nicolae, cam scurt raportul, ce e asta, tu nu erai asa laconica:P
Cuscra, io inca nu-s impacata cu decizia de a duce fata la gradi.
Pe de o parte ma gandesc ca ar fi bine sa socializeze mai mult, sa capete niste deprinderi prin imitatie (mancat singurica, spalat pe maini singura, olitza etc.), sa aiba un program mai fix (poate ar reusi sa doarma si ea in intervalul 13-15, ca acum ma capiaza cu orarul ei total original si imprevizibil).
Pe de alta parte nu vreau sa i se ingradeasca/ toroshteasca personalitatea cu tot felul de reguli si interziceri stupide; nu vreau "sa se faca armata" cu ea; nu vreau sa sufere.
In 15 septembrie va fi o luna de cand o voi tot duce-o si pana atunci vad efectele asupra ei.
Daca vad mari schimbari negative, daca o vad nefericita, abatuta etc, n-o mai duc si gata!La ce orare flexibile avem noi, gasim o solutie.
Gradinita pentru noi nu e unica solutie disperata ci as vrea sa fie un fel de cadou pentru Sophiphi, ceva care sa aiba impact pozitiv asupra ei. Daca nu va fi asa...va merge la gradi cand va putea sa-mi povesteasca clar tot ce-i convine si ce nu!:)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscrella, exact asa gindesc si eu referitor la gradinitza si devin sceptica atunci cind cind mi se filfiie asa zisa nevoie de socializare instituzionalizata prin fata okilor.

Ati fost si azi? Nu mi-ai mai zis nimic. Trimite-mi, eventual, un PM. Te fredonez la melodie din cauza asemanarii copiilor nostri -pe alocuri esentiale si a noastra! - si vreau sa vaz la ce concluzii ai ajuns.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Denisamada, si io m-am intrebat de ana tabeica asta; i-am dat accept din inertie, vazand ca are in lista o gramada de tufete de-ale noastre si pe cand ma uit la poze...habar n-am cine e!
Cuscra azi n-am avut chef sa merg ca faceau vizita la Muzeul satului.
Am fost ieri. A fost foarte bucuroasa ca mergem la gradinita (las masina intr-o parcare langa parc si mergem pe jos pretz de vreo 8 case; ea are o super memorie, stia clar unde urmeaza sa mergem si cum ii tot ziceam ca mergem la gradinita cum radea de numa).
A intrat in curte fericita. Dar copiii nu erau nicaieri; mi-a zis bucatareasa ca sunt plecati...la aeroport!
Sophia s-a jucat singura in curte (oricum singura se joaca si cand sunt ceilalti:))),copiii au venit dupa vreo 40 de minute de cand am ajuns, mi-au tot povestit de avioane:))
Ce a fost nashpa a fost ca iar n-a vrut in sala de mese dar de data asta n-a vrut sa manance nici altundeva, n-a vrut nici sa guste si nu ma mir: supa de chimion (n-a mancat veci) si sarmale (n-a mancat veci) si ea e f. reticenta la nou!
Ce e bine ca a inceput sa se hlizeasca la educatoare

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

denisamada, ok, ma dau prinsa :))

Mergi la inceput