Strugurasi S-O 11-BRAVO MARRYAN ... (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Marryan felicitari ,recuperare rapida!Valeria bun venit pe lume ,sa cresti mare si sanatoasa!

Sei sunt prezenta ,tocmai ce am terminat pe spalat covoarele si pus fata in pat.Ce numai tu sa pierzi dopul

Ionela ce imi place cum scrii parca mi-ai scrie gandurile mele.
In legatura cu taierea cordonului ombilical dupa ce nu mai pulseaza asa stiu si eu de la cursul antenatal de aici.Daca il tai in primele sec il privezi pe copil de o mare parte de sange care ramane in cordon si de minunatele celule stem care ii sunt atat de benefice.

In leg cu recoltarea celulelor stem in mare parte cred ca e o afacere.La cursul antenatal eram vreo 15 mame din care eu romanca si un tata brazilian cred.Noi 2 eram singurii care au auzit de recoltarea celulelor stem.In Anglia nu stiu multi de asa ceva si nu cred ca ei sunt mai prosti sau mai putin informati decat noi.Dar exact cum zicea doctorita asta de ce sa le recoltezi cand poti f bine sa lasi copilul sa le ia din cordonul ombilical si sa profite de la nastere de beneficiile lor.

Am calculat si eu lungimea la bebe si la 36 de saptamani avea 47 de cm si 3.100kg.Am fost luni la moasa si mi-a zis ca e la limita superioara a greutatii . Nu isi fac griji si ca o sa vada cand intru in travaliu daca o sa pot sa il nasc natural sau cu cezariana.Sper sa nu ajung la cezariana ,asta e ultimul lucru care mi-l doresc.

Ma duc sa fac un dus cat doarme mandra si pe urma cred ca fac o prajitura cu lamaie sau ceva.

Pup gasca si revin daca sunt noutati

38+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

bravooo marryan!!!!!!!!!!!!

bine ai venit pe lume bebe valeria!!!!!!!!

36+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Marryan, felicitari si sa ai o recuperare cat mai usoara si laptic ptr fata Bebe Valeria, bine ai venit pe lume, sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

FELICITARI MARRYANN!
BINE AI VENIT, VALERIA! SA CRESTI MARE, FRUMOASA SI CUMINTICA!
MAMI - RECUPERARE GRABNICA!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

34+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Deci chiar s a dat drumul la robinetul cu bebei!!!

Raluca , doamne ajut a sa fie totul ca la carte! Dar cu ficatul ce ai patit ? De ce ies analizele aiurea?

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

D-na doctor spune ca e de la hormoni de la progesteron, insa sunt convinsa ca a contribuit la asta si stersul si oboseala din ultima perioada. Nici nu am stat potolita, am tot facut treaba vazand ca ma simt bine. Oricum nu am avut nici un simptom legat de ficat, daca nu-mi facea analizele aici in spital nici nu stiam ca sunt mari transaminazele. Mi-a data un tratament cu niste suplimente naturale plus perfuzii cu vitamine si au inceput sa mai scada.

D-ne ajuta sa ajung cu bine pana la final si sa se nasca bebe sanatos

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Bine ai venit, Valeria! Sa fii sanatoasa si norocoasa! Mamico, recuperare rapida si laptic muuuult!

foarte interesanta discutia despre taiatul cordonului, habar n-aveam. in spitalele de stat cred ca e exclus sa ceri asa ceva, mie nici n-au vrut sa-mi spuna de fiecare data ce imi bagau in perfuzii...

mai e cineva la filantropia?

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 32+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Bravo, Marryan!Felicitari!
Bine ai venit pe lume Valeria!
Sa fiti sanatoase amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Am fost si eu ieri la dr si am tras o spierietura groaznica... cand mi-a luat tensiunea aveam 136/ 90 . Mi-a facut rapid un test de urina sa vada daca ies proteine in urina ... si nu aveam ... apoi i-am spus ca am papat 2 trufe de ciocolata. M-a pus sa monitorizez tensiunea ... azi am 116/ 66.
Imi era teama ca eu o sa raman ultima ... ca nu tu contractii, nu nimic, insa uite ca va ajung si eu din urma rapid ... la CTG mi-a iesit ca am 6 contractii in 10 min, contractii nedureroase.
Aseara iar nu am putut dormi si pe deasupra m-a durut si burtica toata noaptea... v-am spus eu ca va ajung din urma. Pana acum am stat cuminti ... si acum hop tzop vrem afara .... dar sper sa mai stea bebe macar 2 saptamani ... de maine imi fac bagajul pt spital ...deacuma niciodata nu se stie cand vine momentul.

va

+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Ionela, cred ca romancele au nevoie ACUTA de consultanti in alaptare, ai fi foarte potrivita. degeaba geme netul de sfaturi proalaptare, la noi medicii in primul rand strica totul inca de la inceput. cred ca procentul copiilor care mananca lapte praf este mult mai mare decat in statisticile mentionate. dati o raita pe la odisei sau bebelusi, uitati-va in jur si vedeti cat de rare sunt mamicile care dau exclusiv san.

mai exista daca vrei si varianta doula, nu stiu cum se zice in romana dar ca sa practici meseria asta cred ca vei duce lupte si mai mari.

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 32+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

marryan felicitari!!!!!! bine ai venit pe lumea bebelica Valeria !!! sa fii sanatoasa si norocoasa !!!!!

ce frumos !!!!! au inceput sa vina bebeii !!!!

Lori 38+ fericita cu Mara

Mergi la inceput