Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La gradi asta: 1-3 ani. Si nazi e tocmai la grupa asta. De ce intrebi?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, da' e musai sa o dai la grupa asta? Nu o poti da la cea cu copii peste 3 ani, chiar daca Sophiphi nu are inca 3 impliniti? E cam tampa intrebarea mea, pe masura ce o scriu imi dau seama Cum sa spui la copii ca pleaca soarele??? Vai, eu urasc aberatiile de genul asta si nu le-am folosit niciodata. Bine, zic eu, da' aseara cand Eva a cerut sa vada Scufita Rosie, pentru ca era tarziu si trebuia sa mergem al somn, i-am spus ca Scufita Rosie nu mai este in poveste, e plecata si ea la somn . Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Nazi este "nein" si pentru noi! Revin, ca fac curatenie in camara....

Subscriu!!!

Dar n-ar trebui sa existe un "unison" de "manageruit" copilasii? Un protocol al gradinitei care merge pe o linie "militaroasa" sau, asa, mai..."duioasa"? Adica, fiecare educatoare se comporta cum o taie capul?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

hello,

noi am fost la mare cu cortul (bineinteles) si am stat de vineri pana luni. a fost un weekend perfect. as mai fi stat inca 2 luni la mare.

Am citit si io din urma, sunt la curent cu totul dar nu ma implic:)).

acum fiecare la jobul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

hello,

noi am fost la mare cu cortul (bineinteles) si am stat de vineri pana luni. a fost un weekend perfect. as mai fi stat inca 2 luni la mare.

Am citit si io din urma, sunt la curent cu totul dar nu ma implic:)).

acum fiecare la jobul lui.

Ba io vreau sa te implici! Ca-mi place!!!
Mai ales, acum, ca te-ai intors cu forte proaspete de la mare. Sa va fie de bine mini-concediul!!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bianca, sa va fie de bine ... si sa mai repetati ... io inca-s in conced azi, da de miine iara trag mitza de coada.

pe fie-mea cred ca o las aici, la socri, cu verisorii ei, azi s-au jucat si zbintuit de minune, mi-e drag sa o vad asa... deci o mai las la distractie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

La gradi asta: 1-3 ani. Si nazi e tocmai la grupa asta. De ce intrebi?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Aveam impresia ca sunt si copii ceva mai mari.

Of, ce problema cu nazi asta!In mod normal, mai ales ca e gradi particulara, la grupa de pitici ar fi trebuit sa fie o educatoare mai duioasa, vorba Inei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

In Ardeal se sarbatoresc Mariile pe 15 august. Ieri chiar am vazut un preot de la Curtea de Arges la tv care explica semnificatia sarbatorii acesteia si spunea ca este o sarbatoare mare, care se cuvine a fi praznuita (exprimarea lui!), fiindca moartea Maicii Domnului a fost lina, o ridicare la cer pentru a-i fi alaturi fiului ei- si ca ziua acesta marcheaza sfarsitul anului bisericesc. Explica el ca praznuirea trebuie sa inceapa insa dupa slujba de pomenire. Acum, despre cum inteleg unii sa praznuiasca ar fi muuulte de spus!

Anaan ca de obicei, un raspuns elegant si documentat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bianca, da' cu niste poze nu ne rasfeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

pai in aia cu injuratul nu ma mai implic.

la gradinite as putea dar Vladimir merge acolo ca la el acasa. Intra singur pe poarta stie tot si toate care pe unde sunt.

din toamna le vine o educatoarea noua care va vorbi cu ei numai in engleza si o sa se faca o grupa pe care o sa o preia tanti asta noua. Grupa va contine copii 2.5 ani- 4 ani si intra si Vladimir in ea. Am inteles ca o sa aiba o serie de acitvitati noi: matematica distractiva, clubul curiosilor si alte chestii facute pe intelesul lor.

mai nou, in fiecare seara (inclusiv la mare) trebuie sa ii spun poveste. Imi zice "poveste, odata". Adica sa ii spun o poveste, dar musai sa incep cu "a fost odata".

io nu mai stiu nicio poveste de cand eram mica si m-am apucat sa inventez. si am inventat si i-a placut (i-a povestit si lui Robert de intrecerea dintre cal si cocos pana la fantana din camp:))).

trebuie sa iau niste carti de la mama cu povesti. Aseara ii citeam scufita Rosie dar faza cu omoratul am sarit-o.

asa ca tot inventivitatea e baza.

Mergi la inceput