LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 2

paula_m spune:
Crissy, imi pare rau ca ai avut o zi asa urata!! Lasa ca trece...
Am intrat numai sa-i spun LA MULTI ANI!!! lui Carmen!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire!!
La puiuti le-am urat pe paginile lor speciale, dar le spun si aici LA MULTI ANI!!!!
Andreea sa aveti drum bun si o vacanta pe cinste!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN

bumblebee spune:
Crisu, faptul ca ti-ai dat seama ca lucrurile s-au racit intre voi si iti atribui o mare parte din vina (iarta-ma, dar nu cred ca poti purta toata vina, oricat de tare te blamezi), este un prim pas spre schimbarea lucrurilor. Pt noi ai facut atat de multe! Sunt sigura ca fiecare mamica a fost miscata de subiectul dedicat, de fiecare cuvintel pus cu atata grija, dragoste si maiestrie..
Dar daca simti ca activitatea asta deja primeaza oarecum in fata relatiei cu sotul, mai lasa-ne, ca noi tot te iubim si tot te asteptam. Acusica e MI! (Ne vom cunoaste! De abia astept!) Mai iesi cu sotul putin, e drept ca nu e un we romantic, dar mai schimbati peisaje, impresii.
Eu sunt sigura ca toata raceala asta se poate da uitarii. Trebuie sa va puneti putin relatia pe primul loc, sa va faceti timp unul pt celalalt. Poate reusiti si o seara la un restaurant, ca acasa cu piticul tot mai apar.. Esti o femeie extraordinara (cu siguranta s sotul tau e) si daca te nemultumeste situatia si stii si ce anume 'contribuie', schimba, actioneaza! Bateti fierul cat e cald!
Chiar daca nu iese din prima seara, voi iubindu-va, sentimentele fiind acolo, totul va veni de la sine.
Crissy, vai de mine.. ce accident! Doamne, asta ma innebuneste si mai tare cu centura! Sa le dea DD sanatate si putere de refacere bunicii!
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

bumblebee spune:
Fetelor, multumesc pt incurajarile, in privinta cu problema cu SO-ACRA .
A mea e are intr-adevar muulte defecte, si mi-a fost soacra.. dar, in ciuda egoismului ei, isi iubeste copilul si isi iubeste nespus nepotul. Eu sunt o problema, asta e clar, pt ca eu daca nu o sufar cand e ametita, eu nu vorbesc deloc cu ea, doar salutarile, 2-3 vorbe de complezenta si cam atat. Dar niciodata nu am raspuns atacurilor, doar sotului i-am spus ce am pe suflet..
Tare ma mai doar cand tot eu ies naspa dupa ce ea gafeaza .. Ca de ex acum, dupa toata treaba aia de mie mi s-a impaienjenit mintea de ganduri rele, sotul a zis ca na, ca s-a speriat, ca nu-i asa grav
..
Intreba Racusorul de mers la serviciu.. Noi oricum nu ne gandeam sa fie ea fulltime cu V, ci sa mai luam pe cimeva sa o ajute.. Ea are probleme doar daca bea.. in ultima vreme nu o face des si cand e de stat cu V nici nu se atinge, nu cred ca e o problema la ea.. Doar ca se ta in stamba cate-data si isi impune greu/gresit limitele..
Baiguiam ceva de dus la cresa piscotul, sotul nici nu vrea sa auda ..
Nu stiu ce voi face cand va fi sa ma intorc.. Eu imi caut in continuare de munca si voi vedea la momentul respectiv.. Am incredere ca voi alege ce e mai bun pt puiul meu si vom avea solutia potrivita..
(Macar de m-ar chema la vreun interviu
)
Asadar, soacra mea e in pantaloni scurti fata de altele, la capitolul rautati.. Dar nici pe departe idealul .. Asta e.. e totusi mama sotului meu, bunica fiului meu..
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Pe mine cel mai tare ma intriga cand vad copii mici pe scaunul din dreapta soferului. Sau mame cu bebelusi in brate pe acelasi scaun. Si vad des, parinti care vin sa ia copiii de la gradinita, fiind orasul mic, mai fac din astea. Azi am avut o zi de rahat ![]() ![]() Cristina cu ![]() |
la mine e gradinita la 5 minute cu masina,poate chiar 3 minute...prin oras ,viteza mica,si nu am vazut pe nimeni niciodata cu copil in brate in fatza.
vad doar in cartier niste tigani ,care merg cu copilul in brate,nu stiu daca doar prin cartier o face,dar alt fel de lume nu vad nici macar printre blocuri facand asa ceva !!!
nu vad de ce trebuie invatat copilul la volan in brate,ca vezi doamne e doar printre blocuri...locul lui trebuie sa stie ca e in fatza.
la noi a inceput Andres sa isi scoata centurile din scaun,deci abia dupa 3 ani.Sofia nu face.si atunci eu imi scot centura,si masina piuie ,si ii spun ca e din cauza lui.uite cum face masina,vezi?vine politia !!! si gata,baga imediat.
si cand eu o dau jos pe-a mea,sau inainte sa plecam piuie,ei imizic "mammiiiiiii pune-ti centura !!!"

racusor2010 spune:
buna seara
am o stare foarte proasta, nu se mai termina problemele cu piticul mic azi a facut caca afara, doar putin, dar s-a iritat ingrozitor, era tot rosu cand a venit acasa, cum nu a patit niciodata
l-a dat bona cu crema de galbenele, cand am venit era tot rosu, dar nu parea sa il deranjeze.
in seara asta trebuia sa ii fac baita cu bicarbonat, dar cum aproape adormise in carut , nu i-am facut, ca nu parea sa mai fie deranjant, dar l-am dat rapid cu sudocrem...off, cred ca l-a usturat rau de tot, asa ca s-a trezit plangand cand a facut pipi, l-am dezbracat, l-am lasat sa faca fara pampers si apoi l-am dat cu cicatrizin. acum doarme linistit, vedem daca il mai doare
nu stiu cum sa fac sa ii fie bine din nou baietelului meu
nu vreau sa ma plang, stiu ca sunt copii cu probleme mai mari si Andrei acum e aproape bine, dar tot sufar pentru fiecare lacrima a lui si de fiecare data cand se gheia o pauzaste in bratele mele ca il doare ceva
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Alice_Elena spune:
mai fetelor eu nu stiu ce sa va zic cu centura. eu cred ca trebuie purtata, dar cred si in destin. si stiu destule cazuri in care s-a murit din cauza centurii... acum, na, ce sa zic...mai bine sa nu fie nevoie decat sa te gandesti "cum ar fi fost daca"
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+

paula_m spune:
Bineinteles ca inca sunt la munca si nu am nici un chef!!
M-am uitat la pozele unguroaicei mele (Aelita) pe FB. Ai niste copii tare frumosi si ai un stil de a comenta pozele...
Cristina, si relatia mea cu Cosmin s-a racit!!! Dar eu seara nu stiu cum sa ma pun mai repede in pat si sa dorm!! Nu am chef de socializare, de nimic. Avem timp de povesti la batranete, cand nu mi-o mai fi somn
. El saracu ce sa zica? Doar nu se pune cu mine, ca imediat ii fac program prelungit cu copilul, sa pot fi eu odihnita
Stiu ca e greu sa fim ca inainte cand nu conta nimic, numai noi, de fapt cred ca niciodata nu o sa mai putem fii asa. admir tare cuplurile care nu isi schimba obiceiurile. Mai am un pic si incep sa ma intreb daca nu e Cosmin sufletul meu pereche? Ce ziceti ce ganduri am eu la ora 23, cand am si mult de lucru...
Daca mai imi vin idei din astea ciudate va anunt. ma intorc la ale mele. Noapte buna tuturor
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN

Alice_Elena spune:
paula, eu nu cred ca iti poti pastra obiceiurile cand apare un copil, sau doi... cred ca tot ce poti face e sa te mulezi pe situatie noi de cand suntem la cta am umblat intr-una. si cu copil si fara. am fost la restaurant in fiecare seara, la bowling, biliard, la film. marius la karting, la playstation (apropo victo de soti care se joaca).. acum stau cu mara in casa, a iesit maicamea in oras, era randul ei :))
acasa, nu prea imi vine sa ies toata ziua bunaziua.. nici nu prea avem cu cine. asa ca profitam de maicamea
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+

crispro spune:
Imi merge netul horror!!! Fac cu nervii! Acum folosesc telefonul pe post de modem, cu netul de la firma de telefonie mobila- dar cum nu stau in oras, nu am viteza 3G, si ma lalai aici cu un net de 2 bani. IOI!
Bumblebee, esti atat de draguta si mereu gasesti cele mai potrivite cuvinte pentru a-i incuraja pe ceilalti. Cu timpul seara-daca nu stau cu voi pe forum, tot imi gasesc ceva de facut pe laptop. Nu stiu ce... Azi sotul a venit la 5 de la munca (nu a mai facut asa ceva nici nu mai stiu de cand) si a venit la plimbare cu mine si V, prin parc si prin oras. El numai duminica e cu noi. Si m-am intalnit cu o prietena, doar din masina ne-am facut cu mana, ce m-a intrebat acum seara cum de era si Vasi cu noi?
Dar si acum fac la fel, am terminat mancarea piticului pt maine (tocanita de cartofi cu pui) si stau pe net... Vasi la tv.
Legat de centura, sau de purtat bebeii in masina- am vazut un tata cu un copil de varsta lui Vlad , maxim, iesea din parcarea Kaufland, eu eram dupa el, si avea copilul in brate, adica tata care conducea masina tinea copilul in brate!!! Bai, am ramas afis!!! si o vreme a mers in fata mea cu masina!
Alice, asa e, uneori e placut sa poti sta cu jumatate in aceeasi incapere, sa puteti face si lucrurile care va plac fiecaruia, nu doar amandurora. Doar ca la noi doar asa se intampla in timpul petrecut impreuna- fiecare cu treaba lui. si nu e bine!
Paula, apoi tu esti teroare! mai vii la MI?
Racusor, cum sa nu fii necajita? cnd il vezi ca sufera? Dragul de el. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, stiam ca sudocremul e buna la asa ceva, si lasat in fundicul gol, sa ii respire pielea. Pupam blondinul frumos.
Rodi, cum a fost intalnirea cu seful? ce vei lucra? cate ore pe zi, ce program vei avea? ati discutat si din astea?
Victo, ca ziceai de sot ca vrea sa isi ia motocicleta. Pai nu ziceai ca are deja costum si accesorii? lipseste doar obiectul principal!
Sa-l ajutam pe Alex

crispro spune:
Mamici dragi, avem 2 barbatei frumosi de sarbatorit, asa ca va invit sa le uram "La multi ani!"
la subiectele dedicate:
18 august -LMA Antonito, delfinas de Palomina
18 august - LMA David, delfinas de bamboletta
Sa-l ajutam pe Alex