Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

edit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dyana, cred ca singura solutie e sa ii explici iar si iar ca mami si tati au glumit, dar ca glumele astea trebuie sa fie doar intre voi, acasa, ca e ceva secret, privat... ce sa zic, e de risu-plinsu, voi il invatati si apoi tot voua nu va place ca repeta ce l-ati invatat... el nu are absolut nici o vina si nu inteleg de ce il pedepsiti... ce poate intelege bietul copil din asta? il perturbati doar, pentru ca asa vrea muschiul vostru.

scuze ca m-am aprins , dar mi se pare tare aiurea sa plateasca mutzu oalele sparte de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dyana, imi pare rau ca te-ai suparat si ai sters, nu era cazul... zau ca nu; si eu am zis la fel, ca ne stim aici f bine si ca se poate sa iti spun in fata ce cred despre problema si metoda aplicata.

imi pare rau ca nu ai inteles asa

cit despre "cum vrea muschiul vostru" e doar o expresie care "ilustreaza" mai bine ca voi sinteti cei care puteti face legea dupa cum va convine: o data e alba, o data e neagra aceeasi situatie... o data e cu ris si aplauze, alta data cu cearta si pedeapsa... si de-asta am si folosit-o, ca sa iti dai seama cit poate fi de neclar pentru mutzu asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

No, nu inteleg nimic, ca nu am vazut mesajele Dyanei...

Ilinca, niste recomandari de magazine online as vrea sa-mi dati, ca-n magazine reale am fost, dar n-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, pentru intepaturi de insecte e bun gelul de/cu arnica. se gaseste la farmacie sau plafar.

Iti multu' tare.
Se foloseste preventiv sau dupa ce raul s-a produs?
Sa va fie de bine uico-vacanta! Da' detalii cind ne dai?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ma striga Ada : mami hai ca am facut kk !(in pampers desigur) o spal si o intreb de ce nu m-a strigat sa vin cu olita, ea imi explica cum o striga pe Omi pe mai multe tonuri si apoi imi spune : lasa mami maine ! no ce sa-i mai zici ?!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Oricum, sinteti pe calea cea buna si la acest capitiol Ian, deocamdata, DUPA ce face, ne anunta ca pute si nu intotdeauna. Oricum, nu mai vrea sa-l schimb. Habar nu am de ce; pur si simplu, fuge si se enerveaza cind il iau in brate sa-l spal.

Anaan, scuze, nu am apucat sa citesc cind ti-am spus ca vreau detalii. Faine locuri ati vazut; astept sa ma delectez cu poze si, da, niciodata nu-s multumita mi se reproseza asta si in "real life"

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Pisigri, halatul nu era expus si cind am intrebat, mi-au spus ca nu au iarr cind l-am gasit, mi-a zis doamna cu o privire timpa ca "ala e pentru 6 ani si e de fete" oricum, eu intrebasem "generic", fara sa precizez virsta dar e drept ca eram cu Ian in brate! Halatul e verde tare cu fucsia si e "fluture"; e gen pelerina, cu gluga si cu aripi pe spate si lui Ian ii ajunge pina in pamint, ceea ce mie imi convine de minune

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hahahaha, vazurati paruiala generala de la "L**** amanta sotului meu" si care face referire la o oarecare lauraxxx forumista din galati?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Da, mi se pare "harcea-parcea" subectu' ala; m-am minunat sa vad ce le poate debita unora capul pe marginea unei...drame, la urma urmei.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Chato, faina "casutza" si imprejurimile sint dementiale dar mie mi-ar placea sa vizitez nu sa locuiesc acolo? Cred ca m-as simti "strivita" de amintirile locului? Intr-adevar pretul e mai mult decit decent. Ti-ar placea sa locuiesti intr-o asemenea "hardughie"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput