LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, pana la urma Mara a venit vineri cum programasem, si bine am facut ca asteptam mult si bine dupa ea. n-avea loc sa iasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

cristina, pana la urma Mara a venit vineri cum programasem, si bine am facut ca asteptam mult si bine dupa ea. n-avea loc sa iasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+

HAI CA M-AI FACUT SA RAD, SI NU M-AM PUTUT ABTINE SA NU-TI RASPUND.

Am o stare proasta, inca ma simt rau si doar va citesc intinsa in pat. Nu sunt deloc o prezenta benefica azi, sunt prea doborata si deprimata. Promit sa revin maine cu forte proaspete. Va pup de noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna seara ,delfinariu!

Ne-am intors din concediu de o saptamana si inca nu am apucat sa va salut.
Dupa desfacutul bagajelor si reinstalarea ordinii(partea cea mai "minunata" a concediilor),incercam sa ne intram in rutina zilnica;Thomas nu mai vrea la gradinta,Clara abia reusesc s-o mai adorm,mereu plange,urla si de cele mai multe ori in brate adoarme(ea care adormea singura,dupa ce ii dadeam suzeta,o mai mangaiam un pic)
La mare a fost superb,desi primele zile le-a cam fost frica de valuri,dupa aia abia reuseam sa-i mai scoatem din apa,iar Clara a mancat nisip la greu
Pe printesa am sarbatorito in Italia,nasi nu au putut veni sa-i taiem motul,sa vedem acum cand vor veni ei aici,ca noi anul asta nu mergem in ro!

Crissy, Doamne fereste!!ce accident ingrozitorDoamne ajuta ca si bunica sa se refaca cat mai repede!!
Crispro,eu sper ca sa reusiti sa treceti cat mai repede peste perioada asta.el poate asteapta ca tu sa faci primul pas,tu astepti ca el sa-l faca!lasa netul,fugi langa el si va uitati la un film romantic impreuna
Racusor,sefu delfinas!sa-l tii ziua cat mai mult fara pampers,sa-l speli cu ceai de tei,pudra,eu folosesc o crema care face miracole"Inotyol"(nu stiu daca o gasesti in ro)
Rodica,cum a fost la intalnire??
eladea2005,ma bucur ca sunteti mai bine,concediu placut si sa va intoarceti sanatosi!
Aelita,draga mea ascultand sfaturile care ti le-au dat fetele,mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de soferitdesi cred ca sunt aproape 3 ani decand nu am condus!
Bumbeblee,daca ar stii soacra-ta ce nora cu bun simt are!!
Katalina,bestial tortul,trebuie sa incerc si eu sa-l fac!

Dragele mele ,va doresc o noapte linistita si delfinasilor bolnaviori le doresc multa sanatate!

cateva poze cu noi http://community.webshots.com/album/580723497quDkey

Gina,mami de Clara si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Holaaa, fetelor!

Am baiat mare! Multumesc mult pentru subiectul special- cred ca "vinovatele" sunt Rody, Crispro, Paula-m, Crissy 77- , multumesc pentru urari si ca la Oscaruri- multumesc ca existati! Fara voi nu stiu ce as fi facut, multe din temeri le-am alungat doar citindu-va, de multe ori nici nu trebuia sa va intreb ceva ca voi ca si cand mi-ati fi citit gandurile, imi raspundeati!

Va oferim si noi o cana de cafea cubaneza Cubita, , deocamdata gris cu lapte si dulceata de visine Topoloveana si mai incolo vom vedea :)))

Tortul il vom avea dupa amiaza, vor veni nasii Si vom taia motzul tot azi...

Acum astept sa se trezeasca printzul si sa tabaram pe el cu pupaturi !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alice, da, implant cohlear trebuie sa facem si noi, la ambele urechi. Din ce am citit pe net, nu se face mai devreme de 1 an jumate (varsta corectata in cazul prematurilor). Se face in cazuri de hipoacuzie severa (surzenie) sau neuropatie auditiva.
Eu am tot sperat ca o sa scapam, dadea semne ca intelege ce-i zicem, dar ieri mi-am dat seama ca nu e chiar asa. Cand am intrebat-o ceva care se termina cu "DA" ea a inceput sa-mi faca PA si uite asa a cazut cerul pe mine. Ii cer vaca, stie ca-i cer ceva si imi aduce rata.

Mergi la inceput

LMA David!
LMA Antonio!

Mergi la inceput

Cireasa de pe tort: Beatrice a luat raceala de la mine: tuseste si se ineaca cu muci. Si sambata avem mare tambalau cu nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Rody, hai cu vestile bune!

Miha, bine ai revenit!

Alinuta, greu cu puutii bolnaviori..

Paula, asa, la suparare, cred ca multi dintre sotiori nu ni se mai par 'perechea'.. Adevarul e ca dragostea se mai stinge pe masura ce anii trec, e greu uneori si lucrurile nu vin intotdeauna de la sine.
Dar cred ca decat sa regretam ca nu am incercat, cat inca se mai putea, mai bine ne mai 'scuturam' putin si mai facem cate o magie..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, si al meu mai 'greseste' la comenzi...
Sanatate multa puiutei, poate trec mucisorii pana sambata!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Crissy, iubita, asa cum zicea si Bumblebee, si al meu greseste la comenzi. De fapt nu face ce-i zic. Eu ii zic nu , el zice da...dar asta nu inseamna ca nu aude. Stai asa si nu te stresa. E prea mica. Tu ai vrea sa scrie si sa citeasca deja. Draga de ea!!! Macar iti aduce ceva, eu ii zic lui Raul sa-mi aduca jucaria si tot merge si nu mai vineNu mai interpreta orice in sens negativ. Daca chiar nu ar auzi, mi se pare totusi prea mica sa citeasca pe buze si sa-si dea seama ca ai zici ceva cu a( da sau pa)!!
Of saraca Bea de la Raul sa treaca repede raceala!!
Bumblebee, deci nu e sufletul pereche...Ca daca era nu se stingea dragostea. Glumesc!!! Ca e sau nu e, ne avem unul pe altul si asa defilam si mergem mai departe!! Important e ca suntem sanatosi si avem un copil minunat care nu ne lasa timp liber sa ne gandim la prostii!!!
Palomina

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput