Nasterea la Arcadia - Iasi (15)
Raspunsuri - Pagina 4
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Fetelor cum pot vedea si eu pozele de pe mailul comun, ca ma uit ca matza in calendar..nu radeti de mine! Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011 |
Te loghezi pe email, apoi dai click pe linkul Photos (e sus intre documents si reader)
Lena - 32+
LenaC spune:
citat din mesajul lui aditu_st oiyoy ca sa-ti pot da doc imi trebuie si mie parola de la adresa comuna, poate mi-o trimite cineva; Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Aditu, activeaza PM-ul ca sa o pot trimite
Lena - 32+
LenaC spune:
Am terminat un botosel... doar k nu am nasture... am improvizat cu o fundita pana cumpar nasturei. Am facut un album in pozele de pe email :)
Link la album: https://picasaweb.google.com/116011092520701572933/BotoseiLenac -> trebuie sa fiti logate ca sa ii vedeti
Lena - 32+
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui LenaC Am terminat un botosel... doar k nu am nasture... am improvizat cu o fundita pana cumpar nasturei. Am facut un album in pozele de pe email :) Link la album: https://picasaweb.google.com/116011092520701572933/BotoseiLenac -> trebuie sa fiti logate ca sa ii vedeti Lena - 32+ |
am activat pm,
aditu_st spune:
Aditu, activeaza PM-ul ca sa o pot trimite Lena - 32+ |
raportez : am activat!
mami pt. Tudor 17.03.2008 si pt.Sofia
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui LenaC Mai aveti un pic, sunteti mai mari ca noi StTu unde mergi la cabinet? la Medis, Omini sau Euromedcenter? Lena - 32+ |
In general am mers la Euromedcenter,dar am fost si in Omini, in functie de programul meu
In primul trimestu am fost din 2 in 2 saptamani, apoi la o luna, iar acum din nou din 2 in 2 saptamani( adica de pe la 32 S)
claumarcoci spune:
citat din mesajul lui aditu_st De ce faci anestezie totala? mai vb....stai linistita ca totul va fi bine Tudor 17.03.2008 si Sofia 31.01.2011 |
Anestezie totala la recomandarea dr din cauza trombocitelor care au fost influentate prost de sarcina, sunt ff scazute si exista riscul de hemoragie
LenaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aditu_st
raportez : am activat! mami pt. Tudor 17.03.2008 si pt.Sofia Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Trimis PM
Lena - 32+