LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)
Raspunsuri - Pagina 3
lauri_ca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka [quote]citat din mesajul lui Victo tocmai mi-am spalat cana de capuccino si, ca niciodata, am lasat-o asa, in "picioare". ia s-o intorc! dar unde sa ma apuc de cautat?! ca intorc toate canile imediat doar sa-l gasesc!!am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Poate a cazut in masina pe sub scaune.
Sa va povestesc de la mot, ca n-am apucat. A fost cuminte, s-a jucat mult, a plans la taiatul motului si la tort, cred ca nu stia ce vrem de la ea. De pe tava a ales seringa, un instrument de bucatarie si mingea de tenis. Deci va fi doctorita, bucatareasa si sportiva. Femeia perfecta e clar
A doua zi am taiat bretonul, era cam stramb asa ca m-am gandit sa-l indrept. Asa ca acum e si stramb si prea scurt.
Pun poze pt. exemplificare https://picasaweb.google.com/101506342037427745843/PozeVara2011?authkey=Gv1sRgCNCKqoWVpKebrAE#
racusor2010 spune:
RODI bine ca l-ai gasit, acum cum de a ajuns acolo ![]()
puiul doarme, inca nu a facut febra, dar a facut kk moale azi si cam urat mirositor. dimineata si la amiaza. astept sa vorbesc cu pediatra sa vedem de la ce poate fi. nu cred ca are rosu in gat, pentru ca totusi papa, doar ca nu are pofta de mancare. sau cine stie 

off, ce ma enerveaza asta 

aelita ![]()
intr-o dimineata la 6 ma astepta in patut si zicea "mama, una" si arata degetelul...adica mama, am 1 an ![]()
![]()
pediatra zice ca stie ca il felicit si vrea sa ma impresioneze ![]()
azi s-a jucat in parc cu doi copii mai mari si facea instructie cu fetita
ii arata nu stiu ce jucarie, ea se apleca si i-o dadea lui in manuta si tot asa ![]()
![]()
![]()
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Victo spune:
boon, in concluzie..ai gasit portofelu..din ce vad ca ti-a scris aelita in spaniola
pe FB, poate se rezolva si cu munca.
cu isuca..na, pana la 2 ani termina cu dintii, pana pe la 3 cu imbolnavirile.
despre Maria nu ma pronunt, ca e greu cu adolescenta.
pun un video pe Fb cu mihai, da dureaza o vesnicie. am si unul de azi de 6 minute cu baietii jucandu-se frumos :) dar dureaza 2 vesnicii sa il puna, asa ca am renuntat.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
laurica..sa vezi cum sunt eu ametita..ma asteptam sa vad poze cu cristian-de laurika :)..vad copilu..ma, zic, seamana cu o fetita..aoleo..e fetita..zic..m-am dilit de cap..:)
intru inapoi pe DC...ma lamuresc..
e f sic fata cu bretonu tuns asa, draga, ce-ai? e super trendy!
Diana_Eva spune:
Rody- acum am vazut ca e 13 azi. O fi vrut matul (pisicul) sa faca o gluma. Bine ca le-ati gasit.
Noi suntem la zoo. Din pacate asa e de aglomerat ca au apucat-o bazdacii. A supt si a adormit. I-au placut girafele
.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Diana_Eva Rody- acum am vazut ca e 13 azi |
brrr, acum ca zici vad si eu ca e si sambata, si 13! de cand ma stiu, toate relele care mi s-au intamplat (mici, mari) au fost in 13 (ziua, adresa, nr doc), marti sau sambata! acuma bine, sambata m-am si maritat, marti am nascut-o pe Maria si sambata pe Isa, deci
. deh, toate trec, si bune si rele, doar sa putem discerne intre ele.victo, pai tu si-asa ziceai ca nu prea cunosti delfinasii, te-ai pus pe recuperat de-acum, ca-s mari si nu-si mai schimba asa tare trasaturile!

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Rodi, ce bine ca ai gasit portofelul!!!
ce noroc cu cana intoarsa.
legat de dezvoltare- de 2 zile scoate al meu copil o gramada de sunete noi: mult asteptatul "ma-ma"
, "ba-ba, va, tiutiu", etc. Si o gramada mai lungi, se chinuie sa ne zica ceva. Chiuie de bucurie,mai nou,tare, tare, rade. Dar imi place ca e numai cu "mama" in gura. Aiiii, ce ma unge la sufletel!![]()
Laurica, vazut motata frumoasa! Vai scumpa e! Si Radu e un frumos! Apoi de tine ce sa mai zic, mami tinerica, slaba si frumoasa!
Iar bretonul lui Stefi, e super, ca asa se poarta acum!
Tu, ce faina e perioada asta a copilasilor, cum ne minunam pe zi ce trece de cate zic, de imbratisari, de cum ne pupa (bine, al meu inca nu), de cate stiu, de cum cotrobaie peste tot. Ioi, ce -mi place!!!
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
v-am lasat ceva dulce si la propriu si la figurat pe Fb. va pupic, wk placut!
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Victo v-am lasat ceva dulce si la propriu si la figurat pe Fb. va pupic, wk placut! |
multumim de dulcele la propriu
, pe cel la figurat il pupam (adica pe toti trei) 
sunt in mijlocul unui experiment: eu la calculator si tati a luat-o pe Isa la culcare (nu dadea semne ca ar vrea, a dormit o ora mai devreme), am zis ca tre sa se obisnuiasca incet si cu alticineva, si incepem cu tati, apoi cu Maria, si apoi cu mama! ca si daca is ei acasa, Isa tot calare pe mine e, si cand intind haine in balcon vrea si ea, la bucatarie si ea, in frigider s-ar baga cu totul, noroc ca da de magneti si-i mai invarte pe aia! (mi-am amintit de ai tai, crispro). asa ca i-am facut pa, mi-a facut inapoi, mi-a trimis un pupic cu palma si apoi a aplaudat ca am facut si eu ca ea. sa vedem ce iese

nooo, nici n-am apucat sa termin mesajul si s-a terminat si experimentul, dupa o jumate de ora! tati disperat, Isa il calareste, il musca, era sa cada din pat de vreo 3 ori si pe el l-a luat somnul. m-am pus si eu in pat si a inceput runda a II-a de sarituri, calarie si tot tacamul. sa va spun cum face: se sprijina de burta lui tati, se ridica in picioare, se aplauda, ridica mainile sus si-si da drumul sa cada pe spate razand
. de obicei acolo-s eu! mai devreme a descoperit si ca tati are par pe maini, alta metoda de tortura am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
giorgia23 spune:
Rody ma bucur ca ati gasit portofelul...v/ati luat de o grija...asa si Antonia nu adoarme decat cu mine...dar o sa se obisnuiasca si cu mama ca o las la ea sapt viitoare
Aelita da 2luni despartiti
...si mai urmeaza si altele...asta e mergem inainte
Victo eu stau si la parter,dar m/am obisnuit singura in casa...mai tresar uneori zgomote puternice![]()
Laurica ce printesa frumoasa aveti
Am trimis fata la plimbare cu un prieten si eu cu sotul ne/am facut de cap![]()
![]()
![]()
![]()

tocmai mi-am spalat cana de capuccino si, ca niciodata, am lasat-o asa, in "picioare". ia s-o intorc! dar unde sa ma apuc de cautat?! ca intorc toate canile imediat doar sa-l gasesc!!