FIV 292

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica

amy-si inca o chestie..ca sa fii mai linistita e mai bine sa te duci la dr sa iti iei medical in caz de ceva-si sa o lasi mai moale cu munca..macar pana la 16 saptamani!

brunica mea-cum esti?cum e bebe?cu cine seamana?abia astept sa vii cu vesti!stau geana pe net-nu mai fac nimic azi!

Doamne ajuta pana la capat!
+28 fetita

Uratica, eu am o dr , sa-i dea Dumnezeu sanatate, intotdeauna am comunicat cu ea la tel prin sms, nu conteaza, plus ca oricum imi urmareste sarcina cu atentie. Datorita ei am putut congela cei trei embrioni ramasi cumparand recipient separat pt ei (sotul e purtator de virus b).Nu conteaza la noi 160 km pana la Bucuresti, caci in 2 ore suntem acolo.Si cum am mai zis, dr aici eu nu caut, din cauza lor nu mai am un ovar, plus ca nu mi-au cautat macar cauza.Nu ma dau pe mana unor incompetenti specializati in avorturi. O
fata de aici a sangerat la fel ca mine, nici macar nu i-au dat ceva sa ia, a treia zi pierzand sarcina.

Cat despre munca, eu sunt profesor suplinitor si acum mie imi trebuie continuitate la cartea de munca, dar si aici am luat o jumate de norma doar ca sa stau mai mult acasa.Nu pot baga imediat medicale, o iau usurel si cu calm.

Oricum , multumesc pt sfaturi, dar ma intelegi cred si pe mine ca acum suflu in iaurt cand vine vorba sa ma duc la medicii de aici, pur si simplu am oroare de prosti...

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

dap amy-te inteleg fff bine!eu 12 ani am umblat prin dri doar ca sa reusesc!si stiu cum sunt majoritatea!uff..e dificil!si ai dreptate-mai bine faci 160 de km..dar te simti in siguranta!
si eu sunt purtator de virus b..dar sunt purtator sanatos!am luat virusul de la stomatolog!insa am putut congela puiutii!la anul cand implineste piticania mea 1 an ma duc sa iau bebelusii acasa!

sper ca nu e asa solicitant locul tau de munca!sa ai parte de elevi cuminti!

eu am zis sa ai mereu un dr la indemana ptr ca si eu am trecut prin multe de la inceputul sarcinii!si de asta iti zic ca trebuie avuta mare grija cu sarcina gemelara!

aaa..si inca ceva..daca sotul e purtator de virus b-inseamna ca trebuie sa ii faci la bebelas sau bebelasi imunoglobulina cand se naste!e ff greu de gasit!la noi in tara se gaseste numai intravenos-si de regula drii cer intramuscular!daca o sa ai nevoie de ajutor ptr a gasi sa ma anunti!mie mi-l trimite acum cineva!si daca te pot ajuta-cu mare drag-ptr ca stiu cat de greu mi-a fost mie!

ai grija de tine si de burticuta!

+28 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hai bruna cu vestile..ca deja nu mai vad bine!mi-am pus si ochelari!

+28 fetita

Mergi la inceput

Asa este, trebuie sa le fac vaccinul dupa nastere, iti multumesc mult pt ajutor.
Sotul e purtator sanatos, insa multe clinici si spitale nu au conditii de carantina, ca sa nu-i puna in congelatoare cu ai altora. Si , oricum, embrioloaga mea mi-a zis ca embrionii pot sa aibe sau nu virusul. E in functie de localizarea virusului in momentul fuziunii,daca e lipit in exterior la capul spermatozoidului, la fuziunea cu ovulul, pica. Daca deja a patrund in cap atunci il cara cu el mai departe.

Nu ti se pare ca Bruna se lasa asteptata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele, sunt aici, va citesc zilnic, sunt cu ochii pe voi!

Bruna, hai draga ca dau refresh la greu, te astept cu stiri inimoase! Ai vazut inimioara ca o paetuta?
Uratica, profita si dormi, odihna la greu, ca dupa ce vine minunea, stai cu ochii pe ea, vezi tu ce perioada faina vine!
Ami, sa ai o sarcina usoara si fara probleme, bebe sanatos! faci bine ca te ducila dr de incredere.
adyrem, bafta si sa fie cu ochi, eu am avut schema in functie de cum reactionam, ma controlau des, nu stiu ce sa zic...
artistica, toamna se inaumara bobocii, hai ca dai lovitura!
Lougra, ce frumos sunetul inimioarei, nu? felicitari si toate cele bune!
Buburuza pup buburuza mica si mare!
daniela, nu am primit schema ca n-am fost, probabil voi face protocol scurt, ca si la primul FIV, cu doza minima de 75. sper sa incep la urmatorul CM. te pup
camrynna, acum relax, detoxiefiere, relax, vitaminizare, re;ax si la urmatorul fiv sa vedeti ce lovitura dati!
Many, te doare la basca pe tine, ai baiat de gradi, he he he, cine mai e ca tine, vezi sa mai cumperi batiste si memorii la aparat ca sa vezi cate filme si poze ii faceti in prima zi

fetele va pup pe toate, nu se admit exceptii, pup si gata si va trimit si ceva energii, doar pozitive! si inca ceva va trimit floriiii pentru ca meritati si pentru ca sunteti minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

din pacate vestile mele nu sunt bune
embrionul nu e nicaieri! sacul embrionar de 22mm!
opresc tratamentul,lunea viitoare merg iar la echo! daca nu vine CM - chiuretaj!
ce sa va mai zic : ne a picat cerul in cap!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

opresc tratamentul,lunea viitoare merg iar la echo! daca nu vine CM - chiretaj!

noooooooooooooooooooooooooo, nu se poateeeeeeeeeee!!!!

sunt fara cuvinte...nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

opresc tratamentul,lunea viitoare merg iar la echo! daca nu vine CM - chiretaj!

Am ramas fara cuvinete si nici nu stiu cum as putea sa te incurajez, este greu si cuvintele sunt de prisos. Iti doresc sa te poti intarii si sa reiei lupta

Mergi la inceput

Imi fac curaj totusi sa scriu, tr referi la sacul gestational cand zici 22 mm? Eu acum o saptamana aveam sac gestational de 0.94cm si de 1.43 cm. Ca dc te referi la sacul yolk ce adaposteste embrionul, acesta este mai mic.
Repeta un betahcg inainte de toate!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Eu nu am cuvinte .

Mergi la inceput