fiv la brasov
Raspunsuri - Pagina 2
gabriela_tutuianu spune:
la prima mea intalnire cu el , am stat de vorba pret de cateva minute - nu prea multe si mi-a dat o lista de teste - celebra lista . desi aveam deja dosarul facut - dar era doar partial - cu cca 3 luni in urma si aveam dosarul de acum un an complet, de acum 2 ani si de acum 5 ani . am acceptat sa le refarc . ok . stiti cat costa .
apoi dupa ce le-am refacut , ne-am programat sa discutam - despre fiv . nici macar nu a fost interesat de dosarul nostru - nici macar nu l-a deschis si ne-a spus in cca 10 secunde ca il intereseaza inca o intrevedere cu mihalca -adica cu un androlog . sotul meu are criptozoospermie . stia asta de la inceput . de ce nu a trecut pe lista?
nici macar nu a fost vorba de consultatie desi i-am spus ca as dori un consult pentru ca dupa ultima stimulare am ramas cu niste menstre de 12-21 zile ce scurgeri efective pauza cateva zile , apoi iar scurgeri . sangerari la contact din anumite pozitii , sangerari care iar tin cateva zile .as fi dorit o eco endovaginala ceva . a spus ca imi va face data viitoare . pai pentru un consult trebuie programare cu cca 3 sapt inainte - ori eu nu stiu daca voi avea menstra atunci sau nu . nu ma dezbrac in aceste conditii- de rusine .
astfel am ajuns la alt medic pentru acestea - sunt programata luni . mai este medicul meu sau nu ? ce sa cred? ca e superficial . cred deja asta . noi - eu si sotul meu nu am intrebat nimic desi aveam o gramada de intrebari , asa ca am fost condusi afara efectiv . stit stilul lui de a te conduce afara .
pareri ? e normal asa? voi aveti alt medic pentru alte probleme sau tot la el apelati?
samira33 spune:
gabriela,imi pare rau pentru experienta neplacuta cu dr.Albu.
eu apelez la el pentru toate problemele ce tin de "dodoasca"
in general sunt multumita de colaborarea cu el dar sunt si aspecte care ma nemultumesc si la Medlife si la el personal.
lui personal i-as reprosa faptul ca s-a cam aglomerat si a inceput sa cam dea rasol din lipsa de timp ori asa ceva un om cu adevarat profi nu face.
nu stiu daca ii sunt impuse lucrurile astea sau daca le face in mod deliberat ...cert este ca nu mai e dr.Albu de acum cativa ani,ala pe care il stiam eu.
eu sunt si o fire mai bataioasa si daca ma dai afara pe usa intru pe geam si tot rezolv ce am de rezolvat asa ca m-am obisnuit cu tendinta asta recenta a dr.Albu de a fi expeditiv cu toata lumea insa sunt de acord ca exista si perosane mai sensibile si putin indraznete care au pretentia sa fie tratate cu maximum de atentie si delicatete cand isi fac o programare la un medic si platesc nu putin bani pentru asta.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
gabriela_tutuianu spune:
uratica , multumesc inca o data pentru pm .
samira , deja m-am hotarat tot citind pe forum despre experientele voastre sa-i mai acord o sansa d-lui doctor . m-a incurajat ceea ce mi-ai scris - desi nu ar fi normal - dar cred ca nu neaparat este politica spitalului cat cred ca nu poate refuza pe nimeni si accepta sa le faca pe toate . are si el vina lui , dar ok . voi mai merge dupa ce il voi vedea pe d-nul androlog ;desi iar imi aduc aminte de situatie ....lasa sa fie bine si gata .
tu vei face fiv tot cu d-lui albu ? daca da , poate ne vom vedea pe acolo . cred ca in toamna -lunile urmatoare vom face si noi - fiv cu isci .
pana la bucuresti avem 180 km . pana la brasov 240 . este mai aproape . cum este laboratorul ? embriologul ? sunt mai multi? sau numai unul?
samira33 spune:
gabriela,uuffff...din pacate nu cred ca eu sunt cea mai nimerita persoana sa sustina Fiv la Medlife.
eu am facut un FIV acolo-e adevarat ca l-am facut pe vremea cand sectia de MMF era condusa de Predoi si cu el am facut procedura si a fost o bataie de joc de la cap pana la coada.
acum seful MMF este dr.Albu e adevarat...este un medic minunat insa cu o floare nu se face primavara ,din pacate!!!
nu are in spate o echipa pe masura dansului,mediile de cultura si echipa de embriologi,laboratorul de embriologie...nu-s ce as alege pentru mine.
nu vreau sa spun mai multe din respect pentru fetele care au ales Medlife pentru FIV,insa pentru mine nu reprezinta o optiune Medlife-ul pentru FIV.
ce spun acum nu se datoreaza frustrarii ca nu am reusit eu la Medlife si de asta ii blamez...ca mi s-a spus de multe ori treaba asta...nici la Budapesta nu am reusit si totusi nu am ce reprosa clinici de acolo...si aleg sa merg mai departe cu ei si cu Peter Kovacs.
eu nu-ti pot recomanda Medlife...pentru ca nici eu nu as mai face acolo...iar la alte clinici din Ro nu am facut FIV ca sa pot sa-mi dau cu parerea.
multa bafta
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
gabriela_tutuianu spune:
conteaza foarte mult alegerea intregii echipe caci asa cum spui si tu cu o floare nu se face primavara .
din pacate aceste experiente pe care voi le-ati avut pentru mine conteaza enorm pentru ca nu pot merge la toate clinicile si sa aleg una , dar pot citi ceea ce v-a incantat sau v-a dezamagit la clinicile si medicii la care ati fost si ma ajuta .
experienta mea este destul de lunga cu aceasta specialitate . deoarece nu ovulez , dupa toate testele de la medsana din perioada 2003-2006 la vestitul domn ancar am capitulat vreo 2 ani . dezamagita . nici macar un protocol realizat . nimic . doar teste si mi-a spus ca nu voi avea niciodata copii . motivul? inca nu-l cunosc . nici un tratament .
dupa cei 2 ani de negare , am ajuns la d-nul stoian care m-a pus din nou sa oto fac teste - sa le refac pe unele care expirasera - si toto asa alti 2 ani pana cand am ajuns la concluzia ca nu merg la cine trebuie . am descoperit ca intre timp o trompa s-a infundat iar sotul meu avea deja azospermie . din 2003 pana in 2010 spermograma s-a tot degradat , adica au fost din ce in ce mai putini spermatozoizi . acum azo mai exact criptozoospermie adica cativa - 17 spermatozoizi intr-o proba , toti cu defecte . deci fiv cu isci . delicat pentru ca ar trebui sa merg la un laborator si embriolog care a mai facut isci - parerea mea -
asa ca e delicata treaba . tu ai facut numai in budapesta celelalte 2 proceduri ?
samira33 spune:
gabriela,da,am facut celelalte 2 proceduri la Budapesta cu PK.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
gabriela_tutuianu spune:
inca nu am decis unde sa mergem . ni se pare un efort urias sa mergi la budapesta . cum va descurcati acolo ? adica cum faceti ? va duceti la consult / proceduri etc si va intoarceti?dormiti acolo?
Haydee spune:
buna gabriela!
gasesti toate informatiile de care ai nevoie despre FIV la Budapesta la forumul dedicat acestui topic, chiar pe prima pagina; de acolo am inceput si eu cand m-am hotarat sa incerc cu PK; postarile fetelor mi-au fost de mare folos; in plus, sunt convinsa ca grupul de acolo iti va raspunde la orice intrebari; nu as vrea sa intru in alte amanunte aici, pentru ca ar fi off topic
orice decizie ai lua, sper sa fie cea mai buna si sa te ajute sa-ti indeplinesti visul de a fi mamica
mult succes!
gabriela_tutuianu spune:
multumesc pentru sfaturi . si totusi mi se pare un efort tocmai de aceea eu voi face in ro .
braosv era aproape de mine . de aici optiunea . are clinica eva pentru nastere . ma gandesc pe toate partile . oricum nu in budapesta . erau niste intrebari pe care mi le puneam eu .
multumesc si succes