Iepurasi de mar - apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Ca tot m-am nimerit pe langa calculator m-am gandit sa va las o

Bluekidoo - ai luat ceva saruri minerale de la farmacie ca sa atenuezi un pic starea asta de "fara vlaga" ca sa-i zic asa datorata problemei la stomac? Sper sa treaca repede, e f neplacut.

Referitor la subiectl cu alaptatul cred ca e o chestie f personala si "motivele" ptr care copii sunt intarcati sunt f diverse si in stransa legatura cu nivelul de informare , educatie etc etc

Nu ma bag in detalii referitoare la avantaje si dezavantaje ptr ca nu le-am studiat si ma declar ignoranta pe subiectul asta. dar ma uit in jur si vad mamici care muncesc de cand bebele are 8 luni ( aici sunt platite doar 8 luni dupa nastere nu 2 ani sau 1 an ca nu mai stiu cum a ramas acum in Romania) si mi se pare f greu sa mai alaptezi in aceste conditii!

Eu una am fost un caz fericit caci inca imi permit "luxul" sa stau acasa dar am intarcat ptr ca Ricky a refuzat dupa 6 luni sa mai pape de la san si oricum nici eu nu cred ca as mai fi continuat mai mult de un an.

Ma uit acum la 17 luni ca Ricky e jumate cat mine si nu prea mi-l pot imagina stand ditai vitelu' la san sa pape! Dar cum am mai spus, e atat de subiectiva decizia incat e mai bine sa lasam fiecarei mame hotararea asta fara sa o judecam.

Ricky a iesit acum in parc cu tati asa ca eu profit sa mai aranjez prin casa.

Va pupic cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Cu scuzele de rigoare uram la multi ani pentru 14 septembrie

La multi ani Sasha Gabriel de Alice_ !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de fratiorul si familia ta !

---------------

La multi ani Calin de liliana_28 !
de surioara si familia ta !

-------------

pentru 15 septembrie

La multi ani Bianca Maria de rmkristine !

--------------------

La multi ani ate_09 !
de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Urez si in avans pentru duminica 18 septembrie

La multi ani Daria de Erina !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

stanucel - multa sanatate Adelinei , sper ca este mai bine

bluekidoo – santate multa la toata familia. Enterol in loc de smecta stiu din proprie experienta ca e mult mai bun
Legat de alaptat face fiecare cum considera. Eu am laptat 3 luni, apoi a trebuit sa ma duc la munca full time si incet incet nu a mai vrut nici seara nici dimineata, a refuzat total sanul
Asta a fost.
Personal nuam supt de la mama decat de 2 ori ca apoi a intrat in coma si a stat asa o luna.
Deci stiu ca e important alaptatul dar fiecare face cum crede sicum poate
Consider ca nu trebuie judecat nimeni pt ce si cum face.
Si sunt femei carora sarcina si alaptatul el strica dantura, nu cat sa le cada dar le strica

freedelia - si pe mine m-au apucat nervii marti cand am intrat si vazut ca nu a mai scris nimeni de vineri si aia eram tot eu. Imi venea sa sterg contul si sa nu mai intru
Se pare ca s-au facut tot felul de bisericute
Nu vreau sa intru in nici una, darcredeam ca vor mai intra sa mai zica din cand in cand ce mai fac iepurasii

nafi - ma bucur ca ai mai intrat. Foarte haios trebuie sa fie Ricky

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

mai dupa cum spuneam si mai sus.. eu nu sunt contra opriri alaptatului.. fiecare face asta cand doreste mai ales daca are motive bune.. dar este o mare diferenta intre oprirea alaptatului din lipsa de lapte, mers la serviciu, bebe care musca sau eu mai stiu ce alte motive intemeiate, si oprirea alaptari pentru ca tu ca mama ai auzit pe la babe ca daca dai lapte copilului dupa varsta de 1 an, iti vor cadea dintii pana la 35 de ani Mai ales ca dupa un an fetita mai cerea 2 mese de lapte, una inante de culcare si alta cand se trezea... ma gandesc ca orice mama ar trebui sa se intereseze mai bine cand ia decizii legate de copil, sanatatea copilului, nu sa plece urechea la orice baba.. daca mama nu ar avea posibilitatea de a se informa, sau nu ar sti cum as mai intelege.. dar in cazul ei...

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Urez si in avans pentru duminica 18 septembrie

La multi ani Daria de Erina !

Atat sunt de mare !

Sensibila, multumim, esti tare atenta si dulce ca intotdeauna.

Astazi am aniversat-o pe Daria la gradinita. A fosta atit de fericita!!!

Sa va spun insa despre David. E atit de fermecator si de frumos incit oricit de obosita as fi sau oricit de necooperant ar fi el nu pot sa ma supar.

Are o perioada in care maninca putin-eu cred ca din cauza caninilor care ii ies toti odata. In rest se joaca si e foarte activ. Intelege foarte multe, incearca sa si spuna multe lucruri. Ii place sa cinte, sa danseze dar mai ales sa iasa afara. Daca s-ar putea toata ziua sa misune, sa descopere sa controleze el tot. E inebunit dupa masini, de jucarie, adevarate... Cind calatorim sta linistit in scaunul lui de masina dar daca am plecat cu alta si vrea el in fata la volan sau sa butoneze ceva face cite o criza de toata frumusetea, cu plins, trintit, dat capul pe spate, etc.

Cit despre forum, e natural sa fie grupuri, unele persoane sunt mai compatibile decit/cu altele, dar am sperat ca macar pentru noile mamici sa fie un grup unit si placut. La Daria avem petrecerea de 4 ani impreuna chiar daca si acolo in viata reala, unele persoane vorbesc mai mult cu altele sau se viziteaza mai des.

Si eu ma gindeam sa inchid contul si pe cel personal de pe FB pentru ca imi consuma mult timp dar pe de alta parte e legatura mea cu lumea-noi fiind venetici in Bucuresti si cred ca si pe viitor vom fi departe de casa. In rest nu vreau sa ader la nici un alt grup.

Va doresc numai bine, sa fie copiii sanatosi, sa gasiti timp si pentru voi si sa traiti fericite fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

hai mai ce atata suparare din cauza grupului:) acolo se vorbeste urat, multe oricum nu cred ca ar fi suportat, cuvantul ala cu P e la loc de cinste , era sa scriu coinste :))) din obisnuinta na :)

am citit si vroiam sa spun ca eu nu am avut motive de sanatate sau munca, dar nu am alaptat-o pe silvana nici macar o secunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

despre ce grup tot vorbiti? ca m-ati bagat in ceata.. unde?

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

hai mai ce atata suparare din cauza grupului:) acolo se vorbeste urat, multe oricum nu cred ca ar fi suportat, cuvantul ala cu P e la loc de cinste , era sa scriu coinste :))) din obisnuinta na :)

am citit si vroiam sa spun ca eu nu am avut motive de sanatate sau munca, dar nu am alaptat-o pe silvana nici macar o secunda

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"Nu-mi dati sfaturi, stiu sa gresesc si singura"
POZE

Haha, Roxana ai fost maxima! Cred ca te referi la cohones sau la partea feminina...
Na ce sa zic sa va fie de bine, e ok sa vorbesti si asa din cind in cind... Si eu vb ffff urit cind ma enervez. Sper sa nu fi lasat impresia ca m-am suparat din cauza vreunui grup...ca tocmai ce m-am intors de la sala si nu e putea dom'le sa nu verific DC-ul. Trebuie sa ma tin deoparte de mediile astea virtuale, cu totul ca nu se mai poate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bluekido grupul unde te barfim pe tine:)) fata glumesc
zic despre grupuri bisericute de care spuneati voi azi

erina asa :)) la cojo ma refeream

Mergi la inceput