FIV 292

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Am o intrebare pt fetele care fac Clexane, aseara am facut prima injectie si doare al naibii de rau. Puteti sa-mi spuneti voi cum ati procedat, exista vreo "chestie" ca sa nu doara asa de rau? Ma durea si spatele si pana jos pe picior dupa injectie, injectiile pt stimulare sunt floare la ureche fata de astea.
Felicitari Amy, sa ai parte de 9 luni minunate alaturi de bebeii tai.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Buna dimineata, doamnelor.
Astazi, a 8-a zi de la et cu blasto, am pp test pozitiv!!!
Dar, as avea nevoie de o informatie. Ma aflu in concediu la Mamaia. Imi puteti spune unde as putea face beta in Constanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikoniko

Dar, as avea nevoie de o informatie. Ma aflu in concediu la Mamaia. Imi puteti spune unde as putea face beta in Constanta?

Felicitari, sa dea DD sa ai o sarcina frumoasa si un bebe la termen.
Despre beta la Constanta stiu de la o prietena ca a facut la Synevo cu rezultat in aceeasi zi, dar a trecut ceva timp de atunci, ma gandesc ca daca s-a schimbat ceva s-a schimbat in bine. Da o cautare pe net si vezi adresa si un nr. de tel. ca sa suni inainte de a merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninahsn77 spune:

Beta se face si la clinica Euromaterna si costa pana intr-o suta lei.
Se face intre 8.30 si 10.30. Rezultatul in aceeasi zi. Bafta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikoniko

Ma aflu in concediu la Mamaia. I

asa da vedere trimisa din vacanta!
Felicitari, beta mare, vacanta faina, sarcina usoara si la termen!

ha ha ha ploua cu reusite!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Felicitari Nikoniko!!!

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Feteloor, eu am sangerat iar maro azi-noapte, putin dar este...
Nu stiu ce sa zic, ieri m-a durut ceva burta dar nu ca la ciclu, ceea ce m-a pus pe ganduri ca poate o fi de la bebici ca se mareste uterul sa-si faca loc. Si am stat si vreo ora in picioare la supermarket dar nu mai mult, ca am zis sa ma mai misc si eu ca o sa incep si serviciul.
Mai stiti cazuri in care sangerarea sa fie de la uter poate?

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

amy25,castelanaC,ninahsn77,many_bani va multumesc pentru gandurile bune si pt ajutor. si voi reveni cu beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Castelana , beta ar fi pe 21 ( ziua 14 de la ET ),dar eu as face maine ca mi se termina cyclogestul.
Azi e ziua 11...

Draga Amy , eu am citit chiar azi-noapte ca sangerarile pot fi din muuulte cauze , unele sunt vaginale , altele cervicale , alteori uterul se manifesta ciudat.

Eu zic ca ar tb. sa vb. cu medicul tau daca sa mergi la serviciu sau nu.Daca lucrezi in birou si poti sta relaxata , atunci poate nu ar fi o problema .Insa numai medicul tau iti poate spune cu exactitate cum e mai bine pt.bebeii tai .

Eu una , ceea ce mi se intampla acum nu am patit la nici un FIV .CM venea , dupa cele nereusite , cu dureri crunte si hemoragie .
Acum doar ma taraie asa un pic fara nici un fel de durere de burta !!!
Adik in 2 zile am avut decat niste pete pe tampon si niste chegulete pe hartie.
Pe hartie tot am avut din ziua a 2 a dupa ET ..nu stiu ce se intampla exact , ca doar nu era CM din ziua a 2 a !!!!

Nikoniko , mii de felicitari ... sarcina usoara si bebe sanatos si frumos si la termen

Mergi la inceput

Camrynna, iti multumesc din suflet
Eu cred ca si la tine e cu ochisorii. Tinem pumnii stransi si o femeie puternica

Mergi la inceput