FIV 292
Raspunsuri - Pagina 15
lorelei78 spune:
Bruni,am scris si la topic-ul la care apar eu,sper sa fie o greaseala.Mai asteapta un pic,mai consulta un alt medic,eu tot sper si cred ca nu e adevarat ce ai scris tu acolo!Da-ne vesti bune,vezi ca toata lumea iti tine pumnii si nimeni nu vrea sa creada altceva decat ca e bine!Multi pupici!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
donna3 spune:
bruni-draga imi pare foarte rau pt.ce ti s-a intamplat si stiu ca e f.greu.Singura consolare,daca asta poate fi o consolare e ca ai vazut ca se poate.Cel putin mie dr.meu asta imi tot repeta.La 7 sapt.am mers si eu cu emotii sa vad bataile inimioarei si a doua zi faceam aspiratie.Acum doar sa ai taria sa mergi mai departe si sunt convinsa ca o s-o ai ,si speranta ca data viitoare nu o sa se mai intample si o sa fie bine pana la capat.
dandanutz spune:
bruni draga nu am cuvinte sper sa poti sa treci si peste asta si sa o iei de la capat ....
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loretta76 Eu am avut ET sambata, am 2 bebei la purtator, sau mai bine zis sper ca mai sunt la mine in burtica fiindca zilele astea nu m-am odihnit deloc(a murit bunicul meu si va dati seama ce a insemnat asta), insa sper ca D-zeu a avut grija de bebeii mei si i-a facut puternici. Doar la asta m-am rugat ca ei sa fie puternici. Oricum aflu saptamana viitoare rezultatul. pe toata lumea |
Doamne Ajuta!
Roaga-te pentru bebelusii tai, stai mai calma de acum incolo, si tratamantul corect sa-l tii... asa e uneori unii pleaca, altii vin, te inteleg perfect.
Eu consider ca ingerasul copilului meu e mama mea, nu a pucat sa-l vada, s-a stins cu o zi inainte sa aterizez in Romania...facusem drum lung, greu cu copil de 2 luni si jumatate...
Dar, am sters lacrima, copilul meu m-a ajutat sa merg mai departe, sa zambesc, sa fiu fericita.
Doamne ajuta si sa fie cu ochisori!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui nikoniko Hello si toate fetele arround... Azi am refacut beta si e 622,63. Daca in data de 19 a fost 167, si daca s-ar fi dublat la 48 de ore ar fi trebuit sa aiba valoarea 668. Oare nu a crescut cum trebuie??? |
Bravo, bravo, frumos beta!!!!! Felicitari graviduta ce esti!
sarcina usoara pana la termen si bebe sanatos!
nikoniko spune:
citat din mesajul lui Lougra Nikoniko, nu te ingrijora, e perfecta valoarea.Felicitari |
Lougra,
nikoniko spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Bravo, bravo, frumos beta!!!!! Felicitari graviduta ce esti! sarcina usoara pana la termen si bebe sanatos! castelana mami fericita "Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur." (Maria Montessori) |
Castelana, mamica fericita
mahaui spune:
Buna seara fetelor
Ma numesc Mihaela, am 33 de ani si sant in aceasi situatie ca si voi, adica nu pot obtine o sarcina fara Fivam facut deja 3 dar din pacate nereusiteiar acum incer sa imi fac curaj pt Fiv 4.. numai ca sincera sa fiu m-a cam parasit curajul.Zilele trecute mi-am recoltat AMH-ul si nu am obtinut un rezultat bun(0,79) dintr-o scara de 1-8 cunoasteti pe cineva sau ati auzit de vre-un caz cu fiv reusit avand AMH-ul atat de mic???
Si ca o mica parantezaeu va citesc de foarte mult timp, numai ca nu am avut curaj sa va scriu
subhanAllah