Iepurasi de mar - apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
sensibila spune:
La multi ani Paul-Florian de stranucel
la implinirea celor 18 ani !
Sa ai o viata frumoasa , alaturi
de Adelina si familia ta,
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
carmickey spune:
sensibilamultumesc muuult de tot, esti o supeer draguta multi pupici tie si giei
am avut o zi foarte proasta, am stat cu adelina in spital la budimex, temp 40 grade, si acum pe seara a inceput cu varsaturi si diaree...
ne-am vazut duminica cu niste prieteni care au o fetita putin mai mare ca adelina si fetita lor avusese entorocolita, ii trecuuse,dar se pare ca microbul l-a luat si fetita mea...am inceput tratamentul si regimul...
va urez o noapte buna
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
bluekidoo spune:
MUlta sanatate Adelinei
Nici noi nu suntem bine... joi Tanya a fost in parc cu parintii mei si cum ea este foarte pofticioasa, s-a infipt intr-o cutie cu fursecuri cu crema.. binenteles ca joi a vomat toata ziua si de-ar fi asta tot... de atunci nu mananca decat cateva lingurite de iaurt la masa si o masa de lapte noaptea.. nu va spun cat a slabit.. o vecina care este medic stomatolog s-a uitat in gurita ei si cica ii cresc caninii
si cum un necaz nu vine niciodata singur... vineri mi-am luat de la o brutarie un cornulet cu cacao (de care mai mancasem, dar vanzatoarea a zis ca i-au schimbat reteta de la coca).. a mancat si ea, si sotul meu si o alta fata si eu.. dintre toti mie mi s-a facut teribil de rau.. stari de voma, crampe abdominale, deranjare la stomac la stadiu de apa si vomitat noaptea, gust si moros foarte nasol a respiratiei (scuze pt detalieri) De atunci o tin pe paine prajita, sticsuri, ceai de menta si sunatoare si furalizadon...rezutat 0... ieri speram ca sunt pe drumul cel bun asa ca am mancat un snitel de pui facut in casa.. rezultatul... azi am fost din nou la pat, iar n-am ajuns la munca, si am luat-o de la capat cu toate simptomele si ma gandeam eu, pentru ca sunt singura acasa si nu sunt capabila sa am grija de copil, il sunt pe tata sa vina sa o ia .. si ce sa vezi.. tata e la pat.. fix aceleasi simptome ca mine
asa ca toata saptamana am zacut si mai mult, am fost singura cu copilul acasa, care si ea se vaita de dintisori, si sa ma fi vazut ce ma taram prin casa sa fac un biberon de lapte, si imi asteptam sotul sa vina dupa 12 ore de munca sa-mi faca un ceai si sa schimbe pampersi.. si nu era ok daca nu se nimerea fix in aceasi perioada cu menstruatia, lucru care a dus la o anemie severa, ameteli si toate cele.. cred ca dau petrecere cand se termina toate astea.. intre timp trec pe smecta poate ajuta asta
o seara buna va doresc
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
astazi am fost martora la o discutie cat se poate de idioata legata de alaptare.. va mai povesteam eu ca am o vecina a carei fetita este cu 2 luni mai mica decat Tanya.. ei bine aceasta vecina desi are lapte, intarca copilul la 1 an si 4 luni pentru ca este prea mare sa mai manance san si pentru ca o seaca de anticorpi si o sa-i cada dintii (ei, mamei) teorie sustinuta si de o femeie dintr-un bloc vecin
Nunta 12.05.2007
freedelia spune:
Stanucel -- sanatate multa si bafta in continuare in legatura cu decizia pe are trebuie sa o iei. E citesc pe celalalt topic si ma gandesc la tine :)
Bluekidoo -- ce ai tu mie nu imi suna a deranjament de ka o coca schimbata sau hiar de ka o mancare stricata. Mai ales ca are si tatal tau, mieimi suna a ceva virus puternic la stomac. Sanatate multa!
Cat despre alaptat, dinnpacate conceptia vecineintale este orte raspandita. Marea majoritate a mamicilor nu mai alapteaza dupa un an. Sa sunt in proces de intarcare imediat dupa ce face copiluo un an. Uite exemu clar. La no la odisee, peste 100 de mamici, nu cred ca sunt 5 care alapteaza inca acum, al un an jumate. Eu una cand ma intreaba cineva and ma opresc, le aspund ca atunci cand pleaca de acasa la facultate, deja nu mai am rabdare sa le explic de 100 de ori ce si cum...
Va pup, nu prea mai am imp sa intru,plus ca am ramas cu un gust amar de cand am vrut sa intru si eu pe grupuk de Facebook unde separe ca mamicile a tive alta data pe acest topic isi impartasesc in continuare povesti ineresante, insa nu am avut acces... Asa ca nu prea mai intru nici aici, mi s-a cam luat...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
carmickey spune:
carmen iti urez muuulta sanatate
medicul mi-a spus ca adelina a facut febra mare cu varsaturi,scaune moi de la maseluta...ea a varsat si a avut scaune moi doar o singura data, in schimb febra 40 grade m-a speriat rau, si manca foarte bine...
dar ce am auzit si eu ca sunt multe persoane bolnave de entorocolita, aceasi stare ca si la tine, varsaturi etc si moleseala...eu nu cred ca ai patit de la mancare, ci ai luat-o de la cineva
asa ca ai grija cu cine intri in contact ca se ia imediat...fereste-o pe tanya
adelina este foarte bine, doar ca ii mai dau antitermice...
va urez o noapte buna
Poze Adelina
adelina paul
carmickey spune:
freedelia multumesc frumos... am hotarat
Poze Adelina
adelina paul
nafi spune:
Buna seara dragi mamici!
Nu am mai trecut de mult pe aici si ma bucur sa vad ca reusiti sa mentineti activ forumul iepurasilor nostri dragi.
Felicitari proaspetelor mamici AMI si MICHELLE care au inscris dubla! Sa va fie fetitele sanatoase si papacioase!
Noi am tot fost pe la mare, pe la bunici si abia aseara ne-am intors acasa.
Riccardo e un dulce si la fel de energic. nu ne da o clipa de respiro! macar in masina sta mult mai linistit acum si la un drum de aproape 6 ore am facut doar o jumatate de ora pauza ca sa se dezmorteasca un pic.
Palavrageste muult pe limba lui. prea multe cuvinte pe care sa le pot intelege nu spune dar pe unele le repeta in acelasi context si cred ca sunt combinatii de italiana , engleza si romana.
Deja merge f bine, alearga , se catara , urca si coboara scarile, cade f f rar. ziua doarme doar dupa masa de pranz intre o ora si 2 ore jumate ( poate chiar 3 daca il mai pun eu pe picioare) . in rest se joaca non stop si ne stoarce de vlaga.
E foarte tandru si ne emotioneaza de multe ori cu gesturile lui de iubire.
Inca nu face la olita ( ptr ca nu m-am agitat sa-l invat!)
De vreo 10 zile mananca , ca un spart! cred ca e vreun puseu de crestere! in greutate prea mult nu a luat de cand a implinit un an. a ramas undeva in jur de 12.5-12.8 kg , in schimb s-a inaltat destul de mult si e la nivelul copiilor de 2 ani.
Are perisorul tot blond si e f frumusel acuma ca s-a si bronzat un pic Mai are 2 sau 3 canini de iesit. molarii au iesit toti.
papa singurel cu furculita si face incercari si cu lingura dar e mai greu. latra la catei ( face ham varianta romana!) si apoi e f haios cand face ca ursul ( care de fapt e valabil si ptr tigru!)
M-a cam luat somnul fetelor asa ca va salut si sper sa reintru curand
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Stanucel -- sanatate multa si bafta in continuare in legatura cu decizia pe are trebuie sa o iei. E citesc pe celalalt topic si ma gandesc la tine :) Bluekidoo -- ce ai tu mie nu imi suna a deranjament de ka o coca schimbata sau hiar de ka o mancare stricata. Mai ales ca are si tatal tau, mieimi suna a ceva virus puternic la stomac. Sanatate multa! Cat despre alaptat, dinnpacate conceptia vecineintale este orte raspandita. Marea majoritate a mamicilor nu mai alapteaza dupa un an. Sa sunt in proces de intarcare imediat dupa ce face copiluo un an. Uite exemu clar. La no la odisee, peste 100 de mamici, nu cred ca sunt 5 care alapteaza inca acum, al un an jumate. Eu una cand ma intreaba cineva and ma opresc, le aspund ca atunci cand pleaca de acasa la facultate, deja nu mai am rabdare sa le explic de 100 de ori ce si cum... Va pup, nu prea mai am imp sa intru,plus ca am ramas cu un gust amar de cand am vrut sa intru si eu pe grupuk de Facebook unde separe ca mamicile a tive alta data pe acest topic isi impartasesc in continuare povesti ineresante, insa nu am avut acces... Asa ca nu prea mai intru nici aici, mi s-a cam luat... Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
Delia eu nu comentez ca a hotarat sa opreasca alaptarea.. la urma urmei e decizia fiecareia.. ceea ce contest eu este motivul invocat.. si anume, ca ea, mama, nu va mai prinde 35 de ani cu dantura.. adica daca alapteaza copilul o stoarce de anticorpi lucru care ii va cauza ei pierderea danturii de tanara...
Nunta 12.05.2007