fiv la brasov
Raspunsuri - Pagina 3
samira33 spune:
gabriela,nu este greu absolut deloc.
comunicarea cu PK este excelenta si are loc prin intermediul mailului.
in ziua a6a a stimularii trebuie sa te prezinti la Budapesta si petreci acolo 12-14 zile.
de cateva ori mergi la clinica iar restul timpului noi l-am considerat vacanta...asadar am vizitat,ne-am plimbat etc etc.
alegerea iti apartine insa si-ti doresc sa fie una inspirata.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
gabriela_tutuianu spune:
multumesc si tie la fel . sa ne mutam la discutii despre scutece si altele . unde vei face urmatorul fiv?
samira33 spune:
la Budapesta
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
gabriela_tutuianu spune:
doamne ajuta sa fie cu succes.
acolo unde stati ? cat va costa total proceduri in ron/euro ? si cu toate mancare/drumuri ?
samira33 spune:
mereu am stat la o pensiune situata la 4 km de clinica.
ne-a costat cazarea in jur de 30-32 euro pe noapte cu mic dejun inclus.
procedura a costat 1500 euro fara ICSI,medicamentele in jur de 400 de euro-aici pot costa mai mult in fct de problema fiecaruia,eu am stimularea minima.
mancare si alte cheltuieli nu cred ca noi suntem cel mai concludent exemplu ca suntem tare cheltuitori insa cred ca doar pentru mancare iti ajung 500 euro pentru 2 saptamani.
in mare cam asta ar fi.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
eu nu stiu de unde ai ajuns tu la suma de 5000.
sumele scrise de mine mai sus,adunate,dau in jur de 3000 euro.
daca as mai pune si ICSI si inca 500 de euro la tratament ajung la 4000.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
gabriela_tutuianu spune:
pai este foarte bine daca ma gandesc ca aici te duce tot atat , iar atentia fata de pacient nu este aceeasi . cred ca diferenta de pret este la medicamente deoarece ele sunt mai ieftine acolo , nu?
tu cum ai raspuns la stimulare ? eu am facut o hiperstimulare de toata frumusetea , nu am fost monitorizata desi am cerut asta - noroc cu voi ca am invatat ce trebuie sa stii - . medicul mi-a spus ca este mult prea ocupat in perioada urmatoare , sa urmez instructiunile de stimulare 3 luni si sa ma intorc gravida .cu sotul meu avand azo - criptozoospermie ? mi-a spus ca nu e o problema , ca este suficient sa fie unul viabil si va fi ok .
dupa prima luna de stimulare am facut o hiperstimulare , am avut dureri cumplite de ovare , de spate timp de o saptamana , am stat cu comprese , nu m-am putut misca , am fost in depresie totala - asta a fost cumplit , sa stii ca esti bine , sa constientizezi ca este doar un efect si sa nu te poti controla, sa-ti curga lacrimile tot timpul si sa ti se pare ca viata este fara sens - si tare mi-e frica pt data viitoare . sa nu mai spun ca m-am umflat 8 kg in 5 zile dupa ce am terminat pastilele .
astea sunt experientele de pana acum - toate urate -
5ab1na spune:
gabriela draga tu ai primit tratament de stimulare si ai stat acasa nemonitorizata? esti sigura ca ai primit tratament de stimulare?
ce a insemnat tratamentul asta de stimulare?
samira33 spune:
gabriela si eu cred ca este o neintelegere undeva.
cum adica 3 luni de stimulare fara monitorizare???
in ce a constat aceasta stimulare???
Merionalul costa considerabil mai putin in Ungaria...adic este 30 de lei fiola spre deosebire de Bucuresti unde costa 85 de lei.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite