Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (100)
Raspunsuri - Pagina 8
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana IOnela si eu eram pasionata de psihologie in facultate .. citeam tot ce se putea si era util, mi-a placut mereu omul, insa o data cu inceperea serviciului gata pasiunea.. Poate faci cursul de forma si iti faci o firma de moase bio..., adik sa aplici sfaturile si informatiile astea frumoase, si evident benefice.. sunt convinsa ca s-ar crea un trend, pt ca la cap copii si sanatate toti suntem vulnerabili May ma bucur ca Jade e bine...mai are putin si implineste cele 36 s tinem pumnii la control, insa fii sigura ca totul e bine Lena cat mai mergi la servici? in ce domeniu lucrezi? Lali... o numesti pe fata cum vrei, unele lucruri se simt inainte de a se spune/... eu soacrei nu i-am zis niciodata soacra... si mamA soacra cred ca nu ii voi zice niciodata... In legatura cu dopul citeam ca de regula e un semn de incepere a travaliului, la majoritatea travaliu incepe dupa 3-4 zile , insa poate dura si 2 sapt la altele... sunt curioasa la mine cum va fi... dupa cum ma simt azi as zice ca maine nasc, hai poimaine Marina cresteti mari incet incet si puternici... 38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Uite-o pe Sei, daca pierde dopul nu trebuie sa se mai chinuie mult
Da, inca sunt la serviciu... ma gandeam ca o sa ma plictisesc acasa. Lucrez in domeniul IT. Stau cu trei monitoare in fata
Dar cred k nu mai stau mult, ca e destul de obositor...
Poate sapt viitoare imi iau zborul ... mai vad
Lena - 32+
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
io nuu... azi am o lene de ma doare.. nici vasele nu le-am spalat azi... si am contractii sensibil dureroase , si o indispozitie si durere de spate si oase.. Natalia cred ca face nani cu fetele 38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Sei, mai ai atat de putin....
Lasa ca totul o sa fie bine. Vasele are cine le spala. Tu ai grija de tine si de bebelus .
PS: Eu demult nu mai spal vasele... m-am facut o lenesa
Lena - 32+
flopishtica spune:
Buna fetelor. pt toate burticutele.
pe marryan.
Am o intrebare, poate may stie mai multe - voi ati folosit sau stiti ceva despre biberoanele tommee tippee - de ieri ma tot uit dupa ele, ar fi mai bune decat avent pentru ca imita sanul atat ca flexie cat si ca flux.
32+ cu minune de
seidana spune:
Lena.. eventual (asa am facut eu si bine am facut), i-ati o sapt de concediu (medical sau odihna), mai mergi o sapt doua la servuici si tot asa, asta daca esti o pers activa.. eu am crezut ca turb acasa, de asta spal covoare.. si acu ca e curat in casa cred ca in curand ma urc pe pereti.. noroc ca nu mai e multa asteptarea...
38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
didianana spune:
MARRIAN TINEM PUMNII!!!!!
Darisa habar nu am cum o sa fac..Acum am inceput sa il las pe George singur in spate, nu mai merg langa el..Dar nu stiu inca ce si cum..Si sincer nici nu ma pot gandi prea mult la asta..De fapt nu ma gandesc decat la cate zile, saptamani, luni mai am..Sunt obsedata de-a dreptul..
Zubi E destul de urat, dar il iei ca semn ca se apropie momentul sa il tii in brate pe BB si nu mai pare asa urat
Azi vine tipa cu contractul cu banca de celule..Si sotul imi zice la telefon ca tre sa vina sa faca c\urat in curte, sa taie iarba.Bineinteles ca m-am enervat pe el..Gazonul chiar e tuns si arata f bine, nu inteleg de ce ar face in plus o treaba de 1 ora doar asa ca are el fixu lui cu gazonul ala..
32+ si mamica fericita de 3+ anisori
LenaC spune:
Ma duc sa imi spal fructele .
Va invit la niste struguri aromati si la mere dulci
Lena - 32+
athosik spune:
Neatza LA PRANZ....
Nu prea am dormit nici eu aseara clar a fost ceva in aer
MARYAN
MAY sa vii cu vesti bune de la eco!!!
Pusilici la toate
38+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
Flopi .. marina a luat bibe tommy... si din ce am citit pe net ar fi mai bune decat avent, dar si mai scumpute..
Lena.. le spal eu mai imediat insa mai stau un pic ca doar.. pauzele lungi si dese...
didianana spune:
Apropo de sani si de travaliu, pe mine ma mananca sfarcurile groaznic de catva timp, parca acum am ramas gravida, si ma scarpin, si imediat incep sa ma ia contractiile..Sper ca nue vreun semn..
32+ si mamica fericita de 3+ anisori
seidana spune:
eu am dormit aseara de la 23 la 8 fara, insa toata noaptea am visat ca eram disperata si imi cautam fratele, plangeam si nu imi gaseam linistea, iar cand in final un nene m-a dus la el m-am trezit inainte sa apuc sa il pup , asta dupa ce de 3 zile tot visam ca incercam sa merg la cimitir si nu reuseam...poate de aici si starea mea azi...