Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Mai, io nu va felicit azi decit daca va sarbatoriti :) ca la noi in Moldova (sau doar in Iasi...?) asta e Adormirea Maicii Domnului, cind nu se serbeaza, ca e "cu intristare" nu stiu cum sa zic..... |
Asa este....dar majoritatea se sarbatoresc azi...chiar daca din punct de vedere religios nu-i ok
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Tufete, recomandati-mi de unde sa-i iau lui Andrei niste treninguri de-alea de bumbac, ca am tot cautat prin magazine si nu gasesc. |
Este o tipa pe feisbuc care aduce de la Next si Mothercare (o am in lista de prieteni si am comandat de la ea).
Zara are treninguri faine.
La Debenhams mai gasesti.
De mers la gradi, sint ok si alea de la Terranova.
In Dechatlon. Oviesse.
Chiar si-n Carrefour mai au uneori modele ok de la Tex.
Magazinele astea toate sint in Cluj ca la noi e jale din punctul asta de vedere. Pentru gradi vrei si tu?
La multi ani, Anaan, Maria undercover.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan No, nu inteleg nimic, ca nu am vazut mesajele Dyanei... Ilinca, niste recomandari de magazine online as vrea sa-mi dati, ca-n magazine reale am fost, dar n-am gasit. |
Si io-s in ceata!
Imi pare rau ca Dyana s-a suparat. Sper ca "la modul general" pentru ca mie imi place intotdeauna franchetzea chatoneasca!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
Ina, merci de recomandari. Saptamana trecuta am intrat la Zara si Oviesse, aa si la Kiabi, dar n-am gasit nimic: ce aveau era ba prea mare, ba prea mic. Terranova unde-i? O sa ma uit dupa prietena ta ce face comenzi de la Next si Mohercare. Merci!
Gelul de arnica il folosesti dupa ce raul s-a produs. Stopeaza mancarimea si vindeca iritatia. Functioneaza, ca l-am probat si pe mine, nu doar pe copil.
anamariame spune:
Da, si eu caut pentru Eva hainute de toamna. Si sunt satula pana peste cap de roz/mov cu sclipici/hannah montana Multumesc indirect pentru urari. Noi ne serbam pe 8 septembrie.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Ina, merci de recomandari. Saptamana trecuta am intrat la Zara si Oviesse, aa si la Kiabi, dar n-am gasit nimic: ce aveau era ba prea mare, ba prea mic. Terranova unde-i? O sa ma uit dupa prietena ta ce face comenzi de la Next si Mohercare. Merci! Gelul de arnica il folosesti dupa ce raul s-a produs. Stopeaza mancarimea si vindeca iritatia. Functioneaza, ca l-am probat si pe mine, nu doar pe copil. |
Terranove este in Iulius, nu stiu daca si in Pollus. Raionul de copii e in spate.
La Zara eu inca ii mai iau la Ian de la "Zara baby"; au masura pina la 36 de luni; ce inaltime are Andrei? Ieri am vazut ca primisera colectia de toamna dar nu m-am uitat la preturi; anul trecut aveau si pantaloni fara partea de sus (35 sau 39 ron nu mai retin dar ii poti spala la nesfirsit, in special daca nu sint bleumarin dar si aia sint ok)
Comenzi Mothercare -e tipa din bucuresti; iti alegi tu ce vrei de pe site-urile respective si ea isi pune un adaos de 20% pentru ca ti le aduce; vezi ca marimea 2- 3 ani lui Ian ii e foarte mare.
Multu' pentru pontul cu arnica.
INTREBARE: Cu ce incaltati copiii la gradi in interior? Io m=am gindit sa-i dau crocsi (se incalta usor si nu sint grei) dar o fi oare ok sa stea atita cu aia, chiar daca are soseta?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
pisigri spune:
Inapreda, nu stiu cum merge Ian cu crocsi, mie mi se pare ca Ilinca se impiedica des cu ei ca-s butucanosi; am incercat sa port si eu si nu am reusit... Eu i-am dat sandale, acum daca as duce-o i-as da pantofiori de pinza subtire...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
adrisimo28 spune:
buna ziua!
ia sa vedem daca merge treaba...
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.