FIV 292

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Bruni , eu inca ma rog sa se fi inselat medicul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

brunadria, nu prea stiu ce sa iti spun ca sa te incurajez . Imi imaginez ce e in inima ta . Iti doresc multa, multa putere. Si, daca poti, dupa ce treci de episodul asta atat de trist, mergi undeva intr-un concediu, intr-un loc frumos. Pe mine concediile m-au ajutat mult sa imi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nu pot sa mi revin din soc!!
nu inteleg de ce? sunt dese cazurile astea? ce stiti?
sper sa mi revin!
va multumesc tuturor pt sustinere!
nici nu l am mai intrebat pe dr nimic , am amutit , el vorbea, noi stateam ca mutii si ne uitam socati la el!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Brunadria

Ca si aristica, urmaresc din umbra cazurile acestui forum. M-am bucurat enorm pentru georgia_c si maria08, fete cu care nu am discutat niciodata pe forum, dar care dupa ani de lupta cu infertilitatea au ramas natural. Mai erau le listuta mea: cyc, brunadria si daniela74. Asa m-am bucurat ca se scurtase listaaa
...
Au trecut 10 luni de cand am avut beta pozitiv si 9 de la chiuretaj. La mine au fost cel putin 2 cauze: calitatea embrionului sau trombofilia. Inainte de fiv aflasem doar de o gena ca e heterozigota, nu stiam ca am si pai-urile, deci clexane-ul a fost de 0,2 si nu 0,4 si nu l-am inceput din timpul stimularii.

Am invatat din toata experienta ca e bine ca uterul meu a acceptat sarcina si am avut beta pozitiv; imi place sa cred ca mutatiile sunt de vina, si la urmatoarea sarcina (cand oi strange banii hehehe), corpul meu va si pastra minunile pana la nastere.

Brunadria ia partea plina a paharului (chiar daca e mica de tot), fa-ti analize, dar crezi ca daca ai reusit o data, a doua oara va fi bine pana la capat!

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Buna Brunadria
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, stiu perfect prin ce treci , pe 16 iulie am facut intrerupere de sarcina ( oprita in evolutie la 7 sapt) , din pacate m-am bucurat o luna de statutul de viitoare mamica, am avut 3 embrioni transferati , au prins toti trei dar s-au oprit din evolutie unul cate unul. E greu este foarte greu mai ales daca astepti de ceva timp sa se intample minunea, m-am invinovatit cu toate ca si medicul m-a asigurat ca nu am gresit eu cu nimik si ca pur si simplu se intampla.
Intram pe forum in fiecare zi si ma bucuram pt tine pt amy pt lougra care ati reusit acum recent si ma incurajam ca se poate, ca nu toate sarcinile obtinute prin fiv se opresc din evolutie ( asa cum credeam eu dupa ce am patit-o ).
Trebuie sa fii tare , cuvintele sunt de prisos, este f greu, dar trebuie sa crezi in continuare ca Dumnezeu o sa ne faca mamici si pe noi curand.
Eu sapt viitoare merg sa-mi fac screeningul pt trombolfilie, restul analizelor fiind f bune, ale sotului la fel, mai elimin o posibila problema facand aceste analize si ma apuc curand de fiv 2.
Te imbratisez cu drag si sa nu-ti pierzi speranta ca vei fi mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Bruna, e intr-adevar socant si nedrept...Dar Dumnezeu te va intari si ai sa depasesti momentul asta nefericit, si, curand iti va darui si bucuria maternitatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninahsn77 spune:

Bruna imi pare ffffffffffff rau.Ma bucuram ca dupa atata timp ai reusi, aveai o veselie care se reflecta in orice cuvant. Imi pare rau, stiu ca acum cuvintele sunt de prisos
Ce eram eu paranoia acum sunt si ma si. Iti urmaream msg pt ca ma regaseam in ele, aveam aceleasi simptome si acelasi nr de saptamani de gravidie.
A da sfaturi e usor, asa ca nu pot sa iti spun decat ca sunt alaturi de tine si ma rog la DD sa faca o minune.
Sambata ma duc si eu la echo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bruni, din cate imi amintesc, sarcia cu ou clar are ca si cauza anomaliile cromozomiale (niste studii americane blamau anomalii cromozmiale provenite din spermatozoid, care anomalii se transfera in produsul de conceptie => embrionul nu se mai dezvolta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

cocolyso,draga mea,nu trebuie sa interpretezi in felul asta...asa cum spuneai si tu este un forum deschis si daca eu vad lucrurile altfel decat tine asta nu inseamna ca trebuie sa revii imeiat si sa te justifici pentru ce ai scris.
fiecare dintre noi incearca sa o consoleze pe brunica asa cum se pricepe si considera potrivit.

bruno,te imbratisez strans de tot.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

brunadria te pup

si multe
sa-ti gasesti puterea sa mergi pana la capat si...ai grija de tine!

Mergi la inceput