Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
Furam si azi la gradi.
Pot sa spun ca a fost bine, facem progrese "step by step" iar "step"-ul e foarte mic! Dar e bine ca exista.
La inceput -vreo 20 de minute- a stat doar pe topoganul situat la intrare si "studia" ce faceau copiii (azi eram amestecati mici si mari). La un moment dat, a venit o fetitza la el:
-Cum te cheama?
-Ian, raspund eu.
-Nu! Nu! Nu-i adevarat! Iel nu-i ia. Ia sint eu. Iel e...iel!!!
Mai veneau copii in zona cu biciclete, cu triciclete; Ian raminea cocotzat pe topogan ca un rege pe tron. Cind au inceput sa-i studieze tricicleta, nu i-a convenit, ca deh, era propritar!
La un moment dat, i-am spus sa mergem si noi sa scriem cu creta si a fost de acord. A avut momente cind s-a desprins de mine dar nu pentru foarte mult timp. Dar e bine si asa. Mi se pare ca s-a familiarizat deja cu locul. Cu lumea inca nu. Iar limitele le fortez putin cite putin. Prima data, am plecat EXACT cind a vrut el. Azi, insa, cind mi-a spus ca plecam, i-am distrat atentia de vreo 3, 4 ori sa mai raminem putin. A fost bine, ce sa spun? Am vrut sa-i fac poze dar nu stiu daca e ok sa fac pun poze in care apar si alti copii.
Aaaa, am uitat sa va spun ce era mai important: Ian va fi la grupa mica, nu la grupa baby. Mi-a spus ca asa considera ca e mai potrivit pentru el, parca mi-ar citi gindurile!
Miine mergem din nou; sper sa raminem mai mult!
Aaaa, si inca ceva; o intrebare, de fapt: ne cunoastem (bine) cu parintii a 2 dintre copilasii (nu sint frati) care vor fi cu el in grupa; m-am gindit sa "aranjez" ca simbata si duminica Ian sa se joace cu ei; vi se pare o idee buna? adica, il va ajuta in septembrie lucrul asta? Avem la dispozitie doar week-end-ul asta pentru ca saptamina viitoare mergem in vacanta. Ii va mai tine minte la intoarcere?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
poze am acasa. poate incarc diseara.
mai vroiam sa zic de gradi ca la Vladimir sunt foarte implicati. A plecat una din educatoarea si se cunoaste diferenta la copii: nu mai plange dimineata, stie cantece si poezii, are rol in serbarea care va avea loc in septembrie.
Toti baietii sunt implicati in activitatile tehnice. Pentru ca ai niste saltelute cu picioare pe care dorm la pranz baietii fac paturile pe la 12. si la fiecare patut canta un cantec: hai la groapa cu furnici, un elefant se legana... si altele.
inapreda spune:
De "injuraturi" nu stiu nimic; oi fi sarit vreo pagina, ca io stiu ca am citit tot
Mi se pare super ideea cu grupa de engleza pentru pici; in ceea ce-l priveste pe Vladimir, nici nu ma asteptam sa fie altfel!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
mai vroiam sa zic de gradi ca la Vladimir sunt foarte implicati. A plecat una din educatoarea si se cunoaste diferenta la copii: nu mai plange dimineata, stie cantece si poezii, are rol in serbarea care va avea loc in septembrie.
Wow! Serbare? Dejaaaaaaaaa?
Si eu consider ca personalul e extrem de important.
Toti baietii sunt implicati in activitatile tehnice. Pentru ca ai niste saltelute cu picioare pe care dorm la pranz baietii fac paturile pe la 12. si la fiecare patut canta un cantec: hai la groapa cu furnici, un elefant se legana... si altele.
[green]Mi se pare super cool ideea! Si cu facutul paturilor si cu cintecele! 10 cu * de la mine![/green]
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Ilinca_M. spune:
Io bolunzesc. N-o mai dau nicaieri!
Is 4 gradi particulare in BM si TOATE sunt la dracu' in praznic (normal, ca zonele cu case sunt mai departate, da' chiar asa?!)
Deci primul inconvenient e distantza, motorina la greu sau transport cu 5 lei pe zi. En fin.
Anamariame, pe Phiphi la copii 3+ in niciun caz n-o pot da; pai ea e bebe cu scutec, NU vorbeste, s-ar pierde printre marocii aia, cred c-ar tot darima-o zilnic:))
Am mai gasit pe net si pe FB 2 gradi, la una maenerveaza asa:
- in poze se vad enorm de multi copii, in toate sutele de poze:)))
- peste tot mancarea e intre 8 si 10 lei/ zi, numa la asta e 15 (2 mese); cand stiu cat mananca Phiphi, ma apuca ciuda...
Are careva timp si rabdare sa arunce o privire la gradinitele astea 3-4 si sa-mi zica o parere "din afara"? Sa-i dau linkuri?
(A PATRA ZI FARA SOMN DE PRANZ)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda De "injuraturi" nu stiu nimic; oi fi sarit vreo pagina, ca io stiu ca am citit tot Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Si mie mi-a scapat faza
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda -Cum te cheama? -Ian, raspund eu. -Nu! Nu! Nu-i adevarat! Iel nu-i ia. Ia sint eu. Iel e...iel!!! Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
No vezi la ce conversatii kafkiene ajungi, daca nu l-ai putut boteza un Ghitza, un Nelutu pe copchil!
Ideea de a-l duce pe Ian sa se joace cu viitorii colegi mi se pare una inspirata; nu cred ca o sa-i uite, eu constat la Andrei ca-si aduce aminte si de copii cu care s-a jucat o data, de doua ori, acum cateva luni bune.
Bianca2503 spune:
la varsta asta copiii au o memorie foarte buna: Vladimir imi spune ce fructe a pus el pe frigarui cand a avut cursul de cooking la gradinita...
si mai vreau sa zic ca vorbeste fara oprire, vesnic, non stop. NU tace decat cand doarme si si-atunci mai zice ceva in somn. Iar la el totul e cu frumos si bun. De dimineata mi-a pus mana pe burta si il intreaba Robert "ce e asta?" si el raspunde:" buta asta frumoasa a bianca" si mai are: cafeaua asta buna, cortu asta frumos, pizza asta buna, tricoul asta frumos, ochii frumos...totul e roz!