LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza, la mine inca nu e 12

is cu mancarica la cuptor, v-am citit devreme si n-am apucat sa scriu, ca am noroc si de o Isa mancacioasa de dimineata . acuma sa vad daca reusesc sa ma uit in gurita ei daca e vreo noutate, ca am scapat si de kk moale

de fapt, si aseara eram la zi cu cititul, vroiam sa intru sa urez la subiectele dedicate si sa va spun cum a fost cu seful, dar cum sotul se alinta pe langa mine sa mergem si noi mai devreme la culcare (adica la 12...), am plecat repede sa nu las loc la interpretari, in lumina ultimelor evenimente din delfinariu si a experientelor anterioare

cu seful a fost cam asa: l-am sunat sa-mi deschida poarta (nu-mi cunostea nr nou de tel, asa ca mi-a raspuns si a ezitat o secunda , de obicei imi inchide si ma suna el). era pe-acolo patronul mare, s-a jucat cu Isa putin, au venit colegii si mi-au speriat fata cum au sarit pe ea , abia s-a potolit! no, si pe seful cu care trebuia sa vb nu l-am gasit, am mai bantuit o vreme pe-acolo si am dat de el in final. l-am intrebat direct daca mi-a simtit lipsa si tot a rosit, saracul , apoi a zis ca sa nu-l mai intreb asta, ca se pune gelos Florin . no, am discutat de gradinite (el isi duce copilul la una de la 7, dar nu ma pot eu pune cu banii lui, ca-si permite lejer sa dea 400-500 euro...), apoi despre mama care vine incoace, despre cum merg lucrurile, banalitati . apoi cand i-am spus sa-mi dea un raspuns concret si pe loc daca ma pot intoarce la munca in 2 saptamani, a ezitat putin si a zis ca un raspuns pe loc nu are, mai sunt de venit oameni din vacanta, munca e mai putina... no, nu-i bai, i-am zis, eu doar vroiam sa stiu daca mai am loc acolo sau caut in alta parte. si iar s-a fasticit, mi-a aratat locul din jur si mi-a spus: cand vii, aici e locul tau, ca tu sti cum se fac lucrurile pe-aici mai bine ca mine. ne-am luat si am plecat cu o concluzie: omul asta are nevoie de mine acolo, deci de lucru voi avea cam peste 2-3 sapt, zic eu. acuma, sa vedem ce si cum

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

HELOO
noi suntem in drum spre mare, mergeem gasca mare,cu fratii luicatalin, la saturn. N am mai intrat ca avem mult de alergat cu apartamentul.nu aveam nici un chef sa plec la mare dar o sa fie frumos ca suntem multi.
. Nu stiu cand vom termina ap ca pe acasa nu stam deloc.

Nici la noi relatia nu mai cum a fosf inainte de raducu, dar suntem constienti ca din cauzza copilului si nu ne deranjeazA asa mult pt ca acel gol l a umplut raducu, era mai nasol daca ramanea acea parte ramanea goala.
Va pup

Mergi la inceput

larissa, mi-a placut tare ce si cum ai scris

eu nu stiu cum vine asta ca iubirea se pierde sau se uita... ea se schimba, evolueaza. prioritatile se schimba, pasiunea se mai estompeaza dar se consolideaza prietenia. copiii intaresc iubirea asta, ca doar sunt rezultatul ei!! noi ne simtim singuri fara fete, nici nu ne dorim sa mergem undeva singuri fara ele! le simtim lipsa chiar si pentru o zi...

mycya, dar voi nu mergeti la MI?!

tina, distractie placuta la mare!

crissy, nu te alarma si nu dispera ca nu face Bea tot ce spui! in primul rand cred ca nici Elise nu face tot ce-i spui . Isa le face multe pe dos, face PA la tot pasul, daca iesim dintr-o camera face pa chiar daca nu e nimeni acolo, ii spun PAPA si tot PA face in prima faza... eu cred ca asta nu ar trebui sa fie nici la tine motiv de ingrijorare, eu stiu ca tu vezi lucrurile mai pesimista, dar hai! capul sus! asa fac multi copii de 1 an!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Rody ma bucur ca pana la urma toata situatia e pe fagasul bun si se va rezolva totul

Larissa mi-a fost dor de tine...iar ce ai scris tu acolo e exact pentru sufletul meu

nici noi nu mai iesim ca si inainte pentru ca nu prea am cu cine il lasa pe Matei...si oricum viata noastra acum e in 3 deci nu mai poate fi asa cum era atunci cand eram 2
cu toate astea macar o data pe luna vine mama si sta cu Matei iar noi iesim cu prietenii...poate e prea putin dar macar o data avem o seara numai pentru noi - uite din 16 iulie de cand si-a tinut ziua Marius si am iesit cu prietenii a trecut mai bine de o luna...
dar...cu toate astea pot spune ca: eu nu stiu sa straiesc fara el si ca atunci cand iau o decizie ma gandesc in primul rand daca el ar fi de acord sau ii va placea sau cand ma uit la el stiu ce gandeste dupa expresia fetei...

si dragostea se schimba din foarte pasionala intr-o dragoste profunda si matura, asa cred eu - noi suntem impreuna de 11 ani

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna fetelor!
Imi fac autocritica:ma inscriu in randul mamicilor inconstiente care stau in masina cu copilul in brate( in spate, nu la volan).Asta pt. ca scaunul de masina e in masina noastra, iar uneori circulam cu masina de serviciu a sotului si mi-e greu sa mut mereu scaunul. Promit sa las lenea si sa mut scaunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, macar bine ca stii ca are nevoie omul de tine, si ca vei avea de munca. Mama ta pe cat ajunge? si cat sta?

Fetele, ce bine ca va am! Sunteti niste comori in viata mea! tare ma ajuta experienta si sfaturile voastre! La noi in relatie zic eu ca e de munca- suntem prieteni buni, amici buni, dar trebuie mai mult de atat. Si pe partea asta fizica/afectiva/de cuplu avem de tras, ca raceala e de ceva vreme. Sper sa si reusim...

Tina, distractie la mare!

Racusor, cum a fost noaptea? cum e Andrei?

Tocanita ce i-am facut-o ieri lui Vlad mi s-a parut excelenta!!! cu un miros, Am si gustat-o, era chiar buna. Dar copilul la fel a facut nazuri, ioi

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Gina, ce tare esti, cum te-ai apucat de condus! Si eu am reusit sa imi inving teama dupa nastere cu ajutorul sfaturilor fetelor, si in special cu incurajarile Aelitei!!!! Imi explica ea pe indelete cum sa fac, cum sa merg pe distante scurte, cum ii canta ea Sofiei de se uita lumea la semafoare la ea, ce tot lalaie. Ei, de stiam ca ea de fapt nu conduce...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!! SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE , BUCURII SI IMPLINIRI!!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, macar bine ca stii ca are nevoie omul de tine, si ca vei avea de munca. M

pai asta stiam inca de cand am ramas acasa si nu a pus pe nimeni in locul meu , abia daca m-au lasat cu hartie de la medic, plus ca i-a zis sotului (in gluma, clar) ca ar putea sta el acasa cu fata sa merg eu la munca, ca daca-s eu acolo, el poate merge linistit in vacanta

mama urma sa plece din Ro in 26 august, eu as mai amana-o o saptamana. cu cat vine mai tarziu, sta mai mult... dar Flo zice ca nu, sa vina acuma, sa avem si noi timp de ale noastre, sa se obisnuiasca Isa mai bine cu ea... asa ca sapt viitoare ii trimit banii si pachet la sora-mea!

edit: mama ar fi stat 2 luni, asa am vb mai demult. dar din ce am auzit, ca a vb deja cu niste vecine sa-i taie la tata din pui si din gaini sa nu ramana cu mai putin de 50 peste iarna , cred ca vrea sa stea mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Rody din pacate nu :(

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput