FIV 292
Raspunsuri - Pagina 14
uratica spune:
nu stiu..eu am intrat in speranta ca o sa citesc ca s-a schimbat ceva!inca nu pot sa imi revin nici eu din soc!
feteleor-nu va mai ciondaniti pe aici-nu e cazul!daca o cunoasteti pe bruni stiti deja ca e ff realista!a trecut prin multe si stie care ii sunt sansele!
si asa cum a zis sami-fiecare o consoleaza in felul ei-desi nu stiu ce o poate consola acum..am trecut si eu prin asta si am simtit cum o parte din mine a murit in clipa aia..si culmea faptului ca atunci chiar bruna m-a consolat!!iar acum stau ca proasta si nu stiu ce sa fac ptr ea..nu imi gasesc cuvintele..nu reusesc sa scot o vorba-ceva-orice..oofff Doamne cat de greu e!
eu spuneam doar ca au mai existat cazuri in care totusi in saptamana 9-10 s-a vazut embrionul si inimioara!se poate sa fie asa,dar se poate sa nu fie asa!insa eu sper intr-o minune!si plus de asta-nu sunt de acord cu chiuretajul!!saracina se elimina singura daca are pana in 12 saptamani!la mine s-a eliminat singura!eu cred bruna ca nici tu si nici corpul tau nu merita supus unui chiuretaj!dap..sunt de caord sa intrerupi tratamentul-daca e sarcina reala oricum progesteronul creste si fara ajutor-nu e nevoie sa mai iei tratament!
insa nu te du la chiuretaj!stii ff bine ca la mine s-a eliminat singura sarcina..iarr apoi dupa 8 luni uite ca am reusit si eu prin fiv!
Doamne tot nu pot sa cred-sa concep asa ceva!
Doamne ajuta pana la capat!
+28 fetita
loretta76 spune:
Bruni, imi pare tare rau, stiu ca cuvintele nu te mai alina deloc...sunt de prisos. Abia acum am reusit sa citesc din urma si tot nu imi vine sa cred.
Eu am avut ET sambata, am 2 bebei la purtator, sau mai bine zis sper ca mai sunt la mine in burtica fiindca zilele astea nu m-am odihnit deloc(a murit bunicul meu si va dati seama ce a insemnat asta), insa sper ca D-zeu a avut grija de bebeii mei si i-a facut puternici. Doar la asta m-am rugat ca ei sa fie puternici. Oricum aflu saptamana viitoare rezultatul.
pe toata lumea
broscuta7 spune:
Offffff, Brunica, draga mea....... Acum am reusit sa intru pe net.
Repeta beta, cine stie...Poate, poate..Multi de la mine si te imbratisez strans, strans de tot.
Si totusi, de ce unele dintre noi trebuie sa trecem prin atatea????????
toate fetele. Va urmaresc zi de zi, dar nu am ce va spun despre mine.
aristica spune:
loreta imi pare foarte rau pentru pierderea voastra! dar dumnezeu ia viata, dar si da viata. Sper ca in cazul vostru sa dea de doua ori si sa ne anunti ca ai gemeni in burtica.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou"
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica loreta imi pare foarte rau pentru pierderea voastra! dar dumnezeu ia viata, dar si da viata. Sper ca in cazul vostru sa dea de doua ori si sa ne anunti ca ai gemeni in burtica. PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou" |
Multumesc pt gandurile bune,sper si eu din toata inima sa fie asa. Tu cand incepi procedura?
aristica spune:
habar n-am! Peste o saptamana fac histeroscopia si dupa asta ori stau pana la urmatorul ciclu (vreo 20 de zile maxim) si incep anticonceptionalele, ori intru imediat pe ele. Cum am protocol lung,dar si AC-uri, crec ca intr-o luna si jumatate, poate chiar doua sa fiu gata cu totul si sa astept rezultatul.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou"
nikoniko spune:
Hello si toate fetele arround...
Azi am refacut beta si e 622,63. Daca in data de 19 a fost 167, si daca s-ar fi dublat la 48 de ore ar fi trebuit sa aiba valoarea 668. Oare nu a crescut cum trebuie???