Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***
Raspunsuri - Pagina 10
anamariame spune:
Buna ziua si de la mine!Acum vad ca merge, acu 5 minute nu mergea!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Denisa, cand termini dosarele, poate imi raspunzi si mie, te rog, de ce ai spus ca ai fi gresit daca nu ai fi dus-o la gradi pe Adela. Oare Eva a ramas singura care nu merge la gradi din tot clubul de ghiocei?Ea e mai mult decat pregatita de gradi, vorbeste foarte bine, nu mai foloseste pampers, mananca singurica, e innebunita dupa copii, insa eu am decis sa o dau de la anul pentru ca sunt ingrozita de viroze, mai ales dupa ce am stat internata cu ea iarna trecuta. Asta e singurul motiv din care am decis sa mai aman un an. Si acum ma tot intreb daca am ales bine...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Neataaaa !!! mergeeeee si la mine !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Oare Eva a ramas singura care nu merge la gradi din tot clubul de ghiocei? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Stai linistita ca nu e singura, nici noi nu mergem la gradinita decat la anu'
Floric spune:
citat din mesajul lui pisigri Mai, io nu va felicit azi decit daca va sarbatoriti :) ca la noi in Moldova (sau doar in Iasi...?) asta e Adormirea Maicii Domnului, cind nu se serbeaza, ca e "cu intristare" nu stiu cum sa zic..... _ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Si la noi e la fel tratata ziua de azi, dar deh...eu personal am intrat in peisaj si daca tot se spune La multi ani zic si eu. Eu am primit si replici cum ca NU azi primesc La multi ani ci de 8 sept dar tot nu ma las. Imi selectez persoanele care nu locuiesc in zona sau care merg mai rar la biserica si nu cunosc semnificatia zilei.
Privind ieri la tv si vazand cum s-a serbat ziua in Repulica Rroma ma tot gandeam cum sa explici dobitocilor de tigani ca AZI NU SE SERBEAZA ci se plange si se tine zi de doliu....
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
citat din mesajul lui Floric Privind ieri la tv si vazand cum s-a serbat ziua in Repulica Rroma ma tot gandeam cum sa explici dobitocilor de tigani ca AZI NU SE SERBEAZA ci se plange si se tine zi de doliu.... Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Sincer si la noi in zona e de petrecere ziua de 15 aug adica e ca si de alt sfant (Ion, Mihail, etc)
Ilinca_M. spune:
Hello, ce revizie lunga!!
(Phiphi face kk in spatele meu, in scutec, si daca indraznesc sa ma intorc spre ea scoate un sunet indignat si-mi face si cu mana "valea!":))))
Sa va zic dilema!!!!
Am fost azi cu Phiphi la gradi...nu ea, Phiphi, e problema (vreo 6 minute doar nu a vrut jos din bratze si s-a lipit de mine, desi tragea cu ochiu' spre copiii dinauntru si din cand in cand radea; cand am descaltat-o a tot zbughit-o inauntru. S-a jucat singurica, desi de cate ori radeau copiii radea si cu ei, in hohote:))). Dupa vreo ora au iesit afara, si acolo s-a jucat singura:))) La nici doua ore de cand am ajuns la gradi s-a plasat in fatza portii, semnal clar de plecare).
Daaaar: nu-mi place educatoarea grupei de pitici!! Credeam ca e aia de sapt. trecuta, dar nu, e una care mi se pare groaznica, militaroasa, striga de numa, tot cearta plozii...si asta de fatza cu mine, ca fiind cel mai normal lucru...daca nu eram cum facea?! Sophiphi nu e obisnuita cu un asemenea stil, io inteleg ca tre sa fii autoritar cand is mai multi copii...
Azi erau 10 cu tot cu Phiphi, doi sub 2 ani (22 luni) restul peste 2 ani juma, pana-n 4. Doi baieti si o fetita erau mai "apucati", restul foarte linistiti.
Voi ce ziceti de atitudinea asteia? Asa tre sa fie educatoarele, militaroase, aspre, ca incep sa am indoieli?! Ce ati face in locul meu? Huzband nu a fost cu noi dar cand am povestit a zis ca el nu-si da fata la asa nazi:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Ilinca, eu nu as da-o pe Eva la asa o educatoare. In primul rand pentru ca ea este foarte sensibila (deh, o mosteneste pe maica-sa ), si ea a fost inconjurata mereu de dragoste, chiar si cand a mai facut boacane, tot frumos i s-a explicat ca nu are voie. Nu am ridicat aproape niciodata vocea la ea, cred ca ar fi de-a dreptul ingrozita de asa o educatoare...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)