Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (196)
Raspunsuri - Pagina 6
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Hai sa-l parasc si aici pe Patrick, ca l-am parat si la buburuze. Ieri la petrecere erau 14 copii care se jucau de crapau matzele. Al meu statea pe bancuta cu babele si se uita la ei si clatina din cap ca e prea mare nebuneala. Asta dupa ce i-a admonestat pe toti ca sar prea tare in cortul gonflabil si o sa-l strice. Apoi s-a dus sa caute gazda sa-i parasca. Toate babele l-au laudat ca e cel mai cuminte copil. Eu muream de ciuda ca toti erau in picioarele goale si alergau ca nebunii numai al meu statea la masa si-si numara niste bani intr-o pusculita. Sper macar Kevinul sa semene cu mine, sa fie un copil neastamparat Mai aveti din astia? Mie sincer mi-e cam ciuda, dar daca lui ii place asa... ce sa fac. DESIREE- nici alui meu nu-i place sa se murdareasca, sa se manjeasca, sa se tranteasca. Ieri statea si strangea mingile alea din cortul gonflabil si le punea la loc in cort si era tare suparat cand copii i le aruncau iar afara. Dar suparat rau, nu asa. Frustrat si nervos, se punea intr-un colt pe plans. Eu nu pot sa-l las la o petrecere cu cardul de copii sa se joace, si acum la 3 ani trebuie sa stau cu el si sa ma joc in legea lui. Pentru ca nu ii place mai nimic din ce fac ceilalti copii. Si in plus la vreo ora cere acasa, la liniste. Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Doloress, facem schimb?
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Lumi, ceri tu acum schimb... stai pana ai asa ceva la casa ta Eu atat am tot insistat pe langa Victoria ieri, degeaba, dom'le, nu a vrut sa-si murdareasca mainile. Degeaba i-am zis ca mergem la baie si en spalam pe maini dupa, i-ar aratat si dezinfectantul de maini, tot nu a vrut... asta e, ea a facut o creatie artistica priprie si originala pe care macar o pot agata pe perete in sufragerie.
PS Esti bine?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Lumi, ceri tu acum schimb... stai pana ai asa ceva la casa ta Eu atat am tot insistat pe langa Victoria ieri, degeaba, dom'le, nu a vrut sa-si murdareasca mainile. Degeaba i-am zis ca mergem la baie si en spalam pe maini dupa, i-ar aratat si dezinfectantul de maini, tot nu a vrut... asta e, ea a facut o creatie artistica priprie si originala pe care macar o pot agata pe perete in sufragerie. PS Esti bine? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Asa o fi, cum zici tu, dar eu imi doresc un copil linistit si curat
Sunt relativ bine, multumesc, doar ca am impresia ca incep deja greturile
problema e ca nu o sa pot sa ajung in urmatoarele doua saptamani la chiuretaj ca il inlocuiesc pe un coleg care e in concediu si nu pot lipsi de la sv
sper sa nu fie prea tarziu la inceputul lui septembrie, daca ultima menstra am avut-o pe 10 iuie! ce zici/ziceti?
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
Asa o fi, cum zici tu, dar eu imi doresc un copil linistit si curat Sunt relativ bine, multumesc, doar ca am impresia ca incep deja greturile problema e ca nu o sa pot sa ajung in urmatoarele doua saptamani la chiuretaj ca il inlocuiesc pe un coleg care e in concediu si nu pot lipsi de la sv sper sa nu fie prea tarziu la inceputul lui septembrie, daca ultima menstra am avut-o pe 10 iuie! ce zici/ziceti? Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
suna la cateva private si incearca si la prima ora - unele cabinete au program de la 7, sau sambata.
Despre copil linistit si curat: deci fiica mea nu e asa. Adica s-ar juca in chiuveta si 2 ore continuu (sa spele pe par Sirena; a consumat mai mult de jumatate de tub de spuma de baie roz cand dormea tati la pranz etc). Nici noi nu suntem asa, in casa avem permanent haos. Pe cand, Desiree e o tipa ordonata, Doloress iar (si mai ales sotul, din ce povestiti). E normal sa va copie!! Fiica mea de unde sa vada si ea niscaiva ordine, cand noi intram in casa, trantim jucarii, haine pe jos, si ne inghesuim in coada la wc? Va dati seama ca nimeni nu vine sa mai reordoneze alea de la usa de jos, ca apoi inghesuiala e la mancat.
Ma uitai la Simonixu si robertel - pai jucariile lui sunt in ordine. Dar si Simona le aranjeaza zilnic si le sterge de praf, si sunt puse frumos in cutii, pe tipuri, genuri. Pai la noi zac aruncate in piscinica, si pe langa, si pe canapea; cand ne trantim pe canapea, fiecare impinge cu piciorul mai incolo jucariile. Zau, de unde sa invete copilul ordine?
Apropos, sa fac o prezenta aici: ADRIAAAANAAAA, unde esti? Ai fujit cu Lara si Anika?
Ylari, pi undi umbli si tu? tin minte ca plecasi la mare, dar zau, ti-ajunge
Luminel spune:
Cleo, am sunat, nu fac sambata
iar ca sa ma duc dimineata la 7 oricum nu ma ajuta cu nimic, ca nu mai am cu ce sa ajung la taranoaia pe autostrada unde lucrez eu, si nici n-as mai fi in stare... trebuie neaparat sa-mi iau o zi libera
mai, daca ar fi dupa mine, ar fi ordine in casa.... dar nu este din cauza ei...pur si simplu nu fac fata cu stransul dupa ea si dupa fiu-meu...deci nu stiu ce sa zic cu exemplul
Ylari, scrie mai des la "aspirante" din cate am vazut si e si foarte ocupata la munca.
iubita, te-am citit acolo, imi pare rau ca nici luna asta nu a fost cu "ochi"... daca am putea sa facem schimb
Adriana_78 spune:
Buna feteor!
Vad ca ma striga Cleo!
ieri seara ne-am intors din Creta- 15 zile de soare, plaja si vant cu o gramada de peripetii.
O sa citesc din urma si revin si cu poze si detalii
Adriana_78 spune:
Nu am selectat inca pozele, ca avem vreo 2000 dar am mai citit din urma si vazut poze frumoase
Gabi, vad ca v-ati aventurat cu trenul la munte … si Lara isi doreste cu trenul, e sigur interesant pt. ei – calatoria in sine cred ca e cum e, mai greu mi se pare acolo, cand vrei sa te deplasezi dintr-un loc in altul.
Alyh, f misto pozele – si noi am vrea la Clisura Dunarii, insa ma sperie drumul lung cu masina. Cat ati facut pe drum? Unde ati stat?
Stiu ca Cleo pusese odata un link, de la o pensiune f. misto tot prin zona pe acolo.
Ce mare s-a facut Luca. Nici nu stiam ca sta in picioare – ce trece timpul asta!
M-a amuzat Doloress cu Patrick al ei cel cuminte.
Zic si eu ca Luminel, eu as vrea copil cuminte si curat, amandoua sunt niste nazdravane si niste purceluse, nici nu iesim bine din casa frumos aranjate, ca sar in prima groapa intalnita. Nu ma deranjeaza sa exploreze, da totul are o limita, si la noi de multe ori trece cu mult dincolo
Doloress, dar de ce v-ati scos iar bagajele in Bruxelles?
Si noi am avut escala in Atena, dar bagajele au trecut direct, n-am avut nici o grija cu ele
Alina_anto, vazut si pozele voastre. De ce ii ziceti Oma? E nemtoaica?
Mai iesti prin parc? Poate vedem burtica
Lumi, imi pare rau, nu stiu nici o doctorita.
Succes!
Alysh spune:
Adriana, bi9ne ati revenit din vacanta! Asteotam pozele cu mult interes.
Nu e departe Clisura Dunarii, noi am facut aprox 5 ore....cu un copil mic si nazdravan, deci la voi nu e cazul. Dar am plecat dimineata la 4 si au dormit pana pe la 7, apoi joaca la greu sa-i tinem cat de cat cuminti. La intoarcere au prins somnul de pranz.
Am stat la pensiunea clisura dunarii, dar denumirea ne-a indus in eroare, caci nu era chiar pe malul Dunarii ci intr-un satuc la vreo 5-6 min cu masina de Dunare. Dar pana la urma a fost o alegere favorabila caci toate pensiunile de pe malul Dunarii erau riscante, mai ales p[t Luca deoarece nu aveau nici un gardutz, nimic, deci riscam sa ne aruncam dupa el in apa....
Pensiunea f draguta, 2 mil noapte toata casa, adica 2 dormitoare, un living mare, baie, bucatarie cu toate ustensilele...+ acces la camara cu branzica, carnaciori, coniac...hmm, super. Curticica draguta cu gratar si gazon, s-au alergat puradeii pe acolo si s-au distrat la maximum.
TRe sa plec...ma asteapta Stef la usa sa iesim la un restaurant.
Revin mai tz. pup
cleo78 spune:
noi am mancat la pensiunea 13 Septembrie. Fix la malul dunarii si strada pe partea cealalta. peisajul superb, de vis, ce mai. Dar nu era ok pt Mara : piscina fara protectie, malul apei fara protectie etc.
ideea ca erau multe pensiuni fix pe malul apei.