LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 4

larissa_79 spune:
Paula, Cristina si pentru voi toate, mi-a zis odata cineva ceva frumos. Si anume ca iubirea e ca o floare. Daca nu o uzi...oricat de frumoasa ar fi moare. Iubirea nu traieste de la sine ci trebuie hranita zilnic cu gesturi frumoase, cuvinte, un mic ceva prin care cel de langa tine sa inteleaga ca il iubesti. In general mandria ne impinge sa tot asteptam gesturi de la celalalt, sa faca celalalt primul pas. Si am mai citit undeva ca femeia e cea care intretine caldura si dragostea in familie. Daca ea va fi dragastoasa, tandra, iubitoare sunt sanse mult mai mari ca o familie sa mearga bine si sotul sa raspund afectiunii ei. Parintele Arsenie Papacioc spunea ca barbatul este capul familiei iar femeia este inima ei. Barbatul este ratiunea, femeia este dragoste, iubire.
Eu ce iti spun tie/voua imi spun si mie pentru ca sunt tare mandra si orgolioasa de fel si mai mereu astept dovezi de iubire fara ca eu sa fac foarte mult in sensul asta. Dar incet...incet.
Si nu Alina, iubirea nu se stinge in timp. Ea se transforma, capata alte valeetati de multe ori net superioare iubirii patimase de la inceput. Eu una ma topesc cand il vad pe al meu sot cat de grijuliu e uneori legat de cei mici, cum se bucura pentru fiecare reusita a lor sau se intristeaza si ingrijoreaza la fiecare semn de boala. Iubitul meu e tatic...si nu e asa ca e minunat? Nu e asa ca aduce in noi sentimente noi, frumoase? Sa nu pomenim niciodata in discutiile cu sotul de faptul ca s-a stins iubirea etc. Barbatii au tendinta sa creada tot ce zicem noi ca sa impresionam. Femeile au un stil mai teatral asa..zic multe sa impresioneze iar barbatii i-au de buna tot ce zicem noi la nervi.
Va imbratisez dragelor!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

rodyka spune:
LA MULTI ANI, ANTONITO, cubanez mic si neastamparat!
LA MULTI ANI, VICTOR, puiut frumos si cuminte
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

michelle1981 spune:
La mullti ani Antonito
La multi ani David
Miha, bine ai revenit! Ce poze frumoase am vazut
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

matusa77 spune:
Buna!
Nici Ducu nu raspunde la comenzi, absolut deloc, eu am dat vina pe incapatanare (dee seamana cu masa) nu spune decat mama, tata, baba dar nu pare sa le constientizeze, face pa numai lui buni(mama mea).
insa aseara se juca, are o barcuta cu orifici prin care se introduc forme geometrice si le nimerea- a vrut sa-mi faca in ciuda sa nu-l mai consider puturos.
De mers a inceput pana la 20 de pasi, putem pleca in excursie .
Va pup.

michelle1981 spune:
Bianca spune tata la orice: gata, papa, apa etc.. asa ca.....
Iar de ascultat comenzi ioc. Dimpotriva, vino incoace la ea inseamna fuga fuga in partea opusa
Felicitari Ducu!!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mycya spune:
HELLO FETE!!!
Larissa ce frumos ai scris tu acolo mai mami o sa incerc sa mai las si eu mandria deoparte....spre sa reusesc
imi cer mii de scuze si iertare ca nu am intrat macar de ziua Andrei sa va multumesc de urarile aduse .... mai mereu suntem plecati, nu am timp deloc de calculator. cand aveam laptopul va puteam citi seara dupa ce adoarmea Andra dar a avut grija gaza mea mica de el si mi l-a trantit bine de tot de podea si praf sa facut
pe 26 august ne imbarcam si noi in masina si fugim inapoi in Germania ma consoleaza faptul ca vine si sora mea cu noi dar tot trista sunt ca plec iar din locurile dragi mie
si venind frigul nu mai putem face plimbari ca si pana acum ....
am ajuns si noi la mare anul asta am stat numai 4 zile dar a fost foarte frumos , Andra a fost cuminte rau, nici nu mi-am imaginat ca imi va fi asa usor cu ea ,noaptea dormea bine in patut si nici nu se mai trezea la 6 ca acasa ci la 8
eu o lasam in ideea ca ne trezeste ea devreme sa fim la 7 pe plaja dar nehhh
am venit de la mare si cu un dintisor
doar ca a iesit sus si nu jos cum ar fi fost normal
Andra a inceput sa alerge, sa se joace de'a prinsa cu tati ei, imi aduce lucrurile daca i le cer si bineinteles daca i le si arat care,face pa, da pupa cand i se cere , zice ham la catel, face catzi la pisica si cahhh cand nu e bun ceva dar odata cu astea au inceput si mofurile
nu ii convine deloc ca nu o las sa faca ce vrea ...mai ca se da cu "curu de pamant" cand ii iau lucruri interzise din mana
dar incet incet o sa rezolvam noi si problemuta asta cu "urlatul"
Olita am pus-o la naflatina de 2 luni i-am cumparat de cand am ajuns acasa capacel de wc si acolo face mereu. imi dau seama imediat cand trebuie sa o duc la baie. nu facem asta pentru a scapa de pampers ci doar din lene de a mai spala olita
(mama denaturata)
la capitolul mancare stam la fel de prost mancarea gatita ca si pentru noi nu o serveste- face cahhh
, iaurt -ar manca de dim pana seara, tzitzi la fel dar incercam sa o lasam de tot cand aterizam acasa la noi.
nu stiu daca ati vazut toate noua freza a Andrei la un anisor fara cateva ore i-am bagat masina de tuns in cap si am lasat-o fara pufisorul ei
ii creste chiar f repede spre uimirea mea. pana la iarna sper sa creasca sa ii tina si ei caldurica la capusor.
acum sa trezit fata si fug.
va
Mami de
Andra Maria 02.08.2010

lalala13 spune:
crissy m-ai facut sa si rad..nici al meu nu imi aduce ce-i zic, dar vorba fetelor nu interpreta in mod negativ...
aa, si la el papa poate insemna ca vrea sa manance asta daca mai include si un mama, poate sa insemne ca vrea afara, asta daca fuge langa tasu' il ia de mana, isi ia sandalutele si il duce la usa, si mai nou inseamna ca face si caca...asa ca relax, nici ai nostri nu fac sau zic ce le zicem noi.inca sunt prea mici...asta nu inseamna ca nu aude bea
legat de soti..offfff...vad ca si voi treecti prin schimbari de astea..pe mine ma oftica ca nu mai e asa romantic sia tent la gesturi fata de mine decat la vreo 2 luni de la o cearta..pe urma uita din nou
dar a fost dulce cand de ziua mea la 12 noaptea a venit cu un buchet mare de trandafiri si cu plodu mancand dintr-o floare..chair m-a surprins, plus ca asta micu a fost cireasa de pe tort...lacrimam si radeam in acelasi timp..cateodata un gest, cat de mic conteaza enorm

bamboletta spune:
Sunteti minunate Crispo,Crissy,Paula,Rodyka
Va multumesc pt ca existati mi-a placut f mult surpriza
Azi implineste iubirea lui mami 1an va servesc cu o ciorba radauteana,salata de vinete,salata de telina,chiftele de pui,rosii umplute...suc,vin,bere,sampanie si nu in ultimul rand tort
Acum sunt la mama...intru mai spre searaAntonito la multi ani !!!

ciristina_serban spune:
Salutare fete...
La multi ani sarbatoritilor de azi!!! Ii [upam special la subiectele lor.
Eu am fgost pe fuga de dimineata. Doar ce am ajuns acasa de la epilat. Era cat pe ce sa ratez programarea. Uitasem de ea si cand am sunat sa vad cand e... imi zice pai acum trebuia sa fiti deja aici.... wowwwww. Nu stiam ce sa fac mai repede si sa fug. Ma rog in final am ajuns.
Si.... trebuie sa ma laud si eu.. Tu fete, fica-mea a facut primii pasi de una singura. Yupiiii... a mers pe distante destul de mari, singurea, si i-a placut. Hahahah, dar asta nu inseamna ca daca ajunge la mine nu imi mai cauta degetul, no way. Tot de deget e mai bine. Oricum sper ca suntem pe drumul cel bun.. Sa inceapa si ea sa mearga mai mult singura... Fac cinste cu o limonada de fericire...
Va las acum, ma duc sa pun o ciorbica la facut, dar nu inainte de a ma inspira un pic pe net. Ca mai nou avem o alergie pe piele,banuiesc eu de la banana . Asa ca tre sa caut sa fac ceva mai de regim
Hai ca v-am zapacit. Revin

stefania_97 spune:
Buna fetele,
Am absentat ca am facut vaccinul la amandoi copiii de 1 an si respectiv 4 si André a facut febra vreo 2 zile. Acum e bine Antonio si David la cat mai multi ani fericiti alaturi de famillile voastre
In legaturta cu centura am avut multe probleme cand am fost in Romania anul asta. Am vazut multi copii mici zburdand prin masina fara scaune sau centuri. Prietena mea isi punea centura iar fiica-sa in spate zburda fara centura sau scaun. In caz de accident ea supravietuia dar copilul avea mai putine sanse. Chiar am avut o discutie aprinsa pe tema asta. Mi se pare insconstienta. Si imi zice ca nu a avut bani scaun de masina si ca daca nu isi pune centura ea ia amenda
.
Pai daca ai bani de masina faci rost si de bani de scaun de masina pentru odorul tau. Daca nu ai mergi cu autobuzul zic eu la care ea imi raspunde ca e periculos ca sunt virusi si bacterii . Da sa nu cumva sa ia vreo raceala mai bine sa moara in accident de masina.
Scuze dar subiectul asta ma aprinde rau.
De cand sunt aici niciodata nu am vazut pe nimeni fara centura si nici un copil fara scaun de masina.
Crispo o sa va reveniti cand bebe e mai marisor. Pana atunci rabdare si rabdare. Nu e usor si trebuie amandoi sa depuneti efort.
Nu am mai iesit cu sotul doar noi doi de 4 ani. Nu am dormit o noapte intreaga de 4 ani. Insa seara dupa ce ii culc ma mai duc sa il chem sa vedem un film sau sa jucam WII, etc. Se simte si el un pic dorit. Nu in fiecare zi insa ca mai trebuie sa si dorm