FIV 292

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Rubia laq singurul fiv facut am avut 10 ovocite din care 5 au fost goale. restul au prins toate.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Samira este un test (test sion) care unii medici il efectueaza la histeroscopie,asta presupune ca se introduce un gaz sau o substanta, nu mai stiu, in trompe si iti fac ecograf apoi si se vede daca trece in abdomen sau nu,deci daca trompele sunt permeabile sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

aruam, ce intrebare e asta daca te primim, esti deja admisa in clubul fetelor inimoase, dragute si care mai de care mai sfatoase, dar in sensul bun! Asa ca reusita rapida si sa fie cat de curand cu ochi!
Rubia, uf...imi pare rau, refacere si sa intrii apoi in linie dreapta!
Daniela, tu ma intrebai de schema, nu o am inca. Am fost joi la dr sa ma trimita la cel cu care fac FIV, asa ca dupa ce s-au consultat intre ei si fiecare pe mine au ajuns la concluzia ca incercam ca la primul fiv. Asa ca mergem pe protocol scurt, in prima zi de CM sa sun si sa merg dimineata sa facem analiza sangelui, in urma caruia zic ei ca vedem pe ce schema mergem. Cam pe 5-6 sept ar trebui sa vina CM, asa ca intru in linie dreapta. te pup
Ami, cum esti?
Many
Cyc, sa ai grija de tine
Brunica
Uratica, pup burticoasa, ce face pitica?

Doamne ajuta, fetele va pup e Castelan "calare" pe mine si nu mai pot scrie, o sa vedeti voi cum o sa fie cat de curand....

va puppppppppppppppp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claris

Samira este un test (test sion) care unii medici il efectueaza la histeroscopie,asta presupune ca se introduce un gaz sau o substanta nu mai stiu in trompe si iti fac ecograf apoi si se vade daca trece in abdomen sau nu,deci daca trompele sunt permeabile sau nu

histerosalpingografia= este facuta pt permeabilitatea trompelor si dupa introducerea gazului se face un fel de radiografie

histerosonografie=este tot pentru permeabilitatea trompelor dar nu utilizeza radiatia ci ecografia dupa introducerea gazului

histeroscopia=se face pentru a vedea cavitatea uterina, eventuale probleme

tu stii de altceva, vreo procedura sa le imbine pe amandoua?

7+

Mergi la inceput

Castelana eu sunt bine , multumesc Domnului, mai am ceva pete in continuare daca stau prea mult in picioare, dar dureri nu mai sunt, asa putin...

sunt nerabdatoare sa ajung la eco marti, pana atunci trebuie sa am grija sa nu mai racesc caci imunitatea vad ca e cam slaba acum.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare ,
Bun venit fetelor noi si sedere cat mai scurta la acest topic

Rubia imi pare tare rau, insanatosire grabnica
Samira, Daniela, Castelana, bafta fetelor si beta mareeeeee
Uratico tu pe unde esti? Ce face printesica?
Bruni, draga mea cum esti, hai aici si descarca sufletelul chinuit, o sa faca bine
Gravidutelor voi cum sunteti?
Noi am revenit in Buc.si am fost sa-i fac lui Vlad analizele ptr. gradi. Cam am emotii cu exudatul ptr. ca tuseste de vreo 10 zile. Sper sa nu fie din cauza vreunei balarii si examenul de exudat sa iasa ok. Este grea reacomodarea la bloc, se invarte ca un leu in cusca insa nici eu nu-mi gasesc locul, dar am asa de multa treaba ca nici nu prea ma gandesc.
Fetelor aveti multi de la noi si w-e placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Pai nu le imbina pe amandoua ? Diferenta e ca histeroscopia e o metoda mai invaziva.
Si in plus se poate examina si uterul mult mai bine fata de HSG si da, se poate verifica si permeabilitatea tubara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu sunt de parere de HSG este mai invaziva ca histerocopia.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Sunt de acord cu Samira cand spune ca HSG este mai invaziva decat histeroscopia.
Ce as vrea sa adaug: la histeroscopie nu se poate verifica permeabilitatea trompelor; se poate vizualiza doar partea de deschidere a trompelor catre uter; daca portiunea asta din trompe este libera la vizualizarea via histeroscopie, nu este o garantie ca trompele sunt permeabile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui balanta
Ce as vrea sa adaug: la histeroscopie nu se poate verifica permeabilitatea trompelor; se poate vizualiza doar partea de deschidere a trompelor catre uter; daca portiunea asta din trompe este libera la vizualizarea via histeroscopie, nu este o garantie ca trompele sunt permeabile.

exact asta am spus eu, personal eu am facut histeroscopie si histrerosonografie

7+

Mergi la inceput