Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, si io m-am intrebat de ana tabeica asta; i-am dat accept din inertie, vazand ca are in lista o gramada de tufete de-ale noastre si pe cand ma uit la poze...habar n-am cine e! ![]() [...] Ce a fost nashpa a fost ca iar n-a vrut in sala de mese dar de data asta n-a vrut sa manance nici altundeva, n-a vrut nici sa guste si nu ma mir: supa de chimion (n-a mancat veci) si sarmale (n-a mancat veci) si ea e f. reticenta la nou! |
Am vazut ca are o fetita de 2ani, deci e "dintre noi". Dar cine!?

Supa de chimion? De asta nu am mancat nici eu...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Mada, cand ziceti voi. Noi suntem relativ matinali si ma gandesc ca ar fi bine sa plecam dimi, pe la 8-9, daca sunteti si voi liberi. Va sun cand ma recapitalizez 
Pai daca stim la ce ora ajunge Chato in BV, adica la 16.30, deschideti licitatia pt interceptare ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
Revin pentru ca mi se pare ca ultimul meu mesaj lasa loc de interpretare ![]()
Sper ca nu ati inteles ca eu consider ca gradinita nu e buna; nu sint insa sigura ca Ian e pregatit; am mai spus deja, mi se pare "prea mic" si ma mustra constiinta ca eu stau acasa si pe el il las sa plinga; voi e credeti? Ca la 3 ani va fi la fel ca la 2 ani si jumatate? Sau ca ar fi mai ok -pentu el- sa-l las sa mai "creasca"
?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Revin pentru ca mi se pare ca ultimul meu mesaj lasa loc de interpretare Sper ca nu ati inteles ca eu consider ca gradinita nu e buna; nu sint insa sigura ca Ian e pregatit; am mai spus deja, mi se pare "prea mic" si ma mustra constiinta ca eu stau acasa si pe el il las sa plinga; voi e credeti? Ca la 3 ani va fi la fel ca la 2 ani si jumatate? Sau ca ar fi mai ok -pentu el- sa-l las sa mai "creasca" Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
S-a inteles bine din prima.
Exact aceleasi sentimente le-am avut si eu cand l-am dat pe Vladimir la gradi. desi eram foarte obosita de stat acasa si eram deja frustratat ca nu aveam job, l-am dat la gradi si am avut 2 saptamani in care am stat acasa singura si ma uitam la el pe camere.
Un pic ma mustra constiinta, dar pe de alta parte tare bine imi era. Trebuie putina tarie de a merge mai departe si de a vedea dincolo de suferinta initiala.
Si sustin in continuare, ca copchiii nu sunt mici deloc la varsta asta! Dar, bineinteles, fiecare parinte face cum crede mai bine si cum stie pentru ca plodul sa fie ok.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Mada, cand ziceti voi. Noi suntem relativ matinali si ma gandesc ca ar fi bine sa plecam dimi, pe la 8-9, daca sunteti si voi liberi. Va sun cand ma recapitalizez ![]() |
Si noi suntem matinali!
Vorbim la recapitalizare! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Salutare!
Monnvas, lui Chiti i se mai face rau in masina? Ca, daca da, iti dau un pont, poate ti-o fi de folos: sunt niste bratari ani-rau de masina la farmacie si se pare ca-si fac efectul. Desi noi nu ne confruntam cu problema asta- eu da, ocazional- dar plodul ba, am "inregistrat" informatia, ca stiam ca voi patimiti cu vomitaturile. Laude pentru bratarile alea am auzit din doua surse, deci ma gandesc ca o fi ceva de capul lor.
Mada, schimbarea routerului vaz ca e diagnostic universal la stimabilii nostri!
Ina, nu-ti face probleme, cred ca a inteles toata lumea corect ce voia sa zici.
Anaan spune:
Mie supa de chimion mi se pare oribila, asa ca nu ma mir ca nu a mancat-o Sophiphi.
Ieri Andrei m-a vazut ca am venit cu doua plase din piata, ca atare a vrut si el sa plece la plimbare cu doua plase. Si-a pus niste jucarii in ele si a plecat cu tanti la promenada
. Ajunsi in parc, a gasit copilul niste tovarasi de joaca si si-a scos si el jucariile la inaintare: doua masinute si doua perechi de pantofi de-ai mei
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui Anaan Mie supa de chimion mi se pare oribila, asa ca nu ma mir ca nu a mancat-o Sophiphi. Ieri Andrei m-a vazut ca am venit cu doua plase din piata, ca atare a vrut si el sa plece la plimbare cu doua plase. Si-a pus niste jucarii in ele si a plecat cu tanti la promenada ![]() |

Super tare...cred c-a facut niste forme de nisip faine cu ei!
Supa asa de chimion e in meniul gradinitelor de cand eram eu mica...si eu o uram, mai ales ca atunci pluteau semintze de chimen prin ea...acum a fost un fel de supa-crema cu crutoane, va zic drept ca am mancat-o io, doar e veggie!:))
Hei, am uitat sa dau cafeaua!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Sa va povestesc ciudata zi a lu' Phiphi.
Ma rog, dimineata ne-am plimbat, am mers sa mancam un sandwich (eu) si sa bem un iaurt (ea), ne-am plimbat, jucat blabla. Foarte cald. Pe la 14 ne-am intors si pe drumul de intoarcere vai, ce somn parea ca-i este, toropita, e mai.
Ei, acasa m-am pus cu ea in pat si am vrut s-o adorm. A fost ceva de genul: supt, toropeala, semi-adormire- tanana-fresh! Hai cu cartea! Hai cu mingea! Apoi iar supt-semi-adormire- de la capat! Si tot asa.
In fine, la 16 n-am mai rezistat, m-am ridicat din pat si ea l-a fel, am continuat activitati prin casa amandoua.
Pe la 18 am zis ca asta e, n-a dormit, nu-i niciun bai, mergem la niste cumparaturi, la joaca, dupa Andrei la serviciu la 20...
In timp ce faceam dush ea s-a indispus brusc, a inceput sa planga, da-i cu plansul...Am luat-o in brate si-i tot ziceam ca mergem pa, se-nerva si-mi facea semn sa tac...pana mi-a adormit pe umar...Asta era la 18.20. Scenariile posibile erau:
- trezit mirait dupa 1 ora;
- trezit ok dupa 2 ore;
- trezit super fresh dupa 3 ore si noapte alba:)))
Huzband a ajuns pe la 10 ca petrecerea copiilor s-a prelungit pana la 21 si l-am pus sa aduca si o pizza la pachet pe cand se trezeste Phiphi, ca nu mancase decat iaurturi si o banana si un patratel din sandwich-ul meu cu branza. Sophia tot dormea, s-a shocat huzband, faceam pronosticuri: ori se trezeste la miezul noptii fresh ori ne da trezirea la 4-5 dimi.
Care credeti ca a fost "deznodamantul"?:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Mie supa de chimion mi se pare oribila, asa ca nu ma mir ca nu a mancat-o Sophiphi. Ieri Andrei m-a vazut ca am venit cu doua plase din piata, ca atare a vrut si el sa plece la plimbare cu doua plase. Si-a pus niste jucarii in ele si a plecat cu tanti la promenada ![]() |
Genial!
Si noi avem la gradinita: surubelnite, o perecehe de papuci de-ai mei, un castron, un tel, ulei de plaja, cizmele de cauciuc...toate carate de Vladimir dimineata