Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Nazi este "nein" si pentru noi! Revin, ca fac curatenie in camara....

Nici la noi nu merge !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Cel mai trist la dogii germani e ca au o durata medie de viata extrem de scurta. Desi in vecini era o catea dog german...la 5 ani era deja carunta la bot, pe burta...Manole avea 4 ani si era in maxima forma...la 7 ani era mai carunta si mergea cam agale, desi cu Manole se juca, erau ca doua tancuri...la 10 ani abia umbla, era cam anchilozata, eu eram uimita ca a juns pana la varsta aia dar mi-era tare mila de ea...Manole avea 9 ani si era in forma foarte foarte buna.
Si uite ca la 9 ani si 2 luni Manu murea...si ea i-a supravietuit aproape 2 ani, cand stapana a eutanasiat-o ca deja ajunsese intr-o stare jalnica

Of... cand aud de caini batrani nu pot sa nu ma gandesc la moshul meu, care scartzaie din ce in ce... abia merge (desi mai are si episoade de hiperkinezie paradoxala), nu mai aude deloc, abia vede (in skimb imediat simte daca e vorba de adulmecat ceva), iar cu otita aia cronica... e complet scapata de sub control...
Ieri ne distram (cu Costin) amintindu-ne de poznele lui de cand era mic, cum se plimba toata ziua cu masina, cum patrula pe masa de sedinte de la tata de la firma...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

La multi ani Mariilor!( si io-s una)

La multi ani!

N-am apucat sa mai intru ieri, dar m-am gandit la Mariile noastre din club! Si la Marisa mea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Multumesc indirect pentru urari. Noi ne serbam pe 8 septembrie.

Noi serbam de cate ori avem ocazia!

Suntem sarbatoriciosi din fire! (iar killeresc limba romana )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Denisa, cand termini dosarele, poate imi raspunzi si mie, te rog, de ce ai spus ca ai fi gresit daca nu ai fi dus-o la gradi pe Adela.
Oare Eva a ramas singura care nu merge la gradi din tot clubul de ghiocei?
Ea e mai mult decat pregatita de gradi, vorbeste foarte bine, nu mai foloseste pampers, mananca singurica, e innebunita dupa copii, insa eu am decis sa o dau de la anul pentru ca sunt ingrozita de viroze, mai ales dupa ce am stat internata cu ea iarna trecuta. Asta e singurul motiv din care am decis sa mai aman un an. Si acum ma tot intreb daca am ales bine...

De terminat, nu am terminat, dar tot am intrat sa arunc un oki.

Mi se pare ca Adela "a explodat" de cand merge la gradinita. Acum... poate ca evolutia ar fi fost aceeasi si acasa, dar nu cred, mi se pare ca "ii prieste" colectivitatea. Si nu mi-a racit aproape deloc. Asa ceva mucishori din cand in cand putea sa ii faca la fel de bine si acasa. Kestii dubioase nu a luat de-acolo. Pana acum... sa nu o deoki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Da, pai exact la asta ma gandeam si eu...au o capacitate extraordinara de asimilare acum, ar fi pacat sa nu o exploatam. De fapt asta e singurul motiv pentru care as da-o toamna asta. Ce ma trage inapoi e faptul ca ea a cules cam tooooot legat de viroze (am scapat insa de varsat de vant, desi a intrat in contact direct cu contagiosi, cine sa mai priceapa )Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mada

In Ardeal se sarbatoresc Mariile pe 15 august. Ieri chiar am vazut un preot de la Curtea de Arges la tv care explica semnificatia sarbatorii acesteia si spunea ca este o sarbatoare mare, care se cuvine a fi praznuita (exprimarea lui!), fiindca moartea Maicii Domnului a fost lina, o ridicare la cer pentru a-i fi alaturi fiului ei- si ca ziua acesta marcheaza sfarsitul anului bisericesc. Explica el ca praznuirea trebuie sa inceapa insa dupa slujba de pomenire. Acum, despre cum inteleg unii sa praznuiasca ar fi muuulte de spus!

Ilinca, educatoarea este foarte importanta. Daca tu simti ca nu se potriveste personalitatii si modului in care vrei tu sa o educi pe Sophiphi, mai bine pas. Oricum, mai intereseaza-te si mai verific-o nitel, poate prima impresie e mai rea decat este ea in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aveti dreptate, nu as putea sa o dau la asa educatoare!
Anaan, si eu m-am gandit mult la prima impresie, ca poate n-o fi dracu' asa de negru...dar e clar, asta e stilul ei. Nu zic ca ar fi o persoana rea, se vede ca ii sunt dragi copiii si stia amanunte despre toti dar nu rezonez cu stilul ei exagerat de militaros, poate ea nici nu-si da seama de asta, poate la unii copii merge stilul asta dar vorba lui anamariame, fata mea e o delicata, noi nu strigam la ea, stand in asa mediu in cel mai "bun" caz cred ca se va...abrutiza si ea, in sensul sa i se para normale racnelile etc. Educatoarea asta avea niste cerinte nejustificate de la copii, e programul de vacantza, deci ei sunt lasati acolo de parinti care lucreaza ca sa se joace si chiar erau doar 10 dintre care vreo 4 "plantutze" mici si cuminti, nu poti zice ca se simtea depasita de situatie. Plus ii tinea in minciuni:"daca strigati, pleaca soarele" etc, la un moment dat mi-a zis:"atatea minciuni le spunem ca ajungem sa le credem si noi"- rasu'-plansu':)))
De ce v-am intrebat si pe voi e fiindca mi-a incoltit in minte o idee: daca toate educatoarele sunt asa?! Daca asta e stilul care "se practica"? Daca e ceva normal si sunt eu exagerata?!
Denisamada, cati ani are ruginitu' mic acum? A batut 16?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pisik si pentru gestul tau de azi ...pentru cei 6 ingerasi de la GiulestiMi-as fi dorit sa fiu in Bucuresti....si sigur as fi fost cu hunii acolo la 18.

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, nu toate sunt asa! E drept ca multe au stilul asta de sef de trib autoritar, insa sunt si educatoare blande si cu o rabdare de fier, care nu se bazeaza pe datul de ordine. Eu nu inteleg insa cum va fi grupa la care o dai pe Sophia: copiii care o compun ce varste au?

Mergi la inceput