FIV 292

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

brunica-nu e prea devreme ptr inimioara..si eu tot la 7 saptamani am auzit amandoua inimioarele!ai sa vezi ce emotionata o sa fii..mai ceva decat la testul beta!

Doamne ajuta pana la capat!
+28 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica
m am trezit deja, desi am pus ceasul sa sune peste o ora
nu m ai am rabdare, imi trec prin cap tot felul de chestii! sper sa fie bine..
vitamine nu iau , mi a zis dr ca nu am nevoie, iau acid folic, utrogestan , provames si aspirina!
azi o sa l bombardez cu intrebari pe dr!
vin cu vesti la intoarcere

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

brunica mea-deja a aparut paranoia?ti-am zis ca o sa fie greu..dar trecem noi peste toate!o sa ne panicam din orice dar o sa fie bine pana la urma!
si..daca ai intrebari sa le notezi!sa te duci cu listuta..ptr ca vei fi atat de emotionata incat o sa uiti tot!
abia astepts sa vii de la eco sa ne spui cum a fost!
hihi..grasu chiar zicea.."ma bucur ca e atat de fericita!sa aiba grija de ea!sa ii explici cum am fost si noi de panicati ca sa nu se sperie.."..ce sa mai..am devenit profesionisti!insa..se implica in orice grasu meu..chiar si in alegera hainutelor si a tot ce tine de bebe..e superb..ai sa vezi!

+28 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyrem spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25
Eu am avut aceasta schema, am facut fiv la Promed, am avut climen si in luna 2, si sunt insarcinata in 7 saptamani.
Bafta!

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Amy25, multumesc tare mult pentru raspuns. Voi suna la Promed, poate a fost o scapare.
Sarcina usoara si bebe/i sanatos/i

gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyrem

Citat:
citat din mesajul lui amy25
Eu am avut aceasta schema, am facut fiv la Promed, am avut climen si in luna 2, si sunt insarcinata in 7 saptamani.
Bafta!

Amy25, multumesc tare mult pentru raspuns. Voi suna la Promed, poate a fost o scapare.
Sarcina usoara si bebe/i sanatos/i

gena MTHFR - C677T heterozigota
gena PAI-1 - 675 4G + 844G heterozigote

NU UITA CA FIECARE DIN NOI AVEM TRATAMENTE INDIVIDUALIZATE!
Daca dna dr ti-a recomandat asa momentan, fii fara grija ca in luna cu transferul o sa iti ajusteze tratamentul in functie de analize.
Ai incredere in dnd dr, eu nu am lucrat cu dumneai , dar stiu ca este un dr bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Uratica, eu inca mai sangerez pete maronii, inchise la culoare, ba dispar usor ba reapar. Am mai avut si ceva dureri prin burta infundate dar la no spa si uscosin dispar.

Problema e ca eu de fel sunt mai sensibila la burta ca in urma unor operatii sunt taiata de sus pana jos de vreo 2 ori si plus ca sangerarea ma gandesc sa nu fie de la vase mici care se sparg in uter undeva. Cand m-am operat acum 8 ani, s-au mirat dr de cate vase de sange aveam pe burta, vase mici si fragile. Asa ca... ar fi o explicatie. Astept eco pe 30 si vom vedea.

Totusi, ma gandesc, daca eu am gemeni de ce nu vars sa mor sau greata puternica?

Mergi la inceput

amy-nu e o regula sa te simti rau!si la mine cu gemeni nu simteam nimic..nici greturi, nici nimic..dureri de burtica ff vagi..nu stiu ce sa zic..si eu am la activ 4 operatii..doar una clasica de vreo 30 cm..si plus ca am o laparoscopie facuta in ianuarie anul asta si vreau sa zic ca pitica mea loveste cateodata in buric unde am gauricea sau pe taietura de la operatia clasica si cam doare dar asta e!
dar..cum te sfatuiau si fetele-trebuie sa iti gasesti un dr acolo aproape sau sa comunici pe mail cu dr de la clinica unde ai facut fiv!eu asa am facut si ma mai linistea lucrul asta!dar totusi ar fi bine sa mergi din 2 in 2 saptamani la eco ca sa fii sigura ca e totul ok!
bine..nu e nevoie sa te panichezi asa cum a zis si mona..dar e bine sa fii precauta-mai ales la sarcina gemelara!
plus de asta o sa incepi si munca asa cum ai zis..si trebuie sa fii super ok psihic!
si ai mare grija de tine!

+28 fetita

Mergi la inceput

amy-si inca o chestie..ca sa fii mai linistita e mai bine sa te duci la dr sa iti iei medical in caz de ceva-si sa o lasi mai moale cu munca..macar pana la 16 saptamani!

brunica mea-cum esti?cum e bebe?cu cine seamana?abia astept sa vii cu vesti!stau geana pe net-nu mai fac nimic azi!

+28 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

dani a venit si la mine ciclosul sambata si sunt programata la histero pe 30, luna asta. Deci vin din urma, doar ti-am zis ca vin, nu?
bruni abia astept sa ne povestesti despre inimioara!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Bruna, eu sunt bine, am fost saptamana trecuta la ecografie si i-am ascultat inima.
Te astept cu vesti.

Mergi la inceput