Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Discutie intre mine si Raducu:
R: -mami, cand o sa cresc mare o sa-mi cada si mie un dinte?
Eu: Da, mami, cad si vine zana si iti lasa si tie un banut ca lui Andrei.
R: -Dar mie vreau sa-mi lase mai multi bani decat lui Andrei.
Eu: Cati bani vrei tu sa-ti lase?
R: Din aia maro.

Adica de 50 de lei vrea sa zica :))) Ca lui Andrei i-a lasat o hartie de 10 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Discutie intre mine si Raducu:
R: -mami, cand o sa cresc mare o sa-mi cada si mie un dinte?
Eu: Da, mami, cad si vine zana si iti lasa si tie un banut ca lui Andrei.
R: -Dar mie vreau sa-mi lase mai multi bani decat lui Andrei.
Eu: Cati bani vrei tu sa-ti lase?
R: Din aia maro.

Adica de 50 de lei vrea sa zica :))) Ca lui Andrei i-a lasat o hartie de 10 lei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

sa nu mai scot de 50 euro de pe card

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puputi spune:

Buna dimineata de la mine!
Azi am sanbata libera! Yupiii, in sfarsit dupa cred ca o luna de de muncit in fiecare sanbata.
Fetele nu va suparati pe mine dar eu nu pot tine pasul cu voi. Va citesc in fiecare dimineta de la munca, vad poze dar nu pot scrie.
Acum piticul este la gradi iar eu la cafenea cu tableta mea si cafeaua astept sa se deschida magazinul sa plec la cumparaturi.
Voi cum va descurcati cu timpul? Eu ma simnt foarte vinovata pentru ca nu am mult timp de petrecut cu Shintarou. Programul nostru este foarte...... nu stiu cum sa il descriu. Ne trezim diminata pe la 8, la 9 iesim pe usa tati ma duce mai intai pe mine la servici, pe flacau la gradi si dupa aceea el la servici, la 6:30 eu termin munca, ma pescuieste tati, pescuim impreuna copil si pe la 7, 7:30 suntem acasa. Tati pe la 8 pleaca la al doilea servici si noi ne jucam, baita si pe la 9:30~10 dormim. Duminica este dedicata in totalitate copilului, dar mie nu mi se pare suficient, eu ca mama as vrea sa mai am inca macar cateva ore pe zi cu "iubita" mea.
Tot vorbindu-se despre copii iubareti detin una bucata!
Ma alinta "iubita si draguta". Imi coordoneaza garderoba in fiecare zi si cand arat asa cum vrea el imi spune ceva ce in traducere ar suna cam "dragut,nu?"
Cam toti cunoscuti imi spun ca am un copil matur, nu in sensul rau, in sensul ca orice spune foloseste expresii de oameni mari. In japoneza copii de varsta lui inca mai folosesc expresii de genul "papa, pipi, tutuu, kk etc". El foloseste numai cuvinte sau fraze in care foloseste toate cuvintele " imi este foame, vreau la toaleta, masina". Pentru japonezi este diferit ca spun ei ca nu mai are la tri ani limbaj de bebe. Ai vostri cum seexprima? Japonezii imi spun ca din cauza mea pt ca eu fiind straina vorbescjaponeza din dictionar si el normal ma copiaza pe mine. Eu oricum ar fi sunt multumita ca ne intelegem perfect si cateodata mai ma invata cuvinte noi pe care eu habar nu aveam de ele . Acum ceva timp mi- a spus ca nu imi da drumul la mana pt ca este multa lume si se va rataci, ei bine eu am inteles contextul de la el, dar habar nu avaeam ca in japoneza se spune "m-am ratacit" asa. Si e atat de dulce cand fuge de mine prin magazin, se ascunde, eu normal ca sunt cu ochii pe el ca pe butelie darel crede ca nu il vad si rade si tipa "maigo desu" adica anunta ca s-a ratacit .
Cam atat de la mine in dimineata aceasta, pupici si o zi frumoasa va doresc.

Inainte aveam 6 teorii despre cresterea copiilor si nici un copil, acum am 6 copii si nici o teorie!!
de samurai Shintaro Daniel
Puputi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

pupupi , hai mai scrie macar din cand in cand, nici aici nu se scrie mult, majoritatea mamicilor au job, tot tacamul d ecare vb si tu. Voi munciti si sambata? Oh, tati e cu 2 joburi...
Ce s amai zic, poate conteaza mult si calitatea, nu doar cantitatea timpului petrecut impreuna.
Nici Robert nu vorbeste cu kaka, pipi, tutu, la noi o fi si pt ca a vb foarte tarziu si a inceput direct cu propozitii; ieri imi spune (ca am intrat dupa el la baie, ca aveam un domestos pe jos si mi-a fost frica sa nu-l desfaca):mami, inchide usa, pai se poate asa ceva?! ,
da tot expresii de om mare, invatate de la noi.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

puputi, cam asa e si programul nostru. In ro ajungeam si mai tarziu . Atat ca nu lucram si sambata. Eu sper ca intr-o zi o sa pot sa lucrez part time - si ca acea zi va fi pana la adolescenta,cand copiii nu mai au nevoie de mult timp alocat, ci doar de putin timp dar de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

ooof Lumi nu poti sa-l lasi???

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

scrisesem un ditamai mesajul si l-am pierdut pt ca nu eram logata

din pacate nu pot, iubita! Cum bine si-a amintit Doloress, din cauza problemelor la inima, nu mai pot tine inca o sarcina; si nici situatia familiala nu e cea mai potrivita: eu singura pe aici gravida si un copil mic dupa mine...iar fiu-meu cred ca m-ar bate daca i-as spune ca mai fac unul...la varsta mea!
Iti multumesc oricum, pentru intentia de a ma ajuta, dar asta ar fi fost ultima problema (lucrusoare mai am si eu de la cristi, asa ca....nu asta e problema)
Mi-e necaz ca s-a ajuns aici, in ultimii 8 ani am reusit sa evit orice sarcina nedorita, dar uite ca s-a intamplat si cu toata parerea de rau, nu am ce face!

Gabi, ca povesteai de Raducu ca a devenit dificil, si Cristiana e la fel...ma innebuneste efectiv...e foarte incapatanata si ambitioasa, totul trebuie sa iasa cum vrea ea...nu cunoaste noitiunea de rabdare...se suceste de la un minut la altul...acum vrea ceva...peste un minut nu mai vrea si tot asa....e cumplit! uneori simt ca o iau raazna...cred ca e si tot o reactie la plecarea lui taica-su'
noroc ca cu frate-sau nu face chiar asa cand sunt amandoi...altfel nu cred ca ar fi rezistat o luna singur cu ea zi de zi

Puputi, cam putin timp petreceti impreuna intr-adevar...dar daca nu se poate altfel...si eu ajung pe la 6:30 acasa, asta daca nu mai trec la cumparaturi ca asa ajung si la noua....sambata sunt libera dar ca sa pot sa fac o curatenie si o mancare trebuie sa o expediez in parc ca altfel nu fac nimic...duminica ce stam mai mult...de obicei ies eu cu ea in parc duminica...
Iar pe tati il vede de doua ori pe an...asa ca....nu suntem nici noi departe...
Asta e viata moderna a femeilor...nu se poate si serviciu cu norma intreaga si sa fii si mama full-time.

Lori, am inteles...bine ca ati gasit loc la stat...e mai usor financiar intr-adevar...noi mai simtim si acum cele 3 luni de gradinita particulara de anul trecut
Cristi din toamna va merge tot la cresa...am hotarat sa nu o inscriu la gradi...e mai comod pentru situatia noastra...programul e mai lung...

Am o gramada de treaba....va pup!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lumi ooof. Sa stii ca si eu l-am avut pe david pana la 4 ani fara 2 luni la cresa...nu mi l-au primit la 3 ani fara 2 luni..important e sa iti fie ok cu timpul.

Pup toate fetele ca nu mai apuc sa nominalizez, dar va admir in poze, aici pe fb..unde si cand apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am intrat doar sa va spun o perluta, pana nu o uit:

V: Mami, mai vrei cartofi prajiti? (De plastic)
M: Nu, vreau o ciocolata.
V: E doar mancare, mami, nu trebuie sa te sperie. :)

Alta perluta, la Niagara la hotel, acum cateva saptamani; ne pregateam de somnicul de dupa-amiaza si Victoria de obicei ma intreaba un milion de intrebari, stam si cate o ora- o ora jumate in pat la 'povesti', pana imi pierd rabdarea si ii spun ca daca mai intreaba multe, isi ia la fund! (Cred ca stie ca-i numa' gura de mine, de-aia se si intinde)

V: Mami, aici au kleenex?
M: Nu stiu. De ce ma intrebi?
V: Pentru ca o sa te mai intreb o intrebare, o sa-mi dai la fund si o sa plang si o sa-mi trebuiasca kleenex.

Poftim si mai enerveaza-te.

Azi am fost la magazinul de crafts al unui prieten de-al nostru, am facut semnele cu cine a sponsorizat gaurile de golf (maine e turneul de golf pentru o fetita cu cancer). Copiii si-au pus vopsea pe maini si au pus mainile pe semne. Victoria a refuzat categoric sa-si puna vopsea pe maini, pentru ca se murdarea... nici macar pe fata nu a vrut un desen... din aceleasi motive! Dar a facut asa o pictura frumoasa ca maine dupa golf o aduc acasa si o pun in rama. Tot imi lipsea un tablou in sufragerie, macar am unul super-original :)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa-i faci pozica la tablou sa vedem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Hai sa-l parasc si aici pe Patrick, ca l-am parat si la buburuze.
Ieri la petrecere erau 14 copii care se jucau de crapau matzele. Al meu statea pe bancuta cu babele si se uita la ei si clatina din cap ca e prea mare nebuneala. Asta dupa ce i-a admonestat pe toti ca sar prea tare in cortul gonflabil si o sa-l strice. Apoi s-a dus sa caute gazda sa-i parasca. Toate babele l-au laudat ca e cel mai cuminte copil. Eu muream de ciuda ca toti erau in picioarele goale si alergau ca nebunii numai al meu statea la masa si-si numara niste bani intr-o pusculita. Sper macar Kevinul sa semene cu mine, sa fie un copil neastamparat

Mai aveti din astia? Mie sincer mi-e cam ciuda, dar daca lui ii place asa... ce sa fac.
DESIREE- nici alui meu nu-i place sa se murdareasca, sa se manjeasca, sa se tranteasca. Ieri statea si strangea mingile alea din cortul gonflabil si le punea la loc in cort si era tare suparat cand copii i le aruncau iar afara. Dar suparat rau, nu asa. Frustrat si nervos, se punea intr-un colt pe plans.
Eu nu pot sa-l las la o petrecere cu cardul de copii sa se joace, si acum la 3 ani trebuie sa stau cu el si sa ma joc in legea lui. Pentru ca nu ii place mai nimic din ce fac ceilalti copii. Si in plus la vreo ora cere acasa, la liniste.

Mergi la inceput