FIV 292
Raspunsuri - Pagina 12
uratica spune:
bruna-nu se poate!!nu te grabi..poate se dezvolta mai greu..s-au mai intamplat cazuri cand nu s-a vazut si nu s-a auzit inimioara la 7 saptamani!nu te grabi cu chiuretajul-mai asteapta!!mi se pare imposibil!
mai bine cum a zis si amy repeta beta!plus test pipi!inca nu e sigur!!
off Doamne-nu pot sa cred!nu cred!trebuie sa fie bine pana la urma!e bebe acolo!trebuie!nu se poate altfel!mergi si la alt dr dupa ce repeti beta si pipi test!insa nu te du saptamana viitoare la chiuretaj!!!
castellana-
amy-daca o sa ai nevoie de vaccin sa ma anunti!bine..asta mai incolo-desi e bine sa il procuri din timp!hmm..cat despre faptul ca eu sunt purtator si nu soata, se schimba un pic lucrurile..de asta mi i-a congelat pe piticii mei..
off..nu mai sunt buna de nimic!
Doamne ajuta pana la capat!
+28 fetita
camrynna spune:
Bruni
Haide ca poate este bebe acolo ,nu se poate ..sacul gol ti-l elimina organismul pana acum !
Cocolyso spune:
Brunadria, NU te grabi cu chiuretajul.
Inainte de toate urmareste beta, sa fie in dinamica.
Nu ai sangerarim, dureri, etc....nu pot sa cred ca in asa tara se grabesc cu chiuretajul.
La mine cand s-a oprit in evolutie, aveam pete, apoi sangerari, beta crestea si nici macar atunci nu mi-au spus chiuretaj si in nici un caz oprirea tratamentului.
E greu, stiu, e o situatie cretina, pe care nimeni nu si-o doreste insa lupta si mergi si la alt dr.
Chiuretajul sa fie ultima optiune cand absolut analizele si eco indica asta.
Nu sunt medic, insa stiu n cazuri in care s-a recomandat avort si acu, copii sunt bine mersi.
Asa ca, capul sus, fata draga, lupta, noi suntem alaturi de tine!
aristica spune:
bruni eu te "stiu" de mult, din pacate te situ de ingrozitor de mult timp de pe forum. Cand vad persoane ca tine, ca samira, adrianaady, maria08, alla si din nou balanta, despre CYC pe care-o stiu atat de bine din alta parte nici nu mai am cuvinte - ce sa mai zic: PARCA MI-AS DORI SA NU MAI "VAD" PE NICIUNA DINTRE VOI PE AICI! Parca-mi zic singura ca e de ajuns, ca e prea detot. Sunt atatea persoane care mi-au atras atentia si care trec prin astfel de momente. Din pacate si tu esti aici, printre ele. Sa nu te superi pe mine, dar eu nu-ti voi spune: totul va fi bine! mi-am spus si mie asta de 3 ori si niciodata n-a fost bine si am suferit mult mai mult decat daca as fi fost realista si m-as fi gandit ca exista doua variante: una, cea incredibila, de a fi totul bine pana la capat; cea de-a doua, de a fi doar eu si sotul meu, impreuna in aceasta viata minunata. Acum asa gandesc: daca este cea de-a doua varianta, te-ai intors practic de unde ai plecat: la viata minunata alaturi de sotul tau. Te rog din suflet sa nu te superi pe mine
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Gianni spune:
Draga Bruni ,
Din pacate ti s-a intimplat tie asa ceva , este oribil....stiu din proprie experienta...in special cunosc incurajarile de mai sus , mi-au fost si mie date sa le aud...medicii (in special cei din Franta) stiu f. bine ceea ce vad la echo si ceea ce spun....Daca embrionul nu se vede , inseamna ca el s-a oprit din evolutie , iar sacul a continuat sa creasca , producind B-Hcg-ul...inseamna ca endometrul tau a fost OK , dar calitatea embrionului nu , mai bine acum , decit mai tirziu sa fi pusasa iei niste hotariri groaznice...crede-ma ca stiu ce vorbesc.
N-are rost sa te umpli de hormoni degeaba , mai ales ca sint artificiali...
Data viitoare va fi bine , desi acum tu nu mai crezi...
Mai vorbim.
Catalina
brunadria spune:
fetelor va multumesc pt gandurile bune , insa cum zice gianni nu are cum sa greseasca doctorul pt ca nu a vazut nici sacul vitelin(sacul yolk) nici embrionul doar sacul embrionar!
asta e realitatea! nu vreau sa ma imbat cu apa rece!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
samira33 spune:
bruno,nici eu nu pot sa te indemn sa te amagesti in continuare...nu ar fi corect fata de tine.
stiu ca in sufletul tau iti doresti ca medicii sa se fi inselat...ca-ti doresti sa te fi ales DD pe tine pentru o minune...stiu ca toate astea te fac inevitabil sa pastrezi o farama de speranta in sufletul tau...insa,personal,prefer sa fiu realista si daca totusi minunea se intampla...zic eu ca e mult mai usor sa te surprinda ceva in mod placut decat.
te imbratisez si te rog sa te lasi in grija lui Dumnezeu...are ppentru fiecare dintre noi un plan care ni se potriveste cel mai bine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Cocolyso spune:
De ce s-o numi forum?
Sa iti scrii parerea, dar e un vechi obicei ca unele discutii sa se transforme in dispute (uitasem de ce nu am mai scris pe ''forum'').
In nici un caz nu am scris Bruni sa nu faci chiuretaj ci doar am spus sa nu te grabesti, stiind foarte bine chinurile si determinarea de a avea un copil.
Nu vreau sa te imbeti cu apa rece, doar ca am sperat in adancul sufletului sa continue minunea pt tine si sa mai investighezi pana la hotararea finala.
Fiecare face ce simte si ce e mai bine pt el.
Eu va doresc sanatate si visul vostru al tuturor sa se implineasca cat mai repede, cu parere de rau ca ati inteles gresit ceea ce am scris in mesajul catre Bruni.
daniela74 spune:
Brunico scumpa mea eram asa de bucuroasa pentru tine,imi pare atit de rau .Mult curaj draga mea si sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe
nu pot sa cred cit este de nedreapta viata.....
daniela
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cocolyso De ce s-o numi forum? Sa iti scrii parerea, dar e un vechi obicei ca unele discutii sa se transforme in dispute (uitasem de ce nu am mai scris pe ''forum''). In nici un caz nu am scris Bruni sa nu faci chiuretaj ci doar am spus sa nu te grabesti, stiind foarte bine chinurile si determinarea de a avea un copil. Nu vreau sa te imbeti cu apa rece, doar ca am sperat in adancul sufletului sa continue minunea pt tine si sa mai investighezi pana la hotararea finala. Fiecare face ce simte si ce e mai bine pt el. Eu va doresc sanatate si visul vostru al tuturor sa se implineasca cat mai repede, cu parere de rau ca ati inteles gresit ceea ce am scris in mesajul catre Bruni. |
nu am interpretat nici un mesaj de al vostru gresit sau sa ma supar, doamne fereste!! ma bucur ca mi ati scris chiar ca aveam nevoie sa stiu ca pot vb cu cineva!
eu din contra iti multumesc mult ca ai scris!
si am hotarat asa: sa mai fac maine si poimaine beta sa vedem cum e insa raman realista!
si lunea viitoare la echo vedem ce hotaram!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."