FIV 292

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

aici este link-ul...mie mi s-a parut interesant ..http://womenshealthandfertility.blogspot.com/2009/11/bleeding-after-embryo-transfer.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

buna seara fetele,
am intrat in linie dreapta si eu,au venit uritii dupa ceva intirziere si 3 teste de sarcina irosite .Asa ca din ziua 20 incep estrace(ma intreb daca asta este pt.inhibare,am pentru 15 zile?)dupa care vine c.m si incep stimularea Imi pun toate sperantele ca o sa fie bine pina atunci,zugravit,curatenie si mutat
Castelana la tine cum e? Ai primit schema de trat.?
Aristico ai facut histero? Te astept sa ni te alaturi
Cyc la fel si pe tine,am vazut ca esti la mare,vacanta placuta si sa vi cu forte proaspete
Camryna cum mai esti?
Nikoniko felicitari si te astept cu un beta frumos si crescator
Amy m-am bucurat tare mult pentru gemenasii tai,sa dea Dumnezeu sa fie bine pina la capat

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare...
nikoniko felicitari!!!
sarcina usoara si bebe sanatos!
camrynna tin pumnii stransi! doamne ajuta!
daniela, cyc, castelana e randul vostru, haideti ca s a deschis sezonul testelor pozitive! sa fie cu noroc!
laugra,ninahsn cum va simtiti gravidutelor? toate bune?
amy bravo pt cei doi luptatori! cum esti?
uratica mea frumoasa ,ce face bubulina? cate kg ai luat pana acuma? sa stii ca am fost cuminte pe unde am umblat, bebe e bine, astept sa merg luni la echo! incep sa am ceva discomfort si eu , ba o ameteala, rau de masina (dar nu mereu)! eu am 2kg in plus deja! e normal? am o burta de zici ca s gravi in 5 luni! ma lupt cu constipatia!insa m am obijnuit!
many , Vlad va merge la gradi de anul asta?
ai cu ce ti ocupa timpul de acuma!
cand te inscri in cursa?
angie vad ca esti destul de ocupata, nu mai intri pe la noi!?
monaramona tu ce mai zici? te lasa bebele sa dormi?

o seara frumoasa tuturor!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Daniela si Brunica , am CM in toata regula ...
Urmeaza FIV 5 ..mama ei de viata !!!

Bafta , Daniela .Sper sa fie cu noroc urmatorul tau FIV..
Sper sa-ti pastrezi optimismul si sa nu fii stresata cum am fost eu.La mine simptomele de CM au aparut din prima zi de ET , nici o speranta nu mi-au dat.

Bruni , sarcina usoara in continuare si bucura-te de aceasta perioada ( cred ca singura perioada mai frumoasa decat anii de liceu sau facultate ).

Fetele ,dupa lungi discutii cu sotul meu , am ajuns la concluzia ca mergem direct la Wiena.Avem sanse mari acolo , o sa-l vada si un urolog ..
La fiecare cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Camrynna imi pare rau, insa vad ca ai planuri de bataie, ceea ce este bine
Bruni, iti spun ce imi spunea dr. mea legat de kg. : normal ar fi un kg. pe luna. Eu in sarcina cu Vlad in primul trim. am slabit din cauza raului, apoi din sapt. 13 in sapt.16 am luat 4 Kg. Cand a vazut dr. mea a luat foc, ca nu este posibil, ca nu constientizez ce inseamna multe kg. la varsta mea in sarcina si multe altele. Ca sa nu ma privez de elemente esentiale organismului in sarcina m-a ajutata eu cu sfaturi referitor la orele de masa dar si meniuri. Si eu am luat multe kg. dar cred ca a fost retentie de apa ca am si scapat repede de ele. Pana prin sapt. 33-34 am luat 13 kg. apoi in ultima luna cand a zis ca nu o mai intereseaza kg. am mai pus 4, dar repet cared ca a fost retentie de apa. Cand am venit de la maternitate avea -9kg, iar fix la o sapt. de la nastere -13kg. de restul s-a ocupat Vlad
Gata pauza, fetelor sa aveti w-e minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bruni, da Vlad incepe gradi peste 2 sapt. iar eu de la sf. lui oct. ma intorc la serviciu. Ma strange ceva in spate cand ma gandesc ca se limiteaza timpul petrecut impreuna, insa urmam cursul vietii. Planuri de bataie hammmmmmmmmm, poate ian.-feb. facem FET, mai avem 4 embrioni criogenati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fete frumoase!
brunica-nu iti fa probleme cu kg..decat sa tii diete si alte cele e mai bine ptr bebe sa pui kg..le dam jos pe urma-si cum am zis..eu in primele 2 luni-fiind 2 bebelusi am pus 8 kg ptr ca nu mi-a fost rau deloc si simteam mereu nevoia sa mananc cate ceva!ba mai mult-daca incerca soata sa imi ia ceva din farfurie faceam crize-aveam impresia ca nu imi ajunge!de cand a ramas doar un singur bebelus nu mai sunt asa!dar si la mine s-a cunoscut burtica din prima luna!pana acum am pus 20 de kg deja-dar sincer nu m-am ingrasat..am pus la burtica si sani-am burtica ff mare-insa important e ca bebe e bine!si pe mine nu m-a certat drita-din contra-a zis ca atata timp cat bebe se dezvolta normal e totul ok!hihi..s-a trezit din nou bebelina(asta ca vb cu tine!)..de ce spun din nou?ptr ca a stat treaza de la 12 pana la 2 noaptea-apoi s-a trezit la4 si a stat treaza pana la 6..s-a trezit apoi la 9 ca era rupta de foame si dupa ce a papat imediat s-a linistit..iar acum s-a trezit din nou!dar in afara ca nu pot dormi suntem ok!
si..ptr constipatie incearca nectarinele si prunele-ti-am zis ca o s-o patesti cu constipatia..dar sa fie mai moi..si e bine de regula sa le papi dimineata pe stomacul gol.ma bucur ca bebe e bine si ca ai stat cumintica!abia astept sa vii cu vesti de la eco!si ai grija de voi!

Doamne ajuta pana la capat!
+27 fetita

Mergi la inceput

daniela-sa fie intr-un ceas bun!trebuie sa reusesti de data asta!tinem pumnii si te sustinem din toata inima!

many-hmm..cred ca e greu sa stai departe de bebe vlad-dupa ce te-ai obisnuit sa fie non stop cu tine!dar vb ta..trebuie sa urmam cursul vietii!

camryna-off..sa fie de bun augur incercarea din viena!si medicii din sibiu au tot acolo facuta specializarea!insa sunt ff multe fete care au reusit la viena dupa multe incercari prin tara!asa ca va fi cu siguranta bine!cu conditia sa te linistesti si tu un pic si sa fii mai optimista!te cu drag!

nikoniko-felicitari ptr testul pozitiv!sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si papacios!

cyc,castellana,amy,nina si retsul gastii va pe bascuta!

+27 fetita

Mergi la inceput

azi avem 28 de saptamani!!
suntem ff miscatoare!ne dor toate dar trebuie sa facem de papa acum..si avem si de facut curat-asa de ochii soacrei ptr ca obosim ff repede!

+28 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Brunadria, Uratica, va multumesc pentru gandurile bune...si sa va dea si voua DD sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi la termen.

Camrynna, tu ti-ai facut analizele de trombofilie?

Mergi la inceput