FIV 292
Raspunsuri - Pagina 16
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mahaui Buna seara fetelor Ma numesc Mihaela, am 33 de ani si sant in aceasi situatie ca si voi, adica nu pot obtine o sarcina fara Fivam facut deja 3 dar din pacate nereusiteiar acum incer sa imi fac curaj pt Fiv 4.. numai ca sincera sa fiu m-a cam parasit curajul.Zilele trecute mi-am recoltat AMH-ul si nu am obtinut un rezultat bun(0,79) dintr-o scara de 1-8 cunoasteti pe cineva sau ati auzit de vre-un caz cu fiv reusit avand AMH-ul atat de mic??? Si ca o mica parantezaeu va citesc de foarte mult timp, numai ca nu am avut curaj sa va scriu subhanAllah |
Draga mea, eu nu stiu prea multe sa-ti raspund... nu stiu ce sa zic, nu ma pricep.
Te mai asteptam aici, unde dupa cum stii sunt numai fete inimoasa, suflete mari si generoase.
Eu sper sa-ti revina curajul, increderea si vine si ouiul mamei negresit!
Fii optimista si crezi in sansa ta!
Cand incepi urmatorul?
te pup
Doamne Ajuta!
samira33 spune:
mahaui si eu tot de FIV4 ma pregatesc.
si cunosc femei cu AMH mai mic decat al tau care sunt azi mamici fericite de bebelashi frumosi si sanatosi...asa ca nu dispera!!!
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
mahaui spune:
Va multumesc din suflet fetelor pentru incurajari
Oh Samira si tu tot la fiv 4?eu intentionez sa ma apuc de treaba in toamnasper sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa reusim, tare greu este sa iti doresti ceva cu ardoare si sa nu poti obtine
Va pup cu drag
subhanAllah
camrynna spune:
Bruni , ma rog pt. tine sa fie o greseala ecografica
Buna fetelor , am intrat sa va salut si sa va virtual
Maha , a7lan , enti muslyma ??
aruam spune:
Buna fetele,
Ma primiti si pe mine in "clubul" vostru ?
In primul rand felicitari noilor gravidute.
Imi pare rau pt cele care nu au reusit acum ,dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa reusim toate
Ma pregatesc de primul meu FIV si am niste emotii.....
Mi s-a acceptat dosarul la Giulesti si o sa fac cu dr Moisa.
Pe scurt povestea mea: incercam de aproape 7 ani sotul meu nu are probleme (normospermie)eu am PCOS si MTHFR C677 homozigot ,PAI 675 heterozigot. Am facut 4 IA din pacate nereusite .Ovulez lunar fara stimulare cu toate astea nu am reusit.
Ca trat iau Siofor de 1000 mg 1500mg /zi, Pt mutatii Femobion 1/zi, Magne B6 3/zi si Acid folic 5mg 1/zi timp de 10 zile pe luna.
Cand o sa incep stimularea dr mi-a recomandat Clexane de 0,4 ml/zi.
Acum am inceput sa fac analizele .
Ce vroiam sa va intreb voi ati facut histeroscopie inainte de FIV?
Coagulograma se face chiar inainte de Fiv s-au pot sa o fac de acum probabil prin octombrie o sa fac Fiv-ul.
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
amy25 spune:
Aruam,
ce pot sa-ti spun este ca si eu am PCOS, am avut si rezultat datorita Sioforului, am facut si eu 3 IA si una fara rezultat folicular, adica doar tratamentul.
Dupa 4 IA eu zic ca e musai sa faci histeroscopie inainte de FIV.
Eu am facut si bine am procedat caci era ceva inflamatie pe acolo si am amanat fiv 1 luna . PT fiv uterul trebuie sa fie curat, fara probleme, de aceea se face histeroscopia.
Daca mai ai nelamuriri, iti vom raspunde cu placere.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
7+
mahaui spune:
Buna dimineata fetelor
Camrynna ahalen biki, ei naam ani muslima alhamdulillah, tu traiesti in Kweit?
subhanAllah
aruam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy25 Aruam, ce pot sa-ti spun este ca si eu am PCOS, am avut si rezultat datorita Sioforului, am facut si eu 3 IA si una fara rezultat folicular, adica doar tratamentul. Dupa 4 IA eu zic ca e musai sa faci histeroscopie inainte de FIV. Eu am facut si bine am procedat caci era ceva inflamatie pe acolo si am amanat fiv 1 luna . PT fiv uterul trebuie sa fie curat, fara probleme, de aceea se face histeroscopia. Daca mai ai nelamuriri, iti vom raspunde cu placere. Multumesc Bunului Dumnezeu! 7+ |
Amy
FELICITARI SARCINA USOARA !
Unde ai facut FIV-ul ? ai reusit din prima?
Histeroscopia se face sub anestezie generala?
Multumesc pt raspunsuri
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta
amy25 spune:
Aruam, o sa spun pe scurt povestea mea si o sa vezi:
-acu 8 ani am intrat in operatie de urgenta nestiind de ce am hemoragie intraabdominala, s-a banuit o extrauterina;au observat un chist mare pe ovarul drept si l-a taiat de tot;hemoragia nu se oprea si sa se constate ca de fapt era splina care avea vasele rupte;am scos-o si pe ea.
-de ovar nu mi-a zis nimeni de ce a aparut chistul, s-au multumit sa dea anticonceptionale care le-am luat 2 luni jumate ca imi faceau rau. "lasa ca faci copii si cu unul singur"
-am mai mers 6 luni la un dr in Buzau, fara rezultat;
-am fost ca proasta si la Ramnic si am luat Clomifen fara analize fara monitorizare, fara rezultat;urmare 20 kg acumulate in 5-6 luni.
-am renuntat o perioada pana cand , printr-o prietena din Buc am gasit-o pe dr Bolintineanu de la Promed si dupa 2 ani de analize, tratamente si incercari acum am obtinut sarcina, gemenashi dupa prima eco.
Histeroscopia nu este cu anestezie generala, cu locala totul e sa stii sa te relaxezi si... nu doare dc e facuta cum trebuie.
7+
amy25 spune:
am uitat, nu am reusit din prima, ci cu transfer de embrioni congelati
7+