FIV 292
Raspunsuri - Pagina 4
amy25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Amy felicitari ptr. bebelusii tai, si da, de acum activitati canapeloase, nimic nu mai este important decat sarcina, sa ajungi cu ea la termen si sa ai doi bebelusi sanatosi si papaciosi. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Multumesc Bunului Dumnezeu!
uratica spune:
amy-felicitari!ai grija de tine acum!ti-au zis si dimensiunile bebelusilor?
bruna-abia astept sa vad ce ai facut la eco!ce ma distreaza-de fiecare data cand citesc ce ai scris se trezeste pitica mea si da din bulanase...ciudat,nu?trebuie sa faci un bebeloi creol s-o cuplam pe fiica-mea cu el!ca prea se emotioneaza cand e vb de bebelusul tau!
Doamne ajuta pana la capat!
+27 fetita
amy25 spune:
Daca ma uit pe foaie am dimensiunea sacului gestational si a sacului yolk [YS], acestea din urma sunt:
-bebe A: 1.5 mm
-bebe B: 3.6 mm [107 bpm]
camrynna spune:
citat din mesajul lui amy25 Buna fetelor! Credeati ca am disparut? no... S-o iau cu inceputul. Am avut 6 zile la rand sangerarile alea, cand rosu cand maro de mi s-a albit parul in cap. Si la ultima care era mai abundenta, am zis "gata" s-a dus, incepura sa se scurga niste pielite si am zis ca nu mai e nimic. Duminica a venit soacra-mea la mine cu niste Acatistul Maicii Domnului,(nu-s foarte credincioasa, dar acum am devenit) si am citit spre seara caci ma gandeam ca e si asta o solutie si macar sa ma ajute Bunul Dumnezeu de acum incolo. Ieri eram terminati...am ajuns la clinica, am asteptat sa vina ora de programare, si cu inima iesinda din piept am avut curajul sa ma mai uit si pe ecranul ala mare. Si ce se vede? Daaaa...sunt 2 si sunt bine momentan!!!. Am crezut ca mor, unul e mai mic, altul mai maricel, dar nu-i problema, cica e normal.La cel mare am ascultat si inimioara. Va spun ca in acel moment nu mai judecam, eram ametita si eu, care am zis ca nu mai e nimic, uite ca eu cred ca cineva acolo sus ne iubeste. Culmea ca pe drum cand ne duceam am si vomat de 2 ori si de ieri numai asa o tin cu rau si lipsa poftei de mancare.Oricum e ok.Si cel mai important REPAOS. Cat despre sangerari... inexplicabil. 50% din cazuri sunt asa. Nu am hematom, nu altceva, Slava Domnului! Nu mai conteaza. Multumesc Bunului Dumnezeu! |
Amy felicitari pt.bebelusi si sa dea Dumnezeu sa se nasca sanatosi si la termen..
Dureri ai , pe langa aceste sangerari ?
uratica spune:
Amy-sa va ajute Dzeu!sa fiti bine in continuare si bebelasii sa se nasca sanatosi si la tremen!in cate saptamni esti acum?cand ai programata urmatoarea eco?
Doamne ajuta pana la capat!
+27 fetita
amy25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camrynna
Amy felicitari pt.bebelusi si sa dea Dumnezeu sa se nasca sanatosi si la termen.. Dureri ai , pe langa aceste sangerari ? Camrynna , http://s1108.photobucket.com/albums/h401/Alexandra_Barakat/ |
Camrynna, am avut dureri mari ca la ciclu, credeam ca de fapt i-am eliminat. Plus ca mi se parea ca si sanii s-au lasat, ca ieri sa revina toate simptomele. Pana ieri n-am stiut cati sunt de fapt.
Apropo, testul Clear blue mi-a aratat sarcina prima data si sure check-ul la vreo 11 zile
amy25 spune:
citat din mesajul lui uratica Amy-sa va ajute Dzeu!sa fiti bine in continuare si bebelasii sa se nasca sanatosi si la tremen!in cate saptamni esti acum?cand ai programata urmatoarea eco? Doamne ajuta pana la capat! +27 fetita |
Dupa prima zi a ultimului cm am 6 sapt si 3 zile. La eco ma duc pe 30 aug.
ninahsn77 spune:
Bravo Amy!
Sa fiti sanatosi si sa ai grija de tine si de ei.
Camy, nu te mai grabi, cu rabdare rezolvi multe. Asteptarea e grea.......
castelanaC spune:
amy25 felicitari din toata inima!!!! sarcina usoara, pana la termen si bebelusi iubitori de mama lor, sa stea in burtica pana la termen!!!! ai grija de tine, liniste multa si relax ( mai ales mental) papa bun, odihna, tratament! te pup
camrynna, astepta BETA, contiua tratamentul, cand ar fi 14 zile?
fetele va pup pe toate burticile, aspirantelor, pe toate fetele frumoasele!!!!
aveti grija de voi!