LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)
Raspunsuri - Pagina 2

rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo Doamne ce-am ajuns, sa citesc copilului carti cu dinozauri si sotului carti de psiho..deci tre sa ma fac "cititoare" cu diploma. |

am implinit un anisor!!

am implinit 10 ani!!!

Victo spune:
ei,tu Rodi..cum de ce..pt ca el NU citeste asa ceva, ca cica stie..
da mi=a placut raspunsul lui..ca zicea acolo sa facem experiment cu stefan, 3 sapt sa nu il stresam sa manance.dc vrea bine,dc nu,nu..se strange farfuria si gata, fara rugaminti,fara observatii,ca nu va muri de foame..si el zice,hai sa facem asa..
vezi de ce ii citesc? ca altfel ma tacana la cap../e slab copilu..nu mananca..nu stii sa ii dai de mancare
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

rodyka spune:
Žneatza si eu acum...
am o maimutica agatata in brate, dupa ce ca ne-a prins ora 1 azi-noapte pana sa adoarma, la 8.30 era in picioare "mama mama" sa ma trezesc si eu... drept urmare e si acum maraita, tot cu putina febra (a inceput de dimineata, a avut si 2 kk, unul normal si unul apos), e cu degetele aratatoare in gura dar eu nu ma mai pot apropia de gura ei nici nu lingurita, ca urla! asa ca azi improvizam papa la biberon. e prima data ca refuza paine sau biscuiti!
in alta ordine de idei, al meu si-a pierdut porfofelul. e un mister cum! ca azi-noapte la fiesta si-l lasase in masina in bord, credea ca am eu bani la mine (n-aveam) asa ca s-a intors in parcare dupa el (parcare luminata, uriasa, cu oameni de paza, amenajata anume pentru fiesta, plin de lume pe-acolo si printre masini ca isi aduc de acasa bautura). a luat doar banii si l-a pus inapoi, dar eu am luat de acolo doar actele masinii si le-am adus in casa, ca portofel nu era si nici nu m-am gandit ca trebuia sa fie. dar azi isi aminteste al meu la lucru ca a vazut pe masa doar mapa cu acte si capul de la radio, fara portofel, si m-a sunat sa intrebe. l-am cautat de nebuna prin masina, prin casa (desi stiu sigur ca eu nici nu l-am vazut), nu-i! bani n-avea nici un cent in el, dar erau toate actele: permis auto, card de sanatate, carduri bancare, card de asigurare privata, card benzinarie, carduri ale Mariei de la diferite cluburi (gen Rik&Rok, McDonald`s, TelePizza, informatica), cupoane de reducere la benzinarii si alte magazine asta din ce-mi amintesc! ca el mereu le poarta in portofel, zice ca nu sti niciodata cand ai nevoie de ele! acum noroc (oarecum) ca actele de rezidenta si CI romaneasca le pastrez eu cu ale mele, ca altfel il si vedeam pe la consulat sa faca pasaport si alte prostii!! si-asa va avea de facut o mie de drumuri!! vezi, Dragaico, exact ce-ti spuneam pe fb: anul asta nu se mai termina problemele!! nu stiu de unde se mai ivesc atatea. ca par marunte, da-s multe!! si se umple paharul
victo ce bine te descurci tu cu 3 copii!
am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

aelita spune:
La multi ani !!!
Radu Stefan, delfinas de Puiutz mic
Albert Simon, delfinas de Crissteo
vaaaai,GEORGIA,2 luni despartiti????
CRISPO hehe deci daca il pui sa mearga nu mai plange,ii trece
hahhaa si eu il lasam sa bata la usa
RACUSOR hahhaa hai ca azi ma distrati toate !!! cum,mai,la 3 noaptea ii ardea de cantat si de spus ca are 1 an?manca-l-as!!!si cu febraaa????
v-am zis ca eu am patit asa cu ANdres,nu mai stiu cate luni avea cand a invatat sa aplaude,si se trezea in fund si aplauda ,iar il puneam jos,adormea,iar auzeam aplauze si elin fund cu ochii jumate inchisi ! a tinut-o asa vreo 2 nopti ,nu putea sa doarma de grija aplauzelor.
si eu de grija sa-l pun la loc,ca altfel aplauda asa continuu pana se trezea de tot.
cum il puneam jos,adormea.
VICTO,Miguel stinge,aprinde lumina,se urca pe noptiere si acolo ajunge.
cu mancarea,ajunsese Andres sa nu mai manance nimic(el care se nascuse cu 3700 si a fost grasunel pana pe la 2 ani).acum e binisor,cel putin nu mai refuza,am reusit spuanandu-i ca face muschi ! si i-am dat exemple ca omul paianjen,sau oameni din jur care ii plac lui,te faci mare si puternic sa poti repara toate jucariile(asta cu reparatul e boala lui,ca el e inginerul casei) sa poti juca golf(sportul lui preferat)si tenis...etc..te legi de ce ii place.si la fiecare masa ne arata muschii .si burta invizibila.
astfel incat acum ca a pus ceva kile dupa tot efortul nostu de cateva luni de lugu lugu ,agata fetitele aratandu-le muschii
RODICA of,mai,dar nu se mai termina la voi????bai,dar unde a disparut asa ??
sa stii ca acum vreo 2-3 luni la fel a pierdut si al meu portofelul,bani nu avea decat vreo 20 de euro,dar actele,permisul e conducere defapt doar,si cardurile de la banca pe acre le-a anulat,si carduri de-astea de la magazine ..nici acum nu am cerut duplicat la ele.permisul l-a scos repede inapoi.
of....

Victo spune:
aoleo rodi..pe mine ma dispera la maxim sa pierd portofelul..sper din tot sulfetul sa nu va tineti codurile PIN in portofel langa carduri!
ha ha ha aelita..asa deci..burta invizibila..hihihi..
bine,la noi pe langa faptul ca a inceput sa manance doar anumite mancaruri-felul 2 mi-e limitat la cartofi,orez si spanac.dar nu mai vrea sa manance singur, desi are aproape 4 ani si la gradi mananca singur. bineinteles ca vrea si el bebelusit. problema mea este...sa ii dau pace?- el face mai multe lucruri bebelusesti..bea apa din sticluta lui mihai-la asta nu prea l-am certat,m-am amuzat de el. umbla in 4 labe..se prosteste cd vorbeste..asta cu mancatul.
eu il inteleg , stiu ca sufera ca nu mai e doar el dar nu stiu cum sa il ajut. adica sa ii dau pace, sa il las sa se bebeluseasca?sa ii dau eu in gura, daca asta cere? bine, uneori, daca ii place f mult mancarea,vrea sa manance el sg..alteori sa ii dau eu,in completare..alteori refuza de tot,pe ideea ca nu-i place.
eu zic ca e bine asa cum e:)
nici ceva de genu..nu mananci singur,atunci nu mai mananci si gata nu ii pot spune, ca nu sunt genu.
la fel cu imbracatul dezbracatul..la gradi face sg,acasa cica nu poate.
bine, ideal e sa fim mereu calmi si rabdatori..stiu..doar ca imi mai sare tandara cateodata
aseara ii vorbeam lui stefan despre faptul ca nu suntem perfecti. si el ma intreaba,mami da tu nu esti perfecta? :)de ce? si i-am zis ca nu sunt, ca ma enervez prea repede si strig la el, si imi pare rau.
e bine cand ai copil mare totusi, ai cu cine vorbi :):)

rodyka spune:
giorgia, al meu, acum 10 ani, a venit acasa pe la 3-4 dimineata (pe jos, vreo 10 km, ca il durea maseaua rau de tot, a venit peste un deal, printr-o padure de langa oras, acum n-ar mai veni nici ziua pe-acolo pe jos!!) si a tot batut la usa. o vreme n-am auzit ca dormeam tun (eram gravi cu Maria in 6-7 luni), apoi am auzit dar nu m-a interesat! norocul lui ca avea tel si m-a sunat sa-i deschid
aelita, o sa mearga la politie sa le declare pierdute, poate totusi le-a gasit cineva pe-acolo, ce sa faca cu ele?! dar de carnet are nevoie si tare ma tem ca tre sa mearga la Granada sa-i dea macar o adeverinta sa poate conduce . ma gandesc ca din masina cum putea cineva sa le ia? acuma nu stiu nici masina cum era (deschisa/inchisa), ca noi n-o mai gaseam si a dat sotul din telecomanda s-o vedem unde e. ce sa zic? noi nu lasam niciodata nimic in masina, ieri a fost exceptia care a confirmat regula (desi eu i-am spus sa aduca portofelul ca-l pun in geanta de la carucior - el n-avea buzunare)... nu stiu cand se mai termina astea la noi, inca le luam pe rand si le rezolvam. Doamne fereste de mai rele
ps: nu stii unde a fost sotul tau sa solicite alt permis?

Victo spune:
da tu rodi..asa se intampla uneori ca parca nu se mai sfarsesc belelele.las, ca o sa se sfarseasca!
aoleo,giorgia..cred ca si muream de frica. am o frica terbiila sa dorm ingura in casa.la braila stateam la parter si desi aveam gratii,tot imi era frica.pe la 12-13 ani ai mei plecau pe la tara si ma lasau sg in casa.brrrr
acum stau la ultimul etaj, si iar mi-e frica.
am in cap scenarii ca vine careva pe balcon si ma omoara pe mine si pe copii..doaaaamneeeeeeeee!!! sau ca imi fura copiii=daca dorm n camera lor.deci mi-e frica de mor.
aoleo pe ce am dat fetele ca daca intru in mijlocul randului sterge ce urmeaza dupa daca vreau sa completez.

lauri_ca spune:
Rodyka, poate gasiti portofelul, al meu sot de 2 ori l-a dat pierdut si apoi l-a gasit. Intoarce o cana cu fundu-n sus, ai uitat cum se face cand pierzi ceva?

rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo aoleo pe ce am dat fetele ca daca intru in mijlocul randului sterge ce urmeaza dupa daca vreau sa completez. |
la mine se intampla asta daca apas tasta insert

citat din mesajul lui lauri_ca Rodyka, poate gasiti portofelul, al meu sot de 2 ori l-a dat pierdut si apoi l-a gasit. Intoarce o cana cu fundu-n sus, ai uitat cum se face cand pierzi ceva? |

am implinit un anisor!!

am implinit 10 ani!!!

rodyka spune:
noo.. sa va zic una tare : mi-am intors cana de capuccino si am coborat iar la masina sa caut portofelul
. normal ca nu era!
.
acum 5 minute mai iau de Maria ca iar nu are motanul apa ca miauna la mine in bucatarie sa-i dau. si numai ce-o aud ca striga din camera ei: "maaamiiii", de mi-a stat inima in loc, plus ca Isa a adormit dupa o tura buna de plans, iar! si apara Maria mea cu portofelul!! era in vasul de mancare al pisoiului
. acuma misterul e daca Maria a lasat actele masinii in salon si portofelul la ea in camera (cum e ea cu capul in nori) sau daca motanul l-a luat de pe masa din salon azi-noapte si l-a dus la el, jucandu-se (nu e prima data cand ia asa lucruri).
deci, "MythBusters", verdict: adevarat!