fiv la brasov

fiv la brasov | Autor: gabriela_tutuianu

Link direct la acest mesaj

eu as vrea sa merg si la aceasta clinica la brasov pentru fiv . nu stiu nimic de nici un medic de acolo . deocamdata merg la dr albu medlife dar putin dezamagita de ultima intrevedere . tot astept sa mi se lamureasca unele chestii si sa incep schema de fiv , iar dr albu ma paseaza - nu stiu inca de ce .

ati fost ? ce sfaturi imi dati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

gabriela-vrei un raspuns sincer??fugi de bv!!12 ani m-am chinuit in bv sa am un bebe..iar cand am schimbat macazul am reusit!

Doamne ajuta pana la capat!
+27 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

unde anume ai mers?

ma intereseaza foarte tare pentru ca am mers la dr albu cu tot sufletul dupa ce am citit pe net . dar alta este sa stai fata in fata cu omul .

nu mi-a inspirat nimic , desi aveam nevoie de asta dupa 8 ani de multe teste -facute in alta parte - si dupa un dosar plin nou-nout recomandar se ewl , nici macar nu l-a deschis . intrevedere 20 secunde . anormal total . unde sa mai merg?ce sa mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

draguta-eu am reusit la sibiu..dupa ce am fost prin brasov,bucuresti,cluj..
cei din sibiu au un laborator ff bun-iar ca dr il recomand pe dr ispasoiu!il poti intreba orice-e ff deschis si iti spune tot ce trebuie sa stii!

Doamne ajuta pana la capat!
+28 fetita

Mergi la inceput

felicitari !
ma gandesc cat de mult imi doresc un copil si ma bucur de fiecare data cand aud ca cineva a reusit . sper sa fie o sarcina usoara - si chiar daca nu va fi - merita oricum sacrificiul . felicitari

ma gandesc oricum pentru alta localitate . poate sibiu ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

gabriela_tutuianu ,nu prea am vazut reusite la BV!Si preturile sunt ridicate,mai bine nu risca si incearca in alta parte!Si eu sunt tot pentru Sibiu,clinica Polisano.Acolo am facut un FIV si un FET,din pacate nereusite,insa la urmatorul FET ,in luna octombrie voi reusi si eu!
La Bv am fost la dr Gliga,mi-a dat indicatie de FIV f repede dupa ce m-a pus sa fac o serie de investigatii.M-a chemat la Vivamed pt FIV ,dar ceva nu mi-a convenit si am decis sa investighez unde as putea avea mai multe sanse,asa am aflat ca Polisano e o clinica foarte bune si ca au o rata mare!Spor!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

multumesc pentru sfaturi . ma tot gandesc la toate adunate . la imposibilitatea de a avea un copil natural , la banii multi de care ai nevoie si la procentul atat de mic de reusita .

am marele avantaj ca va am pe voi trecute prin toate astea , toate procedurile , toate gandurile si toate trairile legate de conceperea unui copil .

nu cred ca trec printr-o perioada atat de buna legata de copil . nimeni nu intelege decizia noastra de fiv , familia nu accepta ca am avea o problema - ei ne acuza ca nu vrem - de sprijin financiar nici nu vorbesc si te trezesti asa de singur ...dintr-o data ...

oricum multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

La Dr. Gliga am fost si eu in vara lui 2009, la clinica Vivamed. La fel indicatia a fost pentru fiv (motivul varsta, atunci 39 si probleme organice, o trompa nefunctionala, histero urmata de laparoscopie).
Pretul mare si lucrul cu 4-5 paciente odata, faptul ca dansul atunci era foarte ocupat si nu vorbea deloc cu pacientele, m-au facut sa nu aleg Brasovul desi imi era foarte comod.
Am facut 1 fiv in Ungaria, la Szeged, in octombrie-noiembrie 2009, din pacate nereusit.

Bafta multa!

Mergi la inceput

pacat ca sunt asa de multe probleme iar unii medici uita ca lucreaza cu oameni obisnuiti - care nu stiu ce se intampla , in general .

acum trec peste dezamagirea mea fata de dr albu si se pare ca sotul meu totusi ar vrea tot la dumenalui . nici nu stiu .

aveti alte sfaturi?multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gabriela,vorbesti despre dr.Albu de la Medlife???
ce te-a nemultumit la el???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dap...de el vorbesti,m-am dumirit...dar chiar as vrea sa stiu ce te-a nemultumit la el,daca poti sa spui.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput