FIV 292

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

...Cat despre kilogramele acumulate, nu va faceti griji.Eu, la prima sarcina am luat peste 25 de kilograme in 8 luni si am dat jos 15 in primele 6 luni...restul le-am pastrat cativa ani

Mergi la inceput

Beta 163!!!E a noua zi de la transfer...
E posibil sa fie 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikoniko

Beta 163!!!E a noua zi de la transfer...
E posibil sa fie 2?

Felicitari , nu stiu ce sa zic , ca este un singur bebe, ca sunt doi, important este sa fie ok sarcina pana la capat.
Nu ne spui mai multe? Unde ai facut, dr. cati embrioni/blasto ai transferat? Sa inteleg ca esti deja mamica?

Mergi la inceput

Da, Many, eu sunt deja mamica. Am un baiat de 16 ani, si voi implini in decembrie 40 de ani. E al doilea fiv facut la Gynera cu dr Codreanu. Acum mi-au transferat trei blastocisi (atatia au fost la o "productie" de 15 ovocite), si a fost cu happy end procedura. La primul fiv, in februarie, am avut 7 blasto din 18 ovocite, trei embriotransferuri negative. Dupa ultimul et esuat, m-am "cautat" mai bine si am descoperit ca sunt fericita posesoare a genei MTHFR c677 homozigota. Asa ca, am inceput innohep injectabil cu vreo doua zile inainte sa incep inhibarea la fiv2. Rezultatele se vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

daniela la mine menstruatia intarzie mult luna asta. Sper sa vina maine, ca azi nu prea da semne. Testul de pipilica e negativ, deci e clar o intarziere, dar aceasta intarziere mi-a dat complet peste cap histeroscopia. Deci inca n-am facut-o, dar sper ca-n urmatoarele 12-14 zile sa fiu gaurita. Vin si eu in urma ta, dar cred ca la diferenta de vreo luna. Insa vin,da?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Aristica si la mine a fost de 35 de zile luna aceasta (3 teste )nu am mai patit asa ceva,cred ca sint dereglata rau .O sa vina si la tine,multa bafta la histero,sa nu fie surprize si clar ca te astept,ca doar ne-am cam facut veacul aici la aspirante

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Niko , trebuie neaparat sa fac si eu analize pt. mutatiile astea !
Daniela , Aristica , eu dupa primul FIV in 2009, am avut CM la 43 si respectiv 54 de zile in urmatoarele 2 luni.
Inainte de / si in vacantza , ( am venit in Romania ) am avut iar sangerari/scurgeri maronii .Au inceput in ziua 9 a CM , le-am oprit cu niste pastile date de medic aici , am aterizat in RO , nu am mai luat medicatia , ca nah , se oprisera si nu ma mai interesa , au revenit cand eram in Poiana , si a doua zi eram in Brasov la clinica Eva , unde un medic tanar mi-a recomandat fenometadiona injectabil si microginon 2/zi ,'' pt. a reface endometrul'' citez.

Va spus din experienta mea , ca sa vedeti cat a putut sa ma deregleze un FIV pe mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Camryna pt.mutatii trebuie sa faci caryotype genetic.Ma bucur ca faci planuri de viitor.Sa dea Dumnezeu sa reusesti si sa nu cumva sa dispari de aici,ca vin la tine
Bruni,Uratica nu va mai ginditi la kg. sa fie bebe-ii bine,asta conteaza.Eu daca o sa fiu gravida, o sa profit din plin Va pup si Bruni te astept luni cu vesti despre inimioara.

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nikoniko felicitari! sa ai sarcina usoara si te asteptam cu vesti bune in continuare de la echo!
daniela luni vin cu vesti despre inimioara
lougra, nina ce faceti , sunteti bine?
uratica unde esti , nu te am vazut azi!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

lougra ai fost la echo azi?
hai spune ne cum a fost , cati sunt?!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput