Iepurasi de mar - apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

pai am vazut ca se vorbeste de grupuri, bisericute.. dar se gasesc pe undeva anume? daca e rost de barfa.. macar sa trag cu ochiu

ei hai ca mi-am adus aminte: fetele din bucuresti, sunt zilele bucurestiului iar programa este destul de interesanta:
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/oprescu-ii-asteapta-pe-bucuresteni-la-aniversarea-orasului-vezi-programul-complet-al-zilelor-bucurestiului-183918.html

si nr 2; eu cumpar pufuleti gusto cu surprize.. 1,5 lei punga mica si 2.8 lei punga mare..pufuletii ii mananc eu si jucariile le primeste Tanya da nu asta conteaza, ci faptul ca au jucarii chiar interesante, direct montate ce nu contin parti mici.. de exemplu avem animalute cu cheita ce merg dupa rotirea cheitei, colectie de masinute si motociclete care le dai putin in spate si apoi merg singure si se pare ca sunt foarte multe dar eu nu iau de mult timp.. cert este ca Tanya este tare incantata de animalute: cai, iepuri, oite, elefanti, tap (cred ca cam atat avem ) si mai ales ca la 2 zile primeste o jucarie noua

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

bluekido grupul unde te barfim pe tine:)) fata glumesc
zic despre grupuri bisericute de care spuneati voi azi

erina asa :)) la cojo ma refeream

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singura"
POZE

pai daca ma barfiti pe mine inseamna ca sunt o persoana tare importanta de se merita sa va pierdeti timpul cu asta

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata la praz ( la mine-i pranzul)

Mai fetele, nu fiti asa copile, zise castelana sfatoasa forumoasa!
ce sa zic...e o chestiune normala sa aiba fiecare preferinte, afinitati, etc, apoi mi se pare un pic prea adoscentin sa venim cu pareri despre grupuri, etc...daca devine ceva obligatoriu, nu mai ai nici-o placere sa scrii, nu? parerea mea, parol!

Avem fiecare familii, programe incarcate sau nu, uneori nu ai timp sa raspunzi la telefon, pentru mine este un mister cum se descurca fetele cu mai multi copii sa mai citeasca, sa scrie la fiecare in parte, pareri.
Freedelia tie iti fac statuie, asta nu pentru ca esti mamica eroina de 3 chinezi blonzi ci pentru ca internetul fetelor in China este dezastruosssssssssss, stai minute in sir sa se incarce o pagina, apoi cenzura, apoi e lenttttttttttttttt, m-am tot gandit la tine cat ne-am vacanzit in partile tale! dar si tu, sa te superi ca nu au vb cu tine...

Asa ca, dupa cum spuneam, este greu sa tii pasul, sa vii zilnic repede ca sa vezi daca ai ratat vreo aniversare, boala, sa scrii 2 randuri...ii dau dreptate ( nu e prima data ) Erinei
Eu una citesc regulat ( fara "a" final ), admir pe cele ce scriu mereu si tin forumul in picioare.
Nu vreau sa ma explic acum de ce nu scriu des/zilnic, nu stiu intotdeauna ce sfat sa dau, ce indicatie medicala, etc.
nu am asa multe de zis uneori, Castelan este bine, cuminte, papa, doarme, se joaca, vb mult o limba proprie, mama a devenit cuvantul comul pentru absolut orice, ssssssssssss pentru masini si avioane ( ii plac la nebunie), iubeste apa, piscina, intelege absolut tot ce vb ( in romana 100%)

Apoi pe forum sunt si pareri pro/contra, avem pareri diferite, dar ceea ce este mai important este ca TONUL FACE MUZICA!
Dar si noi, cititoarele nu trebuie sa ne suparam acum cand cineva ne pune la zid, si ne mai arunca cuvinte poate nepotrivite uneori...nu putem avea un raspuns doar pozitiv, sa vina toate celelatle cu aplauze, ar fi cam monoton...

Cum este cu alaptatul, fiecare mamica a facut si face maximul ca sa-i fie bine copilul, ei, familiei, etc. Motivele sunt multe si diverse, ceea ce noua ni se pare "mizilic", pentru alte persoane e o chestie capitala.
Chiar daca sunt pro alaptat, nu ma bag in discutii de ce si mai ales pana cand.
Char daca azi este informatie "garla" pe net/ziar/tv/etc...de multe ori chiar prea multa informatie si fff neavizata
Fiecare are acces/sau nu, nu putem judeca cu propira minte ( care include educatie/mediu/pozitie sociala) actiunea altora!
Cred ca numai DD ne poate judeca.

Asa ca nu va suparati pe cele 100 de fete care nu mai scriu de cand s-au inregistrat ( unele) sau dupa ce au nascut (altele)

Era un banc nu? femeia are in cele 30 de zile lunare cel putin 90 de stari ( 3 pe zi)

Hai ca am venit si eu la spartul targului ca madama moralista, nu ma bagati in seama, dar nu puneti si voi la suflet ce zice una alta, mai ales ce zic eu, ca vorbesc ori mult si prost, ori putin si fara rost!

nu era un slagar?
Lasa lumea sa vb asta-i rostul ei?

va pup si sa fiti iubite, fericite si sa aveti copii sanatosi, mancaciosi, dormiciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bluekido , pai tu nu vorbesti de vecine? alea-s importante? cea care se plimba in halat si cea cu alaptatul:) nu tre sa fii vip ca sa fii barfit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

bluekido , pai tu nu vorbesti de vecine? alea-s importante? cea care se plimba in halat si cea cu alaptatul:) nu tre sa fii vip ca sa fii barfit :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singura"
POZE

:)))) si-asta e forum public.. poate citeste si vecina :))))

About us.. nimic special. Mara e jucausa si inteligenta, asa cum, probabil, sunt si ai vostri.
Eu citesc rar ce se scrie aici si scriu rarisim. Ma bucur intotdeauna sa citesc despre frumosii Erinei, despre Castelan, despre musiu Ricky, despre finlandezii mici si despre printesele fetelor care mentin activitatea pe DC.
Ganduri bune!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Oooo imi cer scuze nu am vazut ca am mai avut o sarbatorita ieri

La multi ani nibi_niki !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasa si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

salutari si de la noi, cam rarut dar cum prietenul la nevoie se cunoaste intru si eu cu o intrebare ...
ne pregatim de gradi de la 1 oct si eu sunt varza de emotii. mai este vreun iepuras la gradi , spuneti-mi si mie cum s-au acomodat?
va pup pe toate fetelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

salutari si de la noi, cam rarut dar cum prietenul la nevoie se cunoaste intru si eu cu o intrebare ...
ne pregatim de gradi de la 1 oct si eu sunt varza de emotii. mai este vreun iepuras la gradi , spuneti-mi si mie cum s-au acomodat?
va pup pe toate fetelor!

mamica de Rares 21.02.2010

buna, bafta la gradi si integrare usoara, mai ales pentru mami!
noi nu mergem in toamna asta, prietenele mele de aici, cu copii de aceeasi varsta au dus deja copii lor si pot sa spun ca din ceea ce am vazut dupa 2 saptamani deja sunt integrati, poate mai sunt suparati in cate o dimineata si nu vor sa stea acolo fara mami, dar imediat atentia le este acaparata de altii copii, de jucarii, activitati.
Dar ce-mi trece acum prin cap: sa-l mai duci la locuri de joaca unde sunt si alti copii, sau ceva similar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

va pup pe toate fetelor!

mamica de Rares 21.02.2010

Irina noi mergem la cresa din 6 sept, avem deja 2 saptamani, S-a acomodat foarte bine. In primele zile l-am lasat numai pana la 12.30, si atunci il mai gaseam plans cateodata, dupa care l-am lasat toata ziua si s-a acomodat si mai repede. Acum mai plange cateodata dimineata, dar de exemplu azi nu a avut nimic, era chiar vesel ca il las acolo. El e cuminte, educatoarele mi-l lauda mereu ca e vesel si cuminte. Inainte aveam probleme cu mancarea, abia manca ceva, acum mananca de rupe dupa spusele lor. Eu sunt foarte multumimta si linistita, aveam mari emotii ca de maine incep serviciul. Dar s-a acomodat nesperat de bine si repede. Bafta multa sa aveti si voi.

Pupici la toate fetele si iepurasii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
noi mergem la cresa din 6 sept, avem deja 2 saptamani, S-a acomodat foarte bine. In primele zile l-am lasat numai pana la 12.30, si atunci il mai gaseam plans cateodata, dupa care l-am lasat toata ziua si s-a acomodat si mai repede. Acum mai plange cateodata dimineata, dar de exemplu azi nu a avut nimic, era chiar vesel ca il las acolo. El e cuminte, educatoarele mi-l lauda mereu ca e vesel si cuminte. Inainte aveam probleme cu mancarea, abia manca ceva, acum mananca de rupe dupa spusele lor. Eu sunt foarte multumimta si linistita, aveam mari emotii ca de maine incep serviciul. Dar s-a acomodat nesperat de bine si repede. Bafta multa sa aveti si voi.

Pupici la toate fetele si iepurasii.

Oana, mami de carliontat mic si scump, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

uau, are mami baiat mare, carliontat si... "gradinar" de-acuma!
bafta si toate cele bune!

Mergi la inceput