Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

SEI scumpa mea nu fii suparata acum sa intristezi BB cand trebuie sa vina pe lume.Invesleste-te mamica

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Am o intrebare, poate may stie mai multe - voi ati folosit sau stiti ceva despre biberoanele tommee tippee - de ieri ma tot uit dupa ele, ar fi mai bune decat avent pentru ca imita sanul atat ca flexie cat si ca flux.

32+ cu minune de

ma confunzi
eu sunt paralela.

o sa intru diseara sa va zic cu eco.
sper sa n-am nicio surpriza neplacuta.

am facut dus si a inceput bibi sa se miste la greu. cred ca nu-i convenea ceva ca de obicei nu se misca daca stau in picioare.
mama ce senzatie nashpa. parca o scapam asa simteam.

33+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

neatzaaaaaaaaaa

nu stiu cine a postat filmuletzul cu dopul dar ii multumesc din suflet.
Azi dimi m-am trezit cu o secretie maronie, putina, pe slip si tare ma speriasem. Se pare ca am inceput sa elimin din dop.

Ce emotii m-au luat, mi s-au inmuiat piciorusele...

Vai la ora asta marryan cred ca a nascut.

Am fost aseara la control si totul este in regula, nu a mai facut eco la bebe, Mi-a dat sa fac niste analize saptamana viitoare si marti, pe 23 (de ziua sotului) din nou la control.
Surpriza este colul, in mod evident, care este de 3 cm. Cum frate, am muncit cu mutatul, era de 26 mm acum 2 sapt, se joaca cu noi. Se pare ca mai avem de stat ceva timp.

Am primit un sac de haine de la o amica, am facut selectie in ele si ieri le-am bagat la spalat, inclusiv ce am apucat eu sa cumpar. Azi sper sa le calc si sa le aranjez.

bafta May la eco!!!!!!!!Sa ne aduci vesti bune!

ma bucur ca este mai bine Jade. Doamne ajuta in continuare!

de Hayat mai stiti ceva?

lore mai iei gynipral?

Ionela multumim pentru informatiile tare utile.

36+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

May, te-am scos la apel pt ca e marca din uk si ma gandeam ca stii mai mukte despre ea

32+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Sei

36+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Salutare fetelor ,revin si eu dupa o saptamana de absenta.
La multi ani Lali si tuturor Mariilor,Mariutelor,Marianelor si fie ca Maica Domnului sa aiba grija de fiecare si sa avem parte de o nastere usoara..
Felicitarii prospetei mamicute Si o bebelina sanatoasa,mancacioasa si fara colici.
Ma rog si eu pentru Jade si Hayat ca sa mai stea bb in burtica cat mai aproape de termen.
HAI MARRYAN.
Si acum sa va povestesc eu ce am combinat saptamana trecuta.
Joi la 10 aveam programare la centrul de diabet ,ma trezesc odata cu sotul,ma pun sa-mi calc halatul si pijamalele pentru spital (ca le spalasem)si ma bag la dus.Cum pun piciorul in dus alunec si cad in fund noroc ca avem un suport de care sa te ti si am apucat sa ma agat de el sa nu ma lovesc asa tare .Plec spre spital linistita ca nu ma durea nimic si eram atenta la miscarile lui bb.Ajung la spital la diabet merge totul aiurea in loc de 2 ori/zi imi da sa fac de 4ori/zi insulina si tot o am mare si acum .In fine intre timp ma gandesc la cazatura din dus si hotarasc ca daca tot sunt la spital sa merg si pana la urgenta sa-mi fac aun eco ceva sa vad daca bb e bine.O sun pe prietena mea,ii spun ce am patit si ma sfatuieste si ea sa merg la urgenta.
Zis si facut ma duc linistita imi face doctorul eco ,totul ok doar ca in astfel de situatii protocolul este sa te tina 48 de ore sub observatie pentru ca in caz de dezlipire de placenta nu se vede imediat.Asa ca ma interneaza si ma monitorizeasa.Dupa doua zile ,adica sambata dimineata imi dau drumul acasa .Multumim lui DD ca este totul bine si bebe nu a avut de suferit.
Ieri am avut morfologia de trimestrul 3 ,bebe meu are aproapte 2kg si dupa masuratori are 43cm suntem cu cateva zile mai mari si ne-a modificat termenul pe 8 octombrie.

31+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Am schimbat si semnatura si la kg declar 0kg luate.
Deci chiar daca nu am luat in greutate bebe a crescut bine a pus in 3 saptamani 700 gr.

32+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idanuca spune:

Voi de la ce saptamana ati intrat in prenatal? Eu am zis ca sunt viteaza si mai lucrez in august la servici si apoi in septembrie de acasa, dar asa nu am spor deloc. Am fost in concediu 2 saptamani , nici picioarele nu mi s-au umflat, cum am ajuns la birou iarasi avem butucei . Bebica parca si-a pus un picior sau ceva intre coastele mele, ca abia imi pot apleca si capul :( .

Sper ca voi aveti o zi mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna fetelor, ma mai tineti minte?
Nu am mai intrat sa povestesc cu voi pentru ca sunt in spital de ceva vreme si astazi mi-a adus sotul un laptop ca sa treaca timpul mai repede. Am avut lichid amniotic la limita inferioara si trasaminazele dublate si ma monitorizeaza zilnic sa vada daca pot sa-l mai tina pe bebe acolo si cat.
Luni intru in sapt 39 si d-na doctor intentioneaza sa-mi faca cezariana luni sau marti. Bebe e bine, are 3196 gr si speram sa vina pe lume sanatos si cat mai la termen.
Ma bucur pentru primul struguras si-i doresc numai sanatate si noroc.

Nu am apucat sa citesc din urma ce ati mai scris dar o sa incerc sa recuperez.

Va pup si va tin pumnii.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

MARIA ai grija draga sa nu mai cazi..Eu cand ies din vana il chem pe sotu mereu sa ma ajute, fiindca e foarte inalta, si nu ca nu as putea sa ies singura, dar mai bine am grija decat sa patesc ceva sa regret toata viata..Si mai ales fiindca imi vine rau de la apa, ma sufoc, si ies destul de ametita.

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput