Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (100)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Bine ai venit pe lume bebe Valeria si recuperare rapida pentru mami Marryan

32+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

chiar vroiam s aintreb cand ne da Marryan vesti..Doamne ce bucurie si ce de emotii, sa traiasca bebe valeria si mami Marryan,ce nume frumos, ce draguta trebuie sa fie,ce fericita sunt pana la lacrimi

Zubi, mami37+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Felicitari Marryan pentru Valeria, o sa fie un bebe sanatos si fericit.
Deja m-au cuprins emotiile cand stiu ca nu mai sunt decat cateva zile pana o sa-mi vad minunea

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Bine ai venit pe lume bebe Valeria ,sa fii sanatoasa ,sa dormi mult si sa fii mancacioasa

33+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Danuca... eu am intrat din sapt 37 in prenatal, dar 2 luni mergea 2-3 sapt la servici una acasa, iar in ultima sapt am mers numai cate 4-5 h pe zi fara program , adica mergea la 9 veneam la 1-2 de mine depindea..

Raluca chiar ma gandeam la tine, deci luni sau marti te "programez pt ceza? " ce putin mai ai , Doamne ajuta!

Nati ai dormit putin?

Si cum eu nimik nu pot sa fac decat la extreme.. pe langa spalat vase, mi-am frecat 2 oale de arata ca noi, am spalat aragaj, faianta din bucatarie, suportul de vesela si pe jos.. desi era curat ca doar ieri am dat cu mopul , ce naiba fac eu 1 an acasa...? oki in primele luni nesomn, atentie maxima , dar cand devin mai legera? devin sclava curateniei....

Azi numai contractiii dureroase.. nu multe maxim 2 pe h, dar toate dureroase...

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idanuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui darisa

idanuca: la prima sarcina am mers la servici pana in sapt 39 ca ma plictiseam rau acasa si aveam un servici destul de lejer, in sensul ca stateam la birou si rezolvam tot prin mail sau telefon, rar ma deplasam la banca.
acu, la a doua sarcina am vrut fix invers, sa fiu acasa cat mai repede, in saptamana 26 mi-am luat concediu de odihna, iar apoi concediu medical 10 zile iar din sapt 31 mi-a dat prenatalul.
Am vrut tare mult sa stau cu Alex cat mai mult in vacantza, sa-i acord cat mai mult timp ca in 12 sept incepe gradinita. Plus ca profit si dorm cu el in fiecare zi de amiaza, vreau sa-mi adun cat pot de mult puterile, stiu ca o sa am nevoie. Alex pana la 1 an si 5 luni s-a trezit de 4 ori pe noapte, apoi de la 2 ani de 2 ori/noapte, abia acu la 3 ani doarme toata noaptea legat, de fapt si acum mai are nopti cand viseaza urat si ma striga, dar oricum se intampla mai rar, 1 data la 2 saptamani poate.

32+

Mami de Alex ( 3 ani si 1 luna) si asteptandu-l pe Radu

Si eu am ales sa lucrez cat mai mult sa imi tin mintea ocupata, m-as plictisi cred foarte tare, dar e greu cu statul pe scaun 8 ore. Incerc sa fac pauza cat de des, dar tot se simte. De aceea in septembrie o sa lucrez de acasa in ritmul meu, mai fac pauza cand sunt obosita , mai lucrez si sigur o sa fiu si mai eficienta asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

aaa.. si vrem vesti de la

CATY,
BUJO
THEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Danuca... eu am intrat din sapt 37 in prenatal, dar 2 luni mergea 2-3 sapt la servici una acasa, iar in ultima sapt am mers numai cate 4-5 h pe zi fara program , adica mergea la 9 veneam la 1-2 de mine depindea..

Raluca chiar ma gandeam la tine, deci luni sau marti te "programez pt ceza? " ce putin mai ai , Doamne ajuta!

Nati ai dormit putin?

Si cum eu nimik nu pot sa fac decat la extreme.. pe langa spalat vase, mi-am frecat 2 oale de arata ca noi, am spalat aragaj, faianta din bucatarie, suportul de vesela si pe jos.. desi era curat ca doar ieri am dat cu mopul , ce naiba fac eu 1 an acasa...? oki in primele luni nesomn, atentie maxima , dar cand devin mai legera? devin sclava curateniei....

Azi numai contractiii dureroase.. nu multe maxim 2 pe h, dar toate dureroase...

M-a programat pentru luni pentru cezariana, nu pot naste normal pentru ca bebe nu s-a intors, dar va tin curent mai aproape de termen.
Vineri cred ca o sa stiu mai exact. Sa vedem cum stau din nou cu analizele de ficat pana atunci.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Felicitari Marryan ! sa ai bebitza sanatoasa si norocoasa! :)

35+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Deci chiar s a dat drumul la robinetul cu bebei!!!

Raluca , doamne ajut a sa fie totul ca la carte! Dar cu ficatul ce ai patit ? De ce ies analizele aiurea?

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput